Balea,

[Video/New in] Kiko shopping + Darivanje + random mini new in

17:26 azzie 8 Comments

Pozdrav svima!

Danas tipkam jedan mali new in post, ali najzabavniji do sada i to ne samo radi sadržaja nego zato što sam nešto pripremila i za vas. Kao što možete vidjeti iz naslova i gornje fotke, radi se o mojim Kiko Milano novitetima. Kiko je brend o kom se bruji po blogosferi, mnogi su isprobali barem jedan njihov proizvod, a mnogi jako žele. Ja sam dugo bila jedna od drugih i iako sam barem jednom godišnje u Italiji (najčešće nekoliko puta), nisam se odlučivala na kupovinu. Stalno sam odgađala za drugi put :). Taj drugi put je napokon došao! :D


Krajem prošlog mjeseca sam bila u Veroni i tamo posjetila njihov dućan. Otišla sam s popisom nekih nijansi sjenila koje me zanimaju i mnoge nisam našla. U dućanu ima malo nijansi jer sve što možete vidjeti na njihovoj web stranici ne bi stalo. Dobra stvar je što su nijanse različite od dućana do dućana pa sam na povratku iz Verone imala prilike nakratko uletjeti u njihov dućančić u trgovačkom centru pokraj Venecije i tamo ulovila nešto što sam pod obavezno htjela kupiti.

Svoj ulov sam odlučila pokazati u videu gdje možete vidjeti i neke swatcheve. Znam da su moji prethodni videi bili zamorni jer su spori i dugo traju pa sam se sad zaista potrudila da ga skratim što više mogu i uspjela ga zgurati ispod 13 minuta trajanja, što mislim da je sasvim ok. Par minuta manje bi bilo idealno, ali za to će trebati još truda :D. Nažalost, nisam stigla staviti titlove. Imala sam u planu svaki video titlovati, ali za titlove nažalost treba vremena kog mi manjka :/. Kad god budem mogla ću ih stavljati.

Video možete pogledati ovdje:



U videu možete vidjeti što sam odabrala za vas, tj. na kraju videa.

Pravila za sudjelovanje:

1. Morate kliknuti LIKE moje Facebook stranice Azziella blog, ako još niste :)
2. Podijelite ovaj članak na Facebooku.
3. Link na podjelu mi pošaljite na mail adresu: azziellablog@yahoo.com (VAŽNO: ako vam ne odgovorim na mail u roku dan-dva, pošaljite ponovo)
4. Darivanje traje do 16.12. (srijeda) u 23:59 h. Dobitnik će biti obaviješten putem maila, a objavit ću i na Facebooku.

NAPOMENA: Zbog visoke cijene dostave van Hrvatske (pošiljku ne bih slala kao obično pismo zbog mogućeg nestanka pa cijena ide u nebo), a pošto se radi o malom darivanju, sudjelovati možete ako imate adresu u Hrvatskoj, bilo da živite ovdje ili imate nekoga tko može primiti paketić za vas. Bezveze mi je ograničiti se samo na jednu državu, ali što je tu je. Nadam se da ćete imati razumijevanja :).

Sretno svima! :)

°°°°

Usput ću vam pokazati još par sitnica koje sam kupila prošli mjesec, da ih ne čuvam za idući new in post. Zadnje vrijeme baš nešto slabije kupujem, što je dobro, valjda :D.


Čim sam vidjela da su se pojavile nove Baleine univerzalne kremice, morala sam ih potražiti jer ih skupljam kao Pokemone. Best Wishes izdanja su mi jedna od privlačnijih što se ovih limenčica tiče. Naranča i grejp verzija mi u posudici privlačno miriši, ali na rukama mi se ne sviđa. Podsjeća me na miris majoneze s koricom naranče. Pomalo odbojno, da budem iskrena, pogotovo kad ju koristim prije spavanja. Ljubičice i frezije verzija mi pak jako lijepo miriši. Ima nježan i ugodan miris, ne onaj kom bi na čelu pisalo "umjetno", da ima čelo. Cijena im je 6,90 kn (drago mi je što su snizili cijenu) i imaju 30 ml.

White Castle sapun s karite maslacem, 100 g, sam kupila u Emisfero supermarketu u Monfalconeu. Nije baš bio jeftin, nekih 1.75€, ali jako lijepo miriši. 

L'Oreal Ideal Soft Skin Perfecting Velvety Toner za suhu i osjetljivu kožu, 200 ml, sam srećom kupila na sniženju. Kažem srećom jer mi se nije svidio, a polagala sam nade u njega. Vjerojatno ću ga recenzirati za neko vrijeme, a za sada sam na Facebooku objavila prvi dojam, kog možete pročitati ovdje.

Duchesse blazinice Mullerove robne marke ima novo pakiranje. To je ono veće pakiranje od 140 komada, ako se ne varam. Tek sam nedavno isprobala ove blazinice i odmah su mi postale jedne od najdražih, pogotovo s obzirom koliko su povoljne. Cijena im je oko 8 kuna. 

I evo nas na kraju! 

Što ste vi novo kupili? :))
Tipkamo se :)

You Might Also Like

Broj komentara: 8:

  1. Odličan video :) Mislim da su svakoj lakoholičarki poznati ovi problemi s prikazivanjem realnih nijansi :D Lijepe si lakiće izabrala, a najviše mi se sviđaju nijanse 338, 255, 493 (inače ne volim crvene, al' baš kak si rekla, ova je idealna za blagdane i sviđa mi se zbog ovog shimmera) i ofc 530 <3 Baš šteta kaj Kiko lakova nema kod nas :(

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala :* Jooj, čini mi se da je ljubičasta tu najtvrdoglavija. Baš neće i neće :D. Ja volim crvene pa sam se ovaj put nastojala držati dalje od njih, iako sam morala uzeti ovu blagdansku (nemam ništa slično). Ljubičaste nijanse su mi najdraže i eto... Ne mogu se cijepiti protiv njih izgleda :D Da, šteta je što Kika nema u Hr, ali tu je barem web shop s dostavom ovamo. Jest da dostava nije jeftina, ali kad usporedim s 11 eura koje smo davali za dostavu piva iz Ljubljane, 7 eura mi se više ne čini tako puno :D.

      Izbriši
  2. sta si cekala toliko na kiko kupovinu? :D super posao si napravila sa ovih dodatnih 30%, kiko rastura u popustima, uvijek kad odem preko (to mi iz ovog našeg područja zovemo odlazak u Italiju po hranu i svasta nesto haha) obavezno moram zavirit u kiko ducan jer imaju prekrasnih stvari. kiko sjenilo 122 je jedno od onih multti sjenila, ja ga koristim najcesce za obrve ali i za pregib kapka :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. A eto, stalno su neke druge stvari imale prioritet, kao ne želim tlačit momka da tražimo Kiko i tako dalje :D Ubuduće ću i ja ići po špežu i svašta nešto :D.

      Izbriši
  3. Predivne stvarčice si kupila, a svakako lajkam i Kiko kupovinu :)

    OdgovoriIzbriši
  4. predivna su i sjenila i lakići :) i ove Balea kremice (jedino ovu s narančom izbjegavam jer mrzim naranče :D)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala, jesu :D Uf, ta s narančom baš i nije nešto, a ja volim miris naranče :D

      Izbriši

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.