Avon,

[New out] ili što sam potrošila - 1/2015

15:17 azzie 4 Comments

Hello hello!

Kao što sam najavila u zadnjem empties postu, postat ću redovitija u objavljivanju ovih postova :D. Pokazat ću vam to sam potrošila tokom prošlog mjeseca. Neće biti puno proizvoda, ali opet dovoljno za objavu :).


Počinjem s proizvodima za lice. Nakon jako dugo vremena od prethodnog korištenja sheet ili ikakve maske za lice, napokon sam se odlučila disciplinirati i početi doista koristiti tu vrstu proizvoda. Imala sam dvije u zalihi, nekoliko novih ste mogli vidjeti u novitetima, a i malo sam se razuzdala i naručila neku bolesnu brojku maski s eBaya, koje me iskreno sram. I ne želim o tome sada :D.

Potrošila sam Lusovu Hub Essence Mask, 24g. To je nekakva biljna maska, korejski brend. Lusove maske su dosta jeftine na eBayu. Sama maska je jako natopljena  tom tekućinom i nakon korištenja ju se može iscijediti. Imala sam dovoljno tekućine za dodatno pokvasiti lice, namazati vrat, dekolte i ruke. Ova maska je mirisala na bilje, ne pretjerano, ali osjetilo se. Pola sata nakon skidanja maske lice mi je bilo nevjerojatno gipko i osjećala sam da je koža mokra i unutra, ali nakon pola sata taj nevjerojatan osjećaj iznutra, kog moje jadno iznutra dehidrirano lice nema, nestaje. Ne može vječno trajati :D, ali uživala sam dok sam mogla. Što se reakcije na koži tiče, moje lice nije osjetljivo (barem ga ja takvim ne doživljavam), ali nakon maske sam imala nešto crvenila na čelu, koje je nestalo kroz možda sat vremena, možda i manje. Ništa zabrinjavajuće. Drugih reakcija, tipa peckanja nisam imala. Koristila bih opet, zašto ne.


Laneige Water Bank Essence EX, 10 ml - serum u manjem pakiranju, korejski brend. Više o njemu sam pisala u postu kojeg ću uskoro objaviti pa se sada neću ponavljati. Kupila sam ga na eBayu za cca 3,80$ s poštarinom.

Avon Solutions Maximum Moisture Night, 50 ml - noćna krema u kojoj sam uživala zadnjih 4-5 mjeseci. O njoj sam više pisala u godišnjim favoritima, pa pogledajte ako vas zanima. Nažalost, mislim da ove kreme više nema u ponudi :(. Inače, dobila sam ju od momkove mame koja me zadnje vrijeme dobro opskrbila Avonovim proizvodima :D.

Zatim imam jedan proizvod za kosu. Balea hidratantno mlijeko za suhu i oštećenu kosu s ekstraktom manga i aloe verom, 200 ml - ovaj proizvod sam najviše trošila na ljeto 2013, kada mi je kosa bila dosta suha, pa sam s vremenom dosta prorijedila korištenje. Najviše me asocira upravo na to ljeto kada ga je moja kosa doslovce gutala. Iako sam bila zadovoljna ovim proizvodom (miriši božanstveno!), za sada ga ne namjeravam kupovati. Dok sam trošila zadnje kapi nekako mi je postalo i naporno jer mi se puno više sviđa što mi kosi trenutno radi Macadamijino ulje. Puno mi se više sviđa osjećaj na kosi s uljem. S Baleinim mlijekom znam imati voštan osjećaj pod prstima. Sve u svemu, meni je ovo bio dobar proizvod koji traje jako dugo, a košta malo, cca 15 kn.


Napokon sam potrošila i Neutro Med Delicatezza Suprema, pH 4.5, 200 ml - proizvod za intimnu higijenu. Kupila sam ga u jednoj drogeriji u Trstu na sniženju za 1€ i za tu cifru bih ga opet kupila, pošto mi nije izazivao probleme. Puna cijena mu je oko 2,50€, koliko se sjećam, i za tu lovu mi ne vrijedi jer mi je prvi izbor moj dragi Biobazin gel. Ovaj Neutro Med proizvod mogu nazvati tekućinom za pranje jer je rijedak skoro kao voda i često vam izleti puno proizvoda ili se prolije prilikom korištenja. To mi se ne sviđa. Druga stvar koja mi se ne sviđa je miris koji podsjeća na deterdžent za odjeću. Treća stvar koja me bocka u oči je Sodium Laureth Sulfate. Inače, ovaj brend je pod Henkelom, a mislim da je kod nas nedostupan.


Dokrajčila sam i Nivea Pure&Sensitive anti-perspirant, 150 ml, koji mi se gotovo potrošen vucara od ljeta. kaže da je za osjetljivu kožu i zato sam ga prošlo ljeto i kupila. Miris mu je blag. Sada mi je bio ok, ali na ljeto se i nije pokazao kao dobra zaštita kada se treba dugo održati svježinu. Ne vjerujem da ću ponovo kupiti jer ljeti trebam jaču zaštitu, a van ljeta ionako ne trošim deziće u spreju. Cijena mu je nešto preko 20 kn.

A sada malo njege tijela. Prvi proizvod je Nivea In-Shower, Shea Butter, za suhu kožu, 250 ml - osvojila sam ga u darivanju kod Mikke i tako sam dobila priliku isprobati ovaj proizvod o kom su svi živi pričali. Vjerojatno bih ga do sada i kupila jer mora se čovjek sam uvjeriti  u to o čemu se priča :D. Nisam ga recenzirala jer vam je svima vjerojatno puna kapa recenzija ovog proizvoda, ali zato ću sada napisati par riječi. Nakon potrošene bočice od 250 ml ja i dalje ne znam što da mislim o ovom proizvodu. 
Definitivno ne zamjenjuje mlijeko za tijelo. Također ni ne skraćuje pretjerano vrijeme tuširanja plus njegu jer u mom slučaju nije to bilo samo namažem se i isperem. Morala sam se dugo ispirati jer mi inače ostaje neugodan voštan osjećaj na koži, što ne volim. Tako da mi je korištenje Niveinog In-Showera bila dobra skuža da se duže pržim u vreloj vodi (bar nije uludo tekla). Priznajem da sam ga tek kad je zima došla naučila voljeti, a od proljeća do zime sam ga najčešće zaobilazila jer nisam vidjela previše smisla u njemu. Bude koža mekana, da, ali ne na onaj način na koji mi paše. No, zgodno za razbiti monotoniju i duže se tuširati. Moram isprobati i Baleine regeneratore za tijelo, a čak bih isprobala i neki drugi regenerator by Nivea.


I drugi proizvod za njegu tijela je Balea Perlenzauber losion za tijelo, 200 ml - bio je dio limitirane kolekcije od jeseni 2013. Hm, trebalo mi je oko 15 mjeseci da ovo potrošim. Izgleda da se moram popraviti i na tom području... Neću previše duljiti jer više nisu u ponudi. Bio mi je ok, ali mi je i brzo dosadio. Da ga je moguće i dalje kupiti, ne bih ponovila kupnju.


I za kraj imam odstranjivač laka za nokte. Ebelin odstanjivač s voćnim mirisom, s acetonom, 125 ml - neloš odstranjivač koji mi nije radio problema niti bio agresivan. Ne znam kako se ponaša ako ga se prečesto koristi jer nastojim ne koristiti prečesto takve proizvode. Dobro je skidao lak, miris mu je nešto blaži, što volim. Sve u svemu, vjerujem da ću ponovo kupiti. Cijena mu je niska, oko 6-7 kn, DM.

Eto, to je to za ove emptiese. Kako je lijepo pisati kad se nema cijeli šleper prazne ambalaže za upisati :D.

Jeste li koristile neke od ovih proizvoda? Koji su vaši dojmovi?
Lijepo vas pozdravljam :)

You Might Also Like

4 komentara:

  1. Balein Perlen zauber losion čuvam za ljeto, meni miriši tako fino i suptilno :D Baleino mlijeko za kosu mi izgleda privlačno, iako i sama kao ti preferiram ulja za kosu :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Sličan odnos kao ti imam prema Baleinom losionu od badema :D Sva sreća što su ga vratili u prodaju 8-)

      Izbriši
  2. Imala sam Balea ljubičasti losion iz te linije te mi se također povlačio i vukao te sam ga na silu koristila, nešto mi kod njega nije odgovaralo :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Nisam taj, srećom, kupila :D. Kupila sam mami losion za ruke u tom mirisu, tu ljubičastu "dijamantnu" bocu, i vjerujem da bi mi isto brzo dosadio. Lijep miris, ali dosadan :/.

      Izbriši

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.