Baš razno,

Neodoljivi proizvodi #1

03:41 azzie 8 Comments

     Oh, blaženstvo Interneta i njegovih online shopova i problem što se možeš zabuljiti u ekran i ne primijetiti da je prošlo pet sati dok oči svjetlucaju, teški izdasi izlaze iz pluća, a mala kapljica klizi niz bradu. Da, cure vam sline. Nešto zanimljivih proizvoda imam u Firefoxovim bookmarksima (srećom gomilu sam izgubila nakon reinstalacije Windowsa jer sam blesa zaboravila napraviti back up), a gomiletinu imam u kolekcijama na eBayu. Spremam svašta nešto zanimljivo da proučim i uvrstim u wishlistu ili pak ne, samo problem s wl je što se teže skidaju stvari s nje nego stavljaju, a ja ih već imam sasvim dovoljno (ok, podnijet će još pokoju).

     I tako mi svašta nešto umire u kolekcijama, a meni se baš dijeli ta simpatija spram njih s vama pa sam odlučila napraviti post-dva, a možda i više na tu temu, ovisno zanima li vas uopće što mi je to napeto :D. Počnimo!
________________________


Marc Jacobs Beauty Style Eye-Con No.7
palete sjenila


    Radi se o paletama koje se ekskluzivno prodaju u Sephori. Na slici ih je pet koje su dostupne u Sephori u Trstu, kako kaže njihova web stranica, dok ih inače postoji osam, kako kaže američka. Fokusirala sam se na ono dostupnije :D.
     Odvalila sam na ove palete na prvo oko i ne skrivam da padam na pakiranja, koje kod ovih paleta izgleda prekrasno. Minimalizam, luksuz i drugačije. Znam da po njima ostaju otisci prstiju, ali preživjela bih, znam :-Đ. Recenzije su uglavnom pozitivne, odnosno još nisam naišla na recenziju u kojoj kaže da paleta ne valja, ali istinabog nije da sam čitala recenzije pet dana. Dovoljno da ih Tati obožava :D. Ljudi ili vole ili kažu da je dobra ali ne opravdava cijenu od 59$ ili 53,50€ u tršćanskoj Sephori. Cijena je zaista visoka, ali nije da nema skupljih manjih paleta. Zaista je bezveze uopće pričati o opravdavanju cijene kad nemamo svi iste kriterije. 

   Već se dugo nećkam da li da uvrstim neku od ovih paleta u onaj dio wishliste proizvoda za kojima bih posegnula ako bih se baš željela nagraditi i pritom žrtvovati više drugih stvari. Ni sama ne znam za koju bih se odlučila jer su mi napete sve osim The Starlet, u kojoj su sva sjenila metalik, što baš i nije za mene. The Tease bih isto lako otpisala, iako volim ljubičastu, ali me se nije toliko dojmila na slikama swatcheva. Prvo mjesto dijele The Lolita i The Dreamer i vjerojatno bih se odlučila za jednu od njih.

Što mislite o ovim paletama? Dijelite li oduševljenje samnom?

________________________


   Zatim sam izdvojila malo raznih (korejskih) preparativnih proizvoda. Kremasto-pjenasta Misshina umivalica, Creamy Latte Chocolate Cleansing Foam, mi preko godinu dana stoji u jednoj (pa možda i više njih) eBay kolekciji. Kad čujem ime Missha prva asocijacija su mi njihove BB kreme, konkretno M Perfect krema koju i sama koristim i koja mi je super. Jedini preparativni proizvod ovog brenda koji sam koristila je bio nekakav booster za kožu lica, čija je aplikacija išla prije seruma i s kojim sam bila zadovoljna. Stoga imam opravdan, barem ja tako mislim, razlog da smatram da bi ova smećkasta svjetlucava krema (proguglajte pa ćete vidjeti!) bila baš dobra :).


   Mala crna tubica pripada Dr.Jart+ bb kremi Black Label. Kako sam za nju saznala kopajući po eBayu, pa onda tražila recenzije po internetu, ostalo mi je zabilježeno ovo pakiranje na kojem piše Nourishing. No, tuba je promijenjena, kao i ta "specifikacija" te je to sada Detox BB krema. Ono što je isto jest da su jedna i druga Black Label, dok su ostale kreme, koliko vidim na njihovoj web stranici, izgubile taj "boja" i "label" iz naziva (bile su Blue Label, Silver Label i tako).

   Recenzije ove BB kreme su većinom pozitivne, a iz nekih se dalo zaključiti da je ovo nešto što se mora (umašćeno i podvučeno) isprobati ili je to moj mozak tako sebi preveo :D. Što god da je, zaključila sam da se radi o dobrom proizvodu, kojeg bih jako voljela isprobati. Jedina negativna strana je nešto viša cijena, barem što se mene tiče. Na eBayu 20+ dolara, a druga mjesta ne trebate ni gledati :-Đ. Dobra stvar je što se na eBayu mogu naći i mala pakiranja za desetak dolara pa barem nije velika šteta ako krema ne odgovara. Nije uvijek najisplativije rješenje na prvu, ali kad uzmete u obzir da proizvod možda neće odgovarati, mislim da ispada isplativije.

   Brend TonyMoly me oduševio pri prvom (za sada i jedinom, ali ne zadugo) susretu s njime, a za sve je bio zaslužan njihov fantastičan rižin toner koji je nježan, a učinkovit i mislim da bi odgovarao baš svima. Recenziju tog tonera možete pročitati ovdje. Dosta TonyMoly proizvoda mi je privuklo pažnju, a sada sam odlučila pokazati trojku iz linije Floria, toner, essence tj. serum i emulziju, punog naziva Nutra-Energy Toner/Emulsion/Essence with Argan Oil. Cijene su im trenutno od 15 dolara pa na više (eBay). Nutra-Energy podlinija bi trebala imati anti-aging učinak i imam utisak da se radi o "bogatim" proizvodima, što mi se čini jako privlačnim za narednu zimu recimo. U Floria liniji postoji i Whitening podlinija čija je ambalaža ista, ali u bijeloj boji.

________________


   I za kraj vam moram pokazati ukusne plodove iz TonyMoly tržnice. Malo sam pošandrcala za TonyMoly proizvodima, ali vidite i sami to šarenilo voćkica! Kako da se u vama ne probudi poriv moraš skupit sve nakon što si ih vizualizirate u zdjeli na noćnom ormariću ili kuhinji (gdje kome drago) - vaša kozmetička košara s voćem! Hajde sada recite da ne biste poželjeli svo ovo voće iako vam realno "treba" možda tri komada? :D Nikada me nije privlačilo izlaganje plastičnog voća, ali voće koje skriva kremice i mackalice je must! To je toliko treši da ne mogu protiv toga, žao mi je.



   Najprije sam poblesavila za bananama jer su banane moje voće i već sam se vidjela kako u torbi nosim kremu za ruke u obliku banane, novčanik u obliku banane (s eBaya) i pravu bananu i oko srca mi se prosula toplina. Uveseljavaju me gluposti, što da vam kažem. Nakon te vizije došla je ona s košarom punom voća :-Đ. No dosta blamiranja...

   Na gornjoj slici možete vidjeti veći dio TonyMoly voćkica. Magic Food Banana u obliku mlijeka za ruke i sleeping packa, koji je po mojem shvaćanju nešto slično kombinaciji noćne kreme i maske. Zatim tri kreme za ruke, Peach, Red Apple i Tangerine Whitening. Koliko zadnja zaista posvjetljuje kožu ne znam, ali ne vjerujem da radi išta preprimjetno tako da bih ju trošila bez problema ;). Zatim kreme za lice, Red Appletox Honey i Magic Food Mango krema sa spf50. Ostaju još masažne i masažno/pilingaste mackalice Tomatox Magic White Massage Pack i Appletox Smooth Massage Peeling krema, te dva balzama za usne u prigodnim mini voćkicama bobicama, višnja i borovnica. Hau kjut! Možda se pitate što je to masažna mackalica, a koliko sam shvatila, to je proizvod kog se umasirava u kožu lica minutu do dvije te pusti stajati na licu kao masku 5-10 minuta i zatim ispere. 

Što vi mislite o ovim voćkicama?

______________________

Nadam se da vam je bilo zanimljivo i da sam pridonijela širenju vaše wishliste :D. 
Pišite, želite li da nastavim povremeno objavljivati ovakce postove?

Hvala na čitanju i do tipkanja! :))

You Might Also Like

Broj komentara: 8:

  1. Lolita ili Dreamer, ne znam koja je ljepša, ali znam da je cijena ružna :D
    A voćkice kad sam prvi put vidjela djelovale su kao igračke za curice :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Cijena je preružna. Da je barem u nekoj drugoj valuti, u kunama recimo :D
      Da, voćkice su baš kao igračkice za djecu... i odrasle :p

      Izbriši
  2. i meni se svašta nešto sviđa, ali sve se više trudim da mi se ne sviđa ;)
    voćkice su neodoljive <3

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. I ja se pokušavam truditi, ali velik je to trud. Prevelik ;)

      Izbriši
  3. Ove paletice su predivne i sad ih želim sve :3 ah, ionak ne budem imala ni jednu...mislim da će uskoro i na mom blogu osvanuti WL :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ah, ali možemo malo maštati. To je još uvijek besplatno :D
      Volim gledati wishliste :)))

      Izbriši
  4. Dr Jart Black Lebel nema bolje BB kreme! Moja sestra se ne odvaja od nje 3 godine.

    OdgovoriIzbriši

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.