Alverde,

Utisci o potrošenim poizvodima - 2/2016

19:29 azzie 11 Comments

Pozdrav svima!

Planirala sam nakon favorita objaviti recenziju nekog proizvoda ili grupe proizvoda, ali ova grupa potrošenih proizvoda čeka još od početka prošlog mjeseca ( :D), a nova raste, tako da ću vam danas pokazati što sam to potrošila s kratkim osvrtom, kao što to obično biva kod mene ;).

Započinjem s regeneratorima, a potrošila sam dva: Garnier Ultra Doux regenerator za kosu s prirodnim ekstraktima ulja avokada i karite maslaca, za jako suhu i oštećenu kosu, 200 ml, te L'Oreal Elseve Extraordinary Oil regenerator za njegu suhe kose, 200 ml. O L'Orealovom sam pisala u posljednjem postu o favoritima pa tamo možete pročitati koju riječ o njemu. Garnierov mi se, također, svidio i mogu reći da je po učinku sličan L'Orealovom, barem što se moje kose tiče (suha i gruba, gusta, prilično debele dlake), ali prednost L'Orealovog je miris koji ostaje na kosi danima. Na nečijoj kosi se miris ne mora zadržavati toliko dugo ;). Sve u svemu, L'Oreal ću jamačno kupiti opet, a vjerojatno i Garnier.


Zatim imam za pokazati gomilu šampona (čak mislim da to nisu svi), trošimo ih i momak i ja tako da je brojka realna. Ne istresam pola boce po pranju, da ne biste pomislili! :D Tu je standardna postava šampona koje koristim(o): Alverde Sensitiv šampon za nadraženo i osjetljivo vlasište - echinacea i jojoba, 200 ml (nova verzija), Alverde Sensitiv šampon za nadraženo i osjetljivo vlasište - s ekstraktima breze i kadulje, 200 ml (stara verzija), Alverde Ultra Sensitive šampon - bez konzervansa, eteričnih ulja i biljnih ekstrakata, za alergijama sklonu kožu i za svakodnevno pranje kose, 200 ml, te Balea Med Ultra Sensitive šampon za ostljivo vlasište, bez bojila, mirisa, konzervansa, eteričnih ulja, parabena, glutena, silikona i parafinskog ulja, 250 ml.

Svi su blažeg sastava, bez SLS-a i svakako bi ih preporučila svima s osjetljivijim vlasištem i peruti. Meni šamponi protiv peruti nisu radili posao po tom pitanju osim prvih par pranja, a nažalost, primijetila sam da mnogi od njih sadrže SLS, koji je meni očito preagresivan. Cijene su im 13,90 kn (Balea) i 16,90 kn (Alverde).

Mislim da ih više neću stavljati u postove o potrošenim proizvodima, možda ih eventualno pokažem u onima o novim, odnosno ponovo kupljenim proizvodima, jer mi je, a vjerujem i vama koji čitate ove moje postove, postalo dosadno pisati/čitati stalno o istim stvarima. Umjesto toga bih napokon mogla napisati post o šamponima da se više ne ponavljam i, naravno, u novitetima te potrošenim proizvodima pokazivati one primjerke koje rijeđe kupujem ili sam kupila prvi put.


Alverde Sensitiv, kojeg sam prvog počela koristiti su preformulirali. Poklopilo se da sam imala i staru i novu verziju. Stara je lijeva (s ekstraktima breze i kadulje), a desna nova (echinacea i jojoba). Iskreno, nisam primijetila razliku, što je odlično jer mi je ovaj šampon najdraži.

Selimo se na iduću fotku :). Čupko trakice za depilaciju s voskom trošim i trošit ću. Još uvijek ne odustajem od ovakvog načina uklanjanja dlačica (nakon puno godina korištenja voska), dobro čupaju, upala mi kraće traje (ma kako čudno zvučalo) nego s običnim voskom, lake su za upotrebu i ne smeta mi što su manje isplative od samog voska. Jednostavno mi je puna kapa čupanja dlaka :D pa ako si mogu olakšati, olakšat ću si! Dakle, volim trakice (uz ove koristila sam još jedan brend, M-Lady (Muller) i nemam potrebe dalje eksperimentirati), ali ono što mrzim glede njih je vosak koji ostaje gdjegdje na koži i njegovo teško uklanjanje. To je drugačiji vosak od onog klasičnog iz teglice i ne ide dolje vodom nego uljem i to se treba pomučiti ako je ostalo nešto više voska. Definitivno ga je najlakše ukloniti uljanim maramicama koje dođu s trakicama, ali s dvije (2!) koje dobijete uz 16 duplih trakica doslovno ne možete ništa učiniti. Apeliram da stave više maramica ili neka ih spakiraju u zaseban pekidžing i prodaju (kao bebi maramice npr). Rado bih počela trošiti novac i na to. Sve samo da si ugodim i cijeli taj proces (kao netko s VELIKIM dlakovljevim problemom) učinim manje napornim. Eto ideje za biznis. Poklanjam je ;).

Otišla su i dva dezića, Biobazin roll-on sa shea maslacem te Nivein Invisible u sticku. Biobazin mi je bio za kućno korištenje jer mu je moć slaba, ali u tu svrhu je dobar. Zdraviji sastav mu je megaplus. Sumnjam da ću ga ponovo kupiti čisto jer me nije oduševio da bih ga reprizirala, ali možda neki drugi iz njihove linije. Nivein je imao ok moć zaštite, ali ni I od "Invisible". Moja najdraža crna majica bez rukava je trajno izblijedila. Dakle, ne više i sumnjam da ću više ikad ići u vode dezića u sticku. Bijelih nikako.


Slijede proizvodi za tuširanje među kojima je i jedan gel za umivanje, ali to nije slučajno. Avon Solutions Completely Clean je bio preagresivan za moje suho lice pa sam ga iskoristila za tuširanje i nije da sam nešto preuživala, ali potrošio se.

Avon Planet Spa gelić u verzji s himalajskim goji bobicama mi je bio simpatičan, nježnog osvježavajućeg mirisa, ali mislim da nije vrijedan cijene. Ne znam koliko točno košta, ali Planet Spa proizvodi nisu jeftini. Gela se dobije prilično malo (150 ml, čini mi se). Puno povoljnija osvježavajuća opcija u duplo većem pakiranju je Baleina tuširalica od aloe i limete koju svakako preporučam. Osjećat ćete se ugodno i svježe tuširajući se s njom, pogotovo kad uporedite što dobijete i koliko platite u odnosu na prije spomenutu Planet Spa, koja mi je bila dobra, ali preskupa. Najdraži od proizvoda za tuširanje je Dove Shea Butter & Warm Vanilla gel krema, koja predobro miriši, ne isušuje kožu i daje filing na koži skoro kao da ste koristili proizvod tipa regenerator za tijelo, odnosno in-shower. No, vjerujem da svi već znate da su Dove tuširalice super, osim ako ne volite kremaste varijante.

Sad prelazimo na njegu lica s jednim uljezom, ne znam kako se ovdje našao, pa ću najprije njega "odraditi". Vjerojatno prepoznajete mini smeđe-zelenu bočicu Macadamia Healing Oil Treatment ulja (za sve tipove kose, 10 ml). Imala sam ga dugo i jako sam ga štedila, za "posebne" prilike jer je toliko super! Ok, vjerujem da postoji nešto bolje, ali ovo je najbolje ulje koje sam ja probala pa je time meni vrh :D. Ne da biram najbolje od ekipe loših nego je ovo doista gro stepenica iznad onoga što sam probala, a nije da sam probala bogzna koliko jer mi je prvi susret s uljem bio katastrofalan... Moram kupiti veće pakiranje i to čim prije - to sve govori. A sad par riječi zašto ga volim: predobro miriši, ne masti mi kosu niti ju otežava, da sjaj kosi, ova moja žičana kosa djeluje mekše, malo proizvoda čini posao, odnosno dugo traje.


Uljez je riješen :). Prelazim na njegu lica. Potrošena je Mixa Sensitive Skin Expert 24hr Moisturising Anti-dryness krema za lice, 50m, o kojoj sam pisala ovdje. Krema je dobila prolaz. Ne bih se bunila da ju ponovo imam, ali radije bih isprobala neke druge kreme umjesto nje jer volim isprobavati nove stvari, a nje me oduševila da ostanem pri njoj.

Balea Urea okoloočnu kremu (5% urea, 15 ml), neću ponovo kupovati jer mi nije ništa posebno. O njoj nisam posebno pisala, ali meni se čini jako slična Ziaja Goat's Milk okoloočnoj (recenzija). Imat ću je u vidu ako mi bude trebala okoloočna krema, a ne budem znala što da kupim. Dobra je za prvu pomoć jer je povoljna.

L'Oreal Nutri Gold Extraordinary ulje za lice, 30 ml, sam hvalila u zadnjem postu o favoritima. Ova bočica mi je trajala preko godinu dana, a sada koristim novo pakiranje.

Balea Aqua serum, 30 ml, sam već jednom imala. Prvi serum koji sam kupila i koristila je bio Balein Aqua serum. Kao nekome tada koji nije koristio ništa osim kreme za lice i kome je koža postala baš nekako beživotna i bezvezna, tada jest učinio nešto. Vidjela sam neku malu razliku, ali pravi rezultati su došli nakon što sam se više posvetila svojoj koži. Nakon par godina i nešto iskustva kupila sam ga ponovo i moram reći da je to čisto solidan serum pogotovo kad ne znate što kupiti, odnosno kad istražujete neke skuplje serume ili čekate da dođu na akciju. Balein Aqua serum lijepo uleti za prvu ruku, što se mene tiče. Mene i dalje ne oduševljava toliko da bih ga stalno koristila i uvijek imala pri ruci, ali mi je super imati ga za opciju kad nemam serum ili čekam nešto drugo. Zamjerke ovog seruma su mi što mi nedovoljno hidrira kožu u dubini, kao da slabije prolazi niže i više se zadržava na površini. Svaka koža je drugačija, a moja je dosta suha iznutra i prešla je 30.


Potrošila sam i nešto korejskih sheet maski i jednu njemačku u kremi. Zadnja je Shaebens Schoko Maske čokoladna maska za lice, 15 ml/20 g i neću to više kupiti jer je ljepljiva i bila je naporna za čišćenje, a učinak joj nije opravdao muku.

Sheet maske koje sam potrošila su: Lebelage Natural Mask - Egg, 23 g - s ekstraktom žutanjka (pomaže koži da ostane svježa, čuva vlagu i hrani kožu i pomaže pri održavanju zdravlja kože, povećava elastičnost kože i vlagu), Malie - Snake Ultra Hydrating Essence Mask, 24 g (smanjuje bore, ovlažuje kožu, oživljava umornu kožu), The Ylang Gallery - Vegetable placenta, 23 g i The Ylang Gallery - Aloe, 23 g. Ne znam što reći o njima. Sve su dobre, a nijedna za pasti sa stolice, osim što više ne bih kupila The Ylang Gallery maske (plave vrećice) jer su lošijeg sastava, koliko pamtim.

Sljedeća grupica proizvoda je na donjoj slici. Tu se našao jedan zalutali proizvod iz kategorije njege lica, a to je Nivea umirujući tonik za čišćenje i njegu suhe kože, 250 ml. O njemu sam pisala u grupnoj recenziji tonera. Jednom ću ponoviti kupovinu, a sad malo istražujem druge mogućnosti :).

Avon Windscape edt, 50 ml, mi je prvih trećinu bočice bio vrlo dobar. Onda mi je dosadio i dugo ga nisam koristila pa sam se zainatila i dokrajčila ga već kad je počeo mijenjati miris. Njega više nema za kupiti pa nema smisla da ga opisujem.


Otišla su i tri balzama za usne, svi prirodnog sastava jer samo takve trošim otkad sam postala alergična na neku kemiju iz "komercijalnih" lip balmova. Nazvala sam ih komercijalnima jer su popularni zbog svojih pakiranja, boja i mirisa, a to su npr. Rosal i Labello. Osim toga, savjest mi je sad daleko mirnija jer se mnogo toga pojede uz čestu upotrebu, što ja svakako činim.

Prvi je balzam za usne i tijelo kojeg sam potrošila za usne i to je Badger Tangerine Breeze Classic lip&body balm, 21 g, kupljen na stranici iHerb. Neću ga više kupovati jer je "tanak", prebrzo nestaje s usana i ostavlja okus mandarine u ustima. Trebalo mi je vremena da se naviknem na to. Pozitivne strane su sastav i trajnost. Trajao mi je cijelu vječnost. Sve u svemu, ok je, ali ima puno boljih opcija. Napisat ću vam i popis sastojaka za slučaj da vas zanima ovaj proizvod jer više neće biti prilike za pisanje o njemu :).

Sastojci (Badger): 
OLEA EUROPAEA (Extra Virgin Olive Oil), CERA ALBA (Beeswax), RICINUS COMMUNIS (Castor) OIL, ESSENTIAL OILS of CITRUS TANGERINE (Tangerine), CITRUS GRANDIS (Grapefruit), CITRUS AURANTIUM DULCIS (Sweet Orange), CITRUS NOBILIS (Mandarin), SALVIA OFFICINALIS (Sage), ALOE BARBADENSIS (Aloe) EXTRACT, and CO2 EXTRACTS of ROSA CANINA (Rosehip) and HIPPOPHAE RHAMNOIDES (Seabucktorn)

Zatim imam još jedan balzam kog vjerojatno neću više kupiti, osim u nekoj drugoj verziji, a to je Terra Naturi balzam za usne sa shea maslacem i jojobom (za sve tipove kože, zaštita i njega za osjetljive usne), 4.8 g. Slična stvar kao i s prethodnim. Prebrzo nestaje s usana i uz to ima miris parfumiranog  ruža za usne, što se osjeća i u ustima. S tim bih mogla živjeti da je postojaniji. Probat ću neki drugi iz te linije i nadati se da će biti bolji :). Sastojke ovog balzama ću, također, napisati.

Sastojci (Terra Naturi):
RICINUS COMMUNIS SEED OIL, SIMMONDISIA CHINENSIS SEED OIL, COCOS NUCIFERA OIL, CANDELILLA CERA, CERA ALBA, BUTYROSPERMUM PARKII BUTTER, COPERNICIA CERIFERA CERA, PRUNUS AMYGDALUS DULCIS OIL, AROMA, ASCORBYL PALMITATE, BRASSICA CAMPESTRIS SEED OIL, LINALOOL, MICA, TOCOPHEROL, CI 75470, CI 77891

Za razliku od prva dva balzama za usne, Alverde balzam za usne s nevenom, 4.8 g, sam kupila ponovo i kupovat ću ga i dalje. Za sad su mi na našem tržištu najdraži Biobazini balzami s medom i đumbirom te od masline i grejpfruta, ali mi Alverde super dolazi da presječem Biobazu. Mislim da je dobro raditi promjene :). Balzam je dugotrajan, pakiranje je kvalitetno, cijena povoljna i osjetno jeftinija od Rosala i Labella. Nema popularan miris po slatkišima ili tako nečemu, ali možda ne bi bilo loše dati priliku nečem boljeg sastava za korištenje na dijelu tijela gdje taj proizvod najlakše ulazi u organizam i to pogotovo ako ga stalno koristite. Ja ga mažem puno puta kroz dan i ne želim ni misliti o tome koliko sam tubica pojela kroz život. Eto, željela sam reći svoje mišljenje i nadam se da ne ispada kao prodika niti da kažem da su spomenuti brendovi loši. Nekoć sam voljela Labello, ali kad mi se pojavio problem da mi je koža s usana počela otpadati u plahtama i nakon liječenja problema ponovo kad sam se vratila Labellu i problem se vratio, malo sam se zapitala i razmislila o široj slici, a ne samo o konkretnom problemu.

Otišla su i dva dekorativna proizvoda. Missha M Perfect BB krema, SPF42/PA+++, nijansa 21, 20 ml, mi je trajala dosta dugo. Nijansa je savršeno pogođena za mene blijedoliku, a čak postoji i svjetlija. Svaka čast za Misshu! BB kremu još nisam recenzirala, ali hoću. Imam novu tubu u upotrebi i nakon nje ću kupovati i dalje sve dok mi bude odgovarala. Na mojoj suhoj koži suši se polumat. Zna malo popucati na boricama zimi i u hladnijem dijelu godine ju miješam s 1 kapi L'Orealovog ulja (iz ovog posta). Ljepše mi sjeda na kožu.

L'Oreal Miss Manga mega volume maskara, 8,5 ml, me baš i nije impresionirala. U startu mi je bila dosta mokra pa sam se znala uprljati, trusila se i znala se razmazati na donjim kapcima. Kad se posušila mi je bila bolja, ali je i dalje znala pobjeći u toku nošenja. Četkica mi je bila tako-tako. Ništa ekstra nije radila za moje trepavice.


Eto nas na proizvodima za ruke. Palmolive Ultra Moisturizing mlijeko za pranje ruku - maslina, 300 ml, mi je bio super. Bogat i kremast, predobrog mirisa. Imala sam i gel za tuširanje iz ove linije s kojim sam, također, bila zadovoljna.

Aveo Mandel odstranjivač laka za nokte s acetonom, 125 ml, je svima poznat, barem na internetu. Best buy odstranjivač. Znam da nekima ne paše jer je preagresivan, ali meni ne smeta, pogotovo zadnje vrijeme kad rijetko lakiram nokte. Prije dok sam često imala prste u odstranjivaču izmjenjivala sam one s acetonom i neke blaže bez, ovisno o tvrdoglavosti laka kog sam koristila.

Kreme za ruke :). Byphasse krema za ruke s karite maslacem*, 150 ml, će se uskoro naći u skupnoj recenziji Byphasse proizvoda pa neću duljiti o njoj. Samo ću napisati da je bila ok, laganija kremica, ali sumnjam da ću si je sama kupiti jer ima i boljih na tržištu.

Tu su još i Baleine kremice u metalnim posudicama, koje su univerzalne, ali na lice ih ne stavljam jer sam ipak malo oprezna glede proizvoda koje stavljam na lice. Za ruke su mi baš dobre. Čak volim kad ih otvorim i pustim da malo ostare i zgusnu se. Budu masnije i bolje :D Poput maskare :D.


Otišle su  Balea Best Wishes njegujuća krema s narančom i grejpom, 30 ml, Balea Sail Away njegujuća krema - Malina, 30 ml te Balea njegujuća krema s cvijetnim mirisom - 30 ml. Probala sam ih sve i kupovat ću ih kako budu dolazili novi mirisi.

Bližimo se kraju, jeeej! :D Vlažne maramice i blazinice više neću čuvati za ovaj tip postova jer samo produljuju duljinu postova i njihovo pisanje, a mislim da to nikog ne zanima, pogotovo što stalno vrtim isto. Odlučila sam ih pokazati samo ako nešto bude baš dobro ili loše. Dakle, otišla su dva pakiranja bebi maramica. Gornje su Konzumove Bebe maramice, mislim da su sensitive verzija, i bile su mi dosta dobre. Mullerove Beauty Baby često kupujem i uglavnom su mi dobre, osim sad kad su bile nekako premokre. No, preporuke za oba proizvoda.

Balea antibakterijski gel za ruke stalno iznova kupujem. Miriši ugodno i dođe svega 6,90 kn.


Himalaya Dental Cream*, 100 ml, i Himalaya Gum Expert Sparkly White*, 75 ml, paste za zube sam dobila za isprobavanje i zahvalna sam DM-u na tome jer sam otkrila super paste za zube, koje sam nastavila kupovati. Favorit među Himalaya pastama mi je Sparkly White, koja je nešto sušlja i gusta, radi gustu pjenu i zaista dobro čisti zube. Kad nju koristim imam osjećaj da su mi zubi najčišći. Ono što me smeta kod nje je što sam podosta "žedna" nakon korištenja, dosta mi suši usta i vjerujem da je to do mene i mog slabijeg podnošenja nečeg u sastavu. Vjerojatno bih trebala prorijediti njeno korištenje na jedno dnevno i uz nju imati neku blažu pastu. Dental Cream je nježnija i blaža.

Za kraj imam blazinice. Razumijete sad zašto ih više nema smisla pokazivati? Imam tri pakiranja Mullerovih Duchesse blazinica od 140 komada. Njih najčešće kupujem jer su mi najbolji omjer cjene, kvalitete i količine. Među njima ima i debljih primjeraka i jako tankih. Ima tu svega, ali ja sam ok s tim. 7,90 kn za 140 komada. Zaista ne gledam na detalje. Cotoneve (100 kom) su me razočarale jer su tanke i skuplje od Duchesse kojih dobijete više. Njih više neću kupiti.


Žao mi je što je na kraju ovaj članak ispao predugačak, ali radije sam nešto i napisala o proizvodima i u nekim slučajevima i recenzirala, nego da sam samo nabrajala potrošeno. Lako se preskoči ono nezanimljivo. Nadam se da vam se sviđa takav pristup, a ukoliko ne, dajte mi do znanja pa ću pokušati s postom koji je više fokusiran na fotke, mada vjerujem da svi radije volite nešto i saznati.

Ja vas pozdravljam, a vi pišite jeste li isprobali neke od ovih proizvoda, vaše mišljenje o njima ili bilo što drugo što želite. Drago mi je kad dobijem komentare i zahvaljujem unaprijed što ste odvojili vrijeme za čitanje i još više za komentiranje :).

P.S. Ovo je 100-ti post objavljen na ovom blogu! Jeej!

*PR proizvodi (što ne utječe na iskrenost onoga što sam o njma napisala)

You Might Also Like

Broj komentara: 11:

  1. Garnierov regenerator je odlican! :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. I povoljan! :D Meni je ispunio očekivanja, ali me nije oborio s nogu. No, moja kosa je malčice problematična :D

      Izbriši
  2. Na žaalost Garnierovi šamponi i regeneratori imaju jako loš utjecaj na moju kosu, pa ih izbjegavam. Bez antibakterijskog gela, ne idem nigdje ;)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Kakav utjecaj, ako smijem pitati? :) Meni je davnih dana još u srednjoj problem s peruti krenuo nakon pranja Garnier Fructis šamponom. Ne bih rekla da je on kriv za to, ali vjerojatno je bio okidač. Regeneratore ne stavljam na vlasište pa mogu koristiti sve.
      I uz mene je uvijek antibakterijski gel, a volim ga imati i na radnom stolu za brzinsko brisanje stola, miša i tako :).

      Izbriši
  3. volim himalaya paste, alverde labelo i aqua serum. ja ove balea kremice već duže koristim na licu, presuper su mi jer imam dosta suhu kožu + puder izgleda lijepo, onak zaglađeno :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Znam da ljudi te kremice koriste i na licu i da im se sviđaju :). Probaj Biobazine balmove ako nisi :).

      Izbriši
  4. Mogu se kupiti uljne maramice od Čupka, ali su oko 2 kn komad. Viđala sam ih samo u Bipi. Ja si na blazinicu nalijem baby ili obično suncokretovo/maslinovo ulje i bude isto.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. 2 kune komad! :lol: Nisu normalni :D 20 komada za 6,90 bi bila realnija cijena. I ja koristim ulja na dlanovima/blazinici jer s te dvije brižne maramice ne mogu očistiti ni potkoljenice pri jednom čupanju. Praktičnije su mi maramice i nekako bolje stružu vosak jer su grube u odnosu na blazinicu i dlan. Blazinice sam počela izbjegavati jer mi se raspadaju i to me živcira. Možda bih trebala za to isprobati one Lidlove koje su grube i čvrste, mada mislim da bi jedna frotirna rukavica mogla dati najbolji rezultat!

      Izbriši
  5. Bravo za 100-ti post :D :D Bila si vrijedna i sjetila si me na praznu hrpu koja čeka u mojoj kupaonici da bude uslikana i pretočena u post, no nešto sam prelijena ovih dana za to :D Imala sam upravo taj Biobaza roll on i bio mi je preslab kao i tebi te sam ga koristila po kući kao i ti, no problem je bio kad sam zaboravila koji dezić imam pa otišla izvan kuće jer sam se vratila s mokrim flekama ispod majice što je jako loše :/ Balea Aqua serum volim imati kod kuće da se nađe i ok mi bude u kombinaciji s nekom dobrom hidratantnom kremom, sam nikako. Miss Manga mi je totalno razočarenje jer sam se s njom osjećala kao da prvi put nanosim maskaru, a možeš zamisliti kako sam izgledala, sva uflekana kao rakun :D Byphasse krema za ruke mi je srednja žalost i kao što si rekla, ima i boljih, a Balea univerzalne kremice su mi prekjut i odlične za ruke, a i volim sakupljati te lijepe šarene kutijice :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. 100. na ovom blogu :P Uskoro će i kod mene, nadam se, novi emptiesi jer mi se vrećica lijepo puni. Ne bih si trebala dozvoliti predugo čekanje jer onda pišem post tri dana :/.
      Uf, ja dobijem mokre fleke ma šta god nosila. Ako se okolnosti poklope, nema toga što će spriječiti da ih dobijem, a zaista nisam znojna osoba, što se ostatka tijela tiče. Stvarno se malo znojim, ali nadoknađujem u pazusima (čak i zimi :D). Ok, neki prozvodi to ipak malo ublaže...
      Cirka tako sam se i ja osjećala s Miss Mangom, heh :D. I ja čuvam kutijice od Baleinih kremica. Stalno mislim kako će mi zatrebati za neka sjenila ili rumenila. Svjesna sam da će dovijeka zjapiti prazne.

      Izbriši

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.