Afrodita,

New in/Noviteti - travanj 2016

19:13 azzie 7 Comments


Pozdrav svima! Moram priznati da sam zadnje vrijeme razmišljala da blog/blogove stavim pod ključ. Uopće nisam zadovoljna svojom blogosituacijom. Ne stižem se bloganju posvećivati koliko bi trebalo ili koliko bih željela, odnosno koliko sam to činila ranije. Ok, teško da ću toliko više ikad moći jer ja sam katastrofa od organizatora vremena. Onda kad imam vremena nemam uvjeta za fotke koje bi me zadovoljile pa onda odustanem od fotkanja pa tako i pisanja.
Zamislila sam da doista ugasim blog i povučem se, ali ne mogu to učiniti. I dalje mi to znači i to volim i dajem si još jednu šansu. Odlučila sam se ne zamarati fotkama, pokušati barem, jer tako je kako je za sad. Svjesna sam da ne mogu redovito pisati, ali pokušat ću biti donekle redovita. Promijenila sam i izgled bloga (još ga treba dotjerati) jer mi je prethodni postao pomalo tmuran. Mislim da je ovaj izgled puno vedriji i ugodniji za čitanje postova. Besplatni template sam našla na internetu i mislim da je bio u kategoriji najpopularnijih tema, što nije najpametnije jer ga vjerojatno mnogi koriste, ali trebala mi je hitna promjena. Kako ono kažu, kad ti treba promjena, odi frizeru. Tako sam i ja svoj blog "isfrizirirala". Nadam se da ćemo se družiti kao i nekad!

Jedan od ciljeva je ne raditi predugačke postove, pa letim na ono što ste došli vidjeti - nove stvarčice :D. Moram priznati da najviše volim čitati upravo ove postove :). Slijedi jedna grupna fotka koju ste mogli vidjeti i na mom Instagram profilu (ako niste, na Instagramu sam azziella) s mojim malim pomagačem koji se nije odvajao od mog photo sessiona. Jako mu je sve to bilo zanimljivo.


Zadnjih nekoliko godina kosu bojim u crveno. Došlo je vrijeme za obnovu boje pa sam napokon kupila Garnier Olia boju (2 komada jer imam dugu kosu), koju već dugo želim isprobati, ali svaki put kad sam kupovala boju bila bi neka druga na akciji :D. Moja je u nijansi 6.60 - intenzivno crvena i plaćena je 40 kn po komadu. Kupila sam i Afroditin Extra White Blanc prah za izbjeljivanje kose i Afroditin uljni 6%-tni hidrogen jer moram obnoviti pramenove i dodati još koji. Kasnije nakon bojenja kose budu baš intenzivni i sviđa mi se efekt na kosi. Cijene su bile 20-25 kn za blajhu i 10-15 kn za hidrogen, koliko pamtim.


Batiste Dark mi je bio idući Batiste suhi šampon za isprobavanje, a mini verzija Strength & Shine sam dobila u Kozmu uz kupovinu punog pakiranja. Super se poklopilo pa ću moći isprobati još jedan. Smeđi sam koristila i sviđa mi se. Čak bih rekla da je nešto između običnog i onog XXL bar što se tiče moje kose. Odlično je što ne ostavlja bijeli trag jer sadrži smeđi puder, ali tu dolazi do problemčića jer može obojiti uši, čelo, vrat... Cijena Batiste šampona je 30 i nešto kuna. Kupila sam i putna pakiranja Mullerovih Aiko laka za kosu i pjene za volumen jer želim isprobati ove tipove proizvoda. Cijena po komadu je 3 i pol kune, super za probu :). Šampon za kosu sam, naravno, zaboravila uslikati, ali nema veze jer je standard kod mene. Radi se o Alverde Ultra Sensitive šamponu, kojeg ćete viđati i dalje.

Nedavno sam saznala za Naruko kozmetiku iz Tajvana i jako se zaiteresirala pa sam naručila najprije dva proizvoda, a onda putem aukcija kupila još tri. Više o brendu i proizvodima ću pisati u njihovoj grupnoj recenziji. Kupila sam (od lijeva na desno): Rose Hand & Foot Intensive Nourishing Lotion (250ml), Rose Hand & Foot Rejuvenating Serum (30ml), Oriental Beauty Tea Youth Revitalizing Serum (30ml), Am+pm B5 Super Triple HA+B5 Repairing Complex serum (30ml) i Am+pm Dark Circle Diminishing Eye Complex serum (20ml). Ok, od pet proizvoda četiri seruma! Lovi me serum ludilo pomalo. A sad utisci.
Serum za ruke i stopala izgleda kao gelasta voda, posve proziran, brzo se upija i ne ostavlja trag. Oriental Beauty Tea je rijedak i žućkast, a u usporedbi s Balea Aqua Serumom kog vjerojatno svi znate, rjeđi je od njega i puno blaži na koži. Ugodan je na koži i upija se u trenu. Za ostalo ću vidjeti jer ga jako kratko koristim. Okoloočni serum trošim najdulje, dva do tri tjedna. Izgleda kao krema, potrebno ga je jako malo, lako se razmazuje i brzo upija, dobro vlaži kožu i volim ga koristiti. Što se tiče podočnjaka, za sad još ne vidim rezultate, ali ja imam užasne podočnjake.


Pakiranja su im baš primamljiva, zar ne? :D Ono što moram još spomenuti je da sam sve kupila na eBayu u Naruko trgovini. Imala sam problem sa serumom za ruke jer je pola iscurilo u transportu. Poslala sam im sliku proizvoda i odmah su mi poslali novi, ali i s njim je bilo problema. Dio je iscurio. Vjerojatno je problem u pipeti. Seller je korektan, dostava je brzinska, tipa tjedan dana, jedino što ne šalju testere, što bi bilo lijepo :D. I da, tu se plaća poštarina 3 dolara po proizvodu.


Još malo njege lica :). Otkad se Naobay pojavio kod nas, proizvodi su mi izgledali interesantno. Na lijepom sniženju sam kupila Oxygenating Cream hidratantnu kremu za lice (50ml) za 50-tak kuna i Calming Face Toner (200ml) za 30-tak kuna. Kremu nisam isprobala, a toner je nježan i sviđa mi se na mojoj suhoj koži. Zatim je tu još jedan toner o kom sam čula lijepe stvari pa sam ga odlučila kupiti. Afrodita Clean Phase Ultra Moisturising toner za suhu i osjetljivu kožu (200ml) za 30 i nešto kuna. Njega dugo koristim i potrošila sam ga više od pola tako da o njemu imam mišljenje. Sviđa mi se njegov miris i svježina, pogotovo ujutro, ali nažalost, nije zadovoljio moje kriterije. Naime, ako ga nešto duže 'držim' na koži, pojedini dijelovi me počnu peći, a nije da imam osjetljivu kožu (barem je tako doživljavam) i još gore, lagano mi isušuje kožu. Vjerojatno bi bio bolji izbor za nekoga s normalnom kožom.

L'Oreal Nutri Gold Extraordinary ulje za lice za normalnu kožu mi je ponovljena kupovina. Kako je moj trenutni Nutri Gold na zadnjim kapima planirala sam isprobati neko drugo ulje, Olivalovo najvjerojatnije, ali Nutri Gold je bio snižen 40%. Ponuda koju se ne može odbiti :D. S obzirom da mi se sviđa i da ga koristim i prije spavanja i miješam s Missha BB kremom, pala je ponovna kupnja. Sadrži 30 ml, nije masno i dugo traje. Zadnju stvarčicu još nisam ni otvorila. Kad uvodim nove proizvode ne volim ih sve odjednom odmah koristiti jer ne bih znala što i kako djeluje i ne bih znala koji proizvod je problematičan ako bi mi koža reagirala na neki proizvod. Dakle, kupila sam Eveline bioHyaluron 4D Hyaluronic Acid okoloočni roll-on (15ml). Cijena mu je 30-40 kn.


Ispod je slika Naobay proizvoda koje sam morala uslikati i izvan kutije jer su bočice baš lijepe. Krema je u drvenoj (tj. plastičnoj obučenoj u drvo), a toner u plastičnoj s drvenim čepom.


Na grupnoj fotki, a zamalo i sada, zaboravila sam uslikati Skinfood Strawberry Black Sugar masku i piling za lice. Miriši na jagode, izgleda kao pekmez i otvara apetit. Čitala sam dobre recenije o njemu, a moje utiske ćete moći čitati u recenziji.

Zatim sam kupila tri kreme za ruke. Afroditinu s karite maslacem sam željela isprobati  i ciljano sam išla po nju. U pulskom Dm-u ju nisam našla, ali jesam u Mulleru. Balein koncentrat za ruke je bio zadnji na polici pa sam ga zgrabila jer znam da ga do zime neće biti. Afrodita super miriši i sviđa mi se jer se da nadograditi. Može se koristiti i preko dana a da ne umastite sve oko sebe, a možete si i dobro nafilati ruke ako vam je potrebno. Balein koncentrat nekako više stoji na površini i odgovara mi ako najprije stavim hidratantniju kremu i onda koncentrat preko nje. Sam koncentrat je vazelinast i tako i miriši i nije mi baš najprivlačniji, moram priznati. Čak mi odbojno miriši, ali dobro funkcionira kao drugi sloj. Treća krema je TonyMoly Banana Hand Milk koju sam podosta željela. Naručena je s eBaya i stigla mi je par dana prije nego sam vidjela da je dostupna i u Srbiji. Baš mi je drago što je TonyMoly stigao i u ove krajeve iako smo u Hrvatskoj i dalje prisljeni naručivati preko neta. Pakiranje je gumeno i precool. Krema (nazvaše ga mlijekom) je gusta i putrasta i miriši kao Bananko. Šteta što miris brzo nestane (ili bolje da ne otvara apetit :D).


Zatim su tu dva testera koje sam dobila uz kupovinu, Luke flaster za mitesere na nosu i Missha Super Aqua pjena za umivanje.  Nakon iskorištenog testera TonyMoly Intense Care Dual Effect Sleeping Pack, koji me oduševio, poželjela sam kupiti cijeli proizvod, ali sam ipak odlučila naručiti paket testera da vidim je li proizvod zaista tako super kako mi se činio. Deset testera sam platila par dolara.

S eBaya sam naručila i kopiju Brush Egg-a, pomagala pri pranju kistova. Platila sam ga manje od dolara. Kupila sam i bucmasti kist. Pretpostavljam da je za tekući puder, tj. ja ga za to planiram koristiti. Kupila sam i Essencov kistić za blendanje. Sve tri stvarčice još čekaju isprobavanje.


A sad slijedi najšareniji i najzabavniji dio :D, iako sam ja generalno više fan preparative. Kod mene ste jako rijetko viđali make up u novitetima, a to nije zato što ga ne volim nego zato što sam ga ful rijetko koristila da si nisam dozvoljavala kupovati  kad za to malo korištenja imam što koristiti. Međutim, moja brana popušta, a time sam počela koristiti make up proizvode dovoljno često da opravdam kupovinu :D.


Ajmo od najzanimljivije stvari - Makeup Revolution palete! Kad sam surfala po Pink Panda stranici jer sam tražila paletu za poklon i jednu za sebe usput (poklon i sebi, hehe), zakačila sam se za Pro2 paletu jer je bila dostupna, dočim zadnji put nije. No, kad sam vidjela swatcheve New-trals vs Neutrals kod Variole, odluka je pala na ovu divoticu radi narančastih i crvenkastih nijansi. Diiivne! Cijela paleta je jako lijepa. Više sam fan paleta nego zasebnih sjenila, da budem iskrena. Usput sam s Pink Pande naručila tester Everyday Minerals Finishing Dust pudera.

Kupila sam još jedan lak za svoju preveliku lakovljevu kolekciju, Essence Gel nail polish u nijansi 55 Be awesome tonight! Tražim pravu lijepu nježnu s hladnim podtonom rozu, koja se ujedno lijepo maže, dobro prekriva i solidno traje. Nadam se da je to ta :D.


Divota od Makeup Revolution New-trals vs Neutrals palete :).

Zatim sam kupila Maybelline Master Sculpt Contouring Palette 01 Light/Medium, čiji mi se Contour dio čini prenarančast za mene, ali nadam se da će ipak funkcionirati. Pakiranje se sastoji od dva dijela, gornji dio s panom i donji s ogledalom i četkom za nanošenje.


Tu je i Essence Silky Touch rumenilo u nijansi 10 Adorable. Na idućoj slici su swatchevi :)


Ostali proizvodi koje sam kupila su: Essence Longlasting ruž u nijansi 06 Barley there!, Eveline Max Intense Colour olovka za usne sa šiljilom u nijansi 12 Pink, Essence Dip Eyeliner (vodootporni), Eveline Art Scenic 2 u 1 korektor u nijansi 04 Light i Cien (Lidl) tekući puder u nijansi 010 Shell.


Korektor mi se čini malčice pretaman za mene, ali mislim da se može izvući. Prvi dojam je da moje podočnjake ne prekriva, ali ih ublažava, a ono što mi je najbitnije, minimalno mi se uvlačio u borice. Za sada ;). Cien tekući puder nisam isprobala, osim na ruci, i čini mi se da bi mogao biti težak i izgleda mi pretaman. Nekako odugovlačim s isprobavanjem jer se bojim da bi mi mogao ostaviti darak u vidu prištića. Nadam se da neće :D.

Nadam se da ste izdržali do kraja i da vam se sviđaju noviteti kod mene.

Što biste željeli vidjeti u recenzijama i swatchano? Jeste li koristili neke od ovih proizvoda? Imamo li pokoji zajednički novitet?

Kako vam se sviđa novi izgled bloga?

Do tipkanja!

Sanja

You Might Also Like

Broj komentara: 7:

  1. Baš mi je drago što nisi prestala pisat jer mi je tvoj blog ubjedljivo najdraži što se tiče domaćih blogova, kupila si divne stvari, divota za gledanje, ova paleta izgleda predivno, uživaj u proizvodima. :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Awww, uljepšala si mi dan <3 :* Puno ti hvala!
      Moram priznati da je mi je ovo do sada najdraži "new in" :D Hvala, svakako ću uživati :)))

      Izbriši
  2. baš sam voljela tu crvenu farbu, dvije je godine koristila, ali ne nalazim je više nigdje u Bosni :/

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. A šteta! Nadam se da tako neće ispasti i kod nas, da mi se svidi pa nestane.

      Izbriši
  3. Draga nemoj se živcirati, kad stigneš izbaciš koji post i svi zadovoljni :D Lijepa hrpica se skupila kod tebe. Naobay proizvodi su toliko lijepe ambalaže da mogu služiti kao ukras u kupaonici :D Banana kremu za ruke već dugo želim probati i slinim kad vidim da je stigla u Srbiju i to još u voljenu Sephoru :/

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala na podršci :* Ako ništa drugo, na Instagramu sam aktivna jer je lako uloviti par minuta i pogledati u mob pa se možemo družiti tamo :D
      Naobay meni baš luksuzno djeluje. Stvarno su se potrudili oko pakiranja.
      TonyMoly je toliko blizu nas a tako daleko, zapravo. Lako vama koje ste blizu Srbije :D. Ja bih letila svako malo tamo da sam blizu :D. Uvijek čeznemo za onim što je daleko, Srbija, Mađarska, BiH... :D
      Nisam uspoređivala cijene TonyMoly u Srbiji i na netu, tj. eBayu. Ono što znam je da su cijene u SAD-u puno skuplje nego u neameričkim web shopovima, pa pretpostavljam da je takav slučaj i ovdje.

      Izbriši
  4. Odličan post , prvi put sam na tvom blogu i čini mi se super. I ja imam blog i ako bi htjela follow for follow? Inače , stvarno odličan blog! <3
    P.S.Ako netko želi follow for follow , dođite na moj blog.
    http://lovedisneyhr.blogspot.hr/

    OdgovoriIzbriši