Afrodita,

[New in] 1/2015 - DM, Muller, Kozmo, Avon...

11:55 azzie 12 Comments

Pozdrav svima :))

Došli smo i do prvih noviteta ove godine. Jedna od "novogodišnjih" blogoodluka je bila i da češće pišem postove s novitetima i potrošenim proizvodima, idealno jednom mjesečno, ako budem imala materijala za to. Idealno bi bilo da sam najprije objavila potrošeno u prošlom mjesecu pa onda novitete - kao da prvo vidimo što je izašlo pa ušlo, što je nekako logičnije - ali kako sam nedavno objavila gigantske emptiese potrošene do kraja 2014, jednostavno je too much emtiesa odjednom :D. No, idemo na novitete!


Prošli mjesec sam kupovala, ne pretjerano (ovdje ne računam gomiletinu maski koju sam naručila s eBaya, a koja će mi tek stići), ali opet se nekako skupilo stvari. U tome mi je ponovo pomogla momkova mama s nešto Avon stvarčica. Prije je često kupovala u Avonu jer je bila Avon Lady pa joj se nakupilo stvari koje neće potrošiti (sve nekorišteno), zadnjih pola godine radi čistke pa sam eto već treći put dobila Avon paketić :D. Kad sam se već bacila u objašnjavanje, prvo ću pokazati upravo taj dio noviteta.



Meni najzanimljiviji dio Avonovog paketića je Anew Ultimate 7-Day Transforming Treatment, 7 x 3ml - 7-dnevni tretman za lice. U prekrasnoj luksuznoj kutiji nalazi se 7 ampula od 3ml koje se koriste ukupno 7 dana, svaki dan po jedna. Koriste se na licu, vratu i dekolteu, pola ujutro, pola navečer. Jedva čekam da bacim prste na ove ampulice! Očekujem puno od njih :D. Nisam sigurna da li je ovaj proizvod još dostupan (to me malo nervira kod Avona, to stalno izbacivanje i vraćanje proizvoda, ali valjda su iskalkulirali da im to više odgovara). Znam da sam ga vidjela, ali ne pamtim kada. U kampanji 2/2015 ga nema.


Od make up-a sam dobila Colortrend maskaru u crnoj boji, 7 ml - plump out the volume. Mislim da je to ona Boost it! u ružičastoj tubici po novom katalogu. Zatim sam dobila Avon Extra Lasting ruž u nijansi Pink Peach. Lagano je sedefast, a boja mu je na swatchu koraljna. U katalogu 2/2015 ne vidim ništa slično ili sam ćorava. I za kraj su ostala dva sjajila.



Avon Glazewear Metallic u nijansi Amethyst, 6 ml - te Avon Ultra Color Rich u nijansi Pink Icing, 7 ml. Ono što mi novi katalog kaže je da postoje sjajila koja se zovu Ultraglazewear (to je valjda neka apgrejdana verzija ovog prvog) s aplikatorom koji izgleda kao u mog starog Glazeweara i tubicom kao u ovog Ultra Color Rich sjajila. Što se nijansi tiče, Amethyst nema, ali ima varijacija na Pink Icing pod nazivom Iced Pink. Morat ću se potruditi da budem brza s trošenjem ovih make up proizvoda jer mislim da im je rok pri kraju, što možete vidjeti iz ovih starijih verzija pakiranja, makar su svi još pod zaštitnom folijom, odnosno, tek sam sad sa proizvoda za usne skinula zaštitnu foliju.


A sada krećem s mojim shoppingom :D.

Prošli su nas mjesec Konzum i Plodine počastili s Dove tuširalicama u pola cijene i tako nas slabe na taj tip proizvoda stavili na opasnu kušnju. Mislim da sam zaista dobro podnijela te kušnje i kupila samo tri komada. Znam, znam, moja želja da spadnem na nekoliko tuširalica u kolekciji baš i ne ide ka svojoj realizaciji, ali ovi proizvodi se barem troše, a k tome Dove tuširalice su dooobre i uživat ću u njihovom trošenju. Iz tog kuta gledanja mogla sam kupiti i još koju :D. 

U Konzumu sam se sasvim slučajno našla baš prvi dan te akcije (doista nisam znala za to). Ne znam jesu li dopunjavali stalažu s tuširalicama, ali bio je lijep izbor, a stalaža više puna nego prazna. Tu se zaista bilo teško odlučiti jer sam si postavila limit na samo dva komada (realno sam htjela barem četiri). Odabrala sam Dove Beauty Blossom s mirisom bijelog cvijeća (limited edition) - jer je limitirano izdanje i izgleda mi kao nešto što će biti super za proljeće - te Dove Purely Pampering s kokosovim mlijekom i laticama jasmina - jer mi se nalazi na wishlisti. Teškom mukom sam izignorirala onaj od pistacije i vrlo brzo se pokajala, postala blago opsjednuta njime i stavila ga i na spomenutu wishlistu


Ubrzo je došla ista akcija i u Plodine i bila sam baš zadovoljna što ću moći odmah ugrabiti pistaciju, a ne čekati neko novo sniženje tko zna kada ili čekati da potrošim sve što imam i dam si zeleno svjetlo da ju kupim po punoj cijeni, kadli u Plodinama polica gotovo prazna! Akcija je počela u četvrtak, došla sam u subotu ujutro i vidi se da nisu nadopunjavali policu. Pistaciji ni traga, naravno, ali sam uočila jedan jedini valjda Dove Purely Pampering sa shea maslacem i toplom vanilijom - koja mi je, eto, isto na wishlisti. Umalo sam uzela još dvije (smokvu i šljivu, čini mi se) da izliječim tugu za pistacijom, ali mi se oglasio glas razuma i rekao neka ne budalim i ne odlazim u te vode.

Sad kad sam ispisala roman sa polusretnim završetkom u kojem ste mogli pročitati sve kušnje i patnje tuširalicoholičarke (znam da me samo vi možete shvatiti, a ukoliko ne možete nekim slučajem, samo umjesto tuširalice stavite što god najviše volite), mogu prijeći na ostalo. Bit ću kratka i brza, obećajem :D.

Da sam barem s tuširalicama kao s dezićima pa da nove kupujem uglavnom kad mi usfali (nadam se da se to neće promijeniti, ali nikad ne znate što vas može lupiti u glavu). Dugo sam stajala pred stalažom s dezićima u DM-u, jer teška je odluka s nekim se vezati za naredno vrijeme. Na kraju sam odlučila, pošto je još uvijek hladnije doba godine, ići s nečim od čega ne očekujem megazaštitu, s nečim "zdravijim". Odluka je pala na Biobaza Silky Comfort, shea maslac i jojoba, 50 ml. Miris mu je nešto zagušeniji i teži za deodorant i više paše za npr. kremu za ruke ili noge. Nisam probala, ali vjerujem da će služiti svrsi u umjerenim uvjetima. Cijena je 23,90 kn u DM-u (za druge ne znam).

Kupila sam novu kremu za ruke iako mi nova krema baš i ne treba, ali pošto su mi trenutno ruke izrazito suhe učinilo mi se da bi Balea 2u1 krema i maska za njegu ruku, 100 ml, mogla staviti na testiranje pošto kaže da je za suhu kožu. Cijena joj je 9,90 kn (DM). Krema je dio stalne postave, nešto je novija jer se ne sjećam da sam ju viđala. Od ove linije imala sam i losion za ruke (boca s pumpicom), koji mi je bio dobar za korištenje preko dana.

M-lady trakice za depilaciju sam već nahvalila (empties). Kupila sam back up jer mi je paket kog trošim na kraju. Cijena je 26,90 kn (Muller).

Stigao mi je i zaostali kist s eBaya. Ostale sam vam pokazala u zadnjem new in postu. Dva sellera su ih prodavala i ubrzo ih više nije bilo, tako da možda ih ponovo bude u ponudi. Znate kako se to sve mijenja na eBayu :D. Kistić je gust i jako mekan, pa držite oči otvorene ako ste zainteresirane :). (nalazi se na 4. slici s Avon make up-om)

Početkom siječnja je u DM-u bilo dobrih akcija na proizvode za njegu lica. Trebale su mi noćna, dnevna i okoloočna krema. Kako mi ti proizvodi dugo traju ne želim kupiti bilo što i s tim se mjesecima gnjaviti, a opet mi se ne da ni bacati novce na nešto što ću kasnije trošiti na tijelu da bih kupila samo da kupim. Tako sam na kraju izignorirala snižene kreme i kupila dvije Baleine u putnom/testnom pakiranju da imam za prvu ruku dok ne smislim što da iduće uzmem, a možda i upravo ove ako mi se svide. 


Za dnevnu sam kupila Balea Med Ultra Sensitive kremu, 15 ml - za 24-satnu intenzivnu njegu i zaštitu suhe, osjetljive i alergijama sklone kože. Upravo mi je sad sinulo da je ovo vjerojatno univerzalna krema, a ne krema za lice, jer je dosta velika u odnosu na njihove ostale kreme u tim mini pakiranjima. Pretpostavljam da neće biti problema, ali bi mogla biti premasna. Cijena 5,90 kn (DM).
Upravo sam ju isprobala na ruci: lako se razmazuje, lijepo upija i gotovo da nema mirisa (to malo što se osjeća nije baš nešto). Uskoro ću je staviti u upotrebu.

Za noćnu sam odabrala Balea učvršćujuću noćnu kremu protiv bora s koenzimom Q10 i omega kompleksom, 5 ml. Cijena je 5,90 kn (DM).
Upravo sam ju testirala na ruci: prilično je gusta, masna i lijepo miriši. Već vidim da bismo se mogle lijepo slagati, samo da me ne "brejkauta". U upotrebu ide večeras.  Dnevnu kremu iz ove linije sam davno, u svojim blogopočecima, recenzirala, klik na link. Post je još sa starog bloga, odnosno mog "svaštarskog" dok sam tamo pisala i o kozmetici, Azziella blog.


Za okoloočnu sam kupila full size jer tu nisam bila neodlučna :D. Odlučila sam se za Ziaja okoloočnu kremu s kozjim mlijekom, 15 ml - za suhu i borama sklonu kožu. Nedavno sam je stavila u upotrebu, a kad ju dobro istestriam pisat ću recenziju. Sad se ne sjećam, ali mislim da je bila na popustu jer mi u sjećanju stoji da je bila označena crvenom bojom. Platila sam ju 25,90 kn, a puna cijena joj je, čini mi se, oko 33 kn, ali nemojte me držati za riječ.


U istom pohodu zakačila sam se za L'Oreal Nutri Gold Extraordinary ulje za lice za suhu kožu, 30 ml. Iako sam trenutno "dobra" što se tiče proizvoda koji idu ispod kreme, znala sam da ću žaliti što nisam kupila ovo ulje jer izgleda obećavajuće, a bilo je na popustu :D. Malo će pričekati na korištenje, ali ne predugo. Bilo je sniženo na 61,90 kn, dok mu je puna cijena oko 82, ako sam dobro zapamtila. Na njega sam stavila i kupon od 25% popusta (zamijenila sam 50 bodova), tako da me ulje na kraju došlo 46,42 kn. Nakon DM-a sam bila u Mulleru i dok sam tražila maske za lice, uočila sam ovo ulje i morala provjeriti kolika mu je cijena. Još uvijek se nadam da sam nešto krivo vidjela jer sam naprosto ostala šokirana time da u Mulleru košta 139,90 kn! Molim vas, recite mi da sam u zabludi :/.


Baleine retro kremice ste svi već vidjeli (slika s putnim Balea kremama). Tko im može odoljeti? Ipak, ograničila sam se na onu koja ima ljepšu kutijicu i čiji me miris više zanima. Ona druga ima miris višnje i bojala sam se da bi mogao biti presladak. Osim toga, ruža i lavanda su više retro mirisi, od višnje :D. Dakle, uzela sam Balea My Golden Twenties njegujuća krema - ruža i lavanda, 30 ml. Cijena je 9,90 kn (DM). Nešto se priča da će doći u još nekim mirisima i veselim se saznati o čemu se radi i kako će dizajnirati kutijice :).
Upravo sam ju isprobala na ruci i, kao netko tko nije pretjerano lud za mirisom lavande, a bogami ni ruže, ovo prilično dobro miriši! Mislim da bih čak mogla kupiti i back up, pošto vrijedi do 5. mjeseca 2017, a usput bih mogla kupiti i onu od višnje ipak :D.

Zatim imam nekoliko maski. Afrodita peeling + maska, 2 x 6 ml - 2 koraka, dakle najprije piling s allantoinom i aloe verom, a zatim hranjiva anti-wrinkle maska s bademom. Bila je na sniženju za 9,90 kn u Mulleru. Puna cijena joj je, koliko se sjećam, oko 12 kn.
Također iz Mullera: Schaebens čokoladna maska za lice, 15 ml - za sve tipove kože. Čokolada na faci? Zašto ne?! Veselim se ponjušiti koliko je zapravo čokoladna :-Đ. Cijena 7,50 kn. Schaebens okoloočna i okolousna maska protiv bora, 4 x 1,5 ml - kaže da smanjuje bore, izravnava sitne borice, smanjuje podočnjake i povećava elastičnost kože. Živi bili pa vidjeli. Cijena 7,50 kn.
I zadnja je DM-ova. Baela maska za područje oko očiju i usana, 4 x 1,5 ml - za sve tipove kože, intenzivno hidratizira, zaglađuje bore i smanjuje podočnjake. Kao što rekoh i za prethodnu, budemo vidjeli :D. Cijena 6,90 kn.



Nisam spomenula Depend lakove sa slike Avonove dekorative... U Kozmu u TC Rijeka zadnje vrijeme pokraj blagajne imaju košarice s make up-om na popustu i lakovima za prilično niske cijene. Ovaj put su imali Depend lakove, uz Catrice i L'Oreal, čini mi se. Obični Depend su bili po 5 kuna, pa sam isčačkala ljubičasti (naravno), Depend 353, 5ml. Nisam još probala njihove lakove pa je to bila super prilika. Kad sam došla na blagajnu i dala svoju Multiplus karticu ispostavilo se da je lak 2,48 kn (!!!). Vjerujem da mi se šok vidio na licu. Samo sam rekla: "Ok, moram po još jedan!" - na što se prodavačica zahihotala (:D). Srećom nije bilo gužve, a ni nešto izbora, ali sam isčačkala tamni prljavo ružičasto-ljubičasti sa malo srebrnog shimmera, Depend 202, 5 ml. Ovaj je bio nešto više, čak 4,98 kn, dok je stajala cijena od nekih 8 kuna. Pretpostavljam da je isplativo imati tu Multiplus karticu za te dodatne popuste koje je moguće ostvariti. Jeste da mi na računu piše popust na punu cijenu, dakle prvi inače dođe 7,98 kn, a drugi 12,99 kn. Bez kartice bih platila 13 kn, umjesto 7,46. Zadovoljna sam :D. I nisam poludjela nego našla dva koja mi se sviđaju i koje ću nositi. Sviđa mi se i što imaju samo 5 ml, tako da ću imati filing da se troše :D.

I za kraj ovog upisa imam jedan proizvod kojeg sam zaboravila staviti u novitete za 11. i 12. mjesec, a moram ga spomenuti jer je divan! 


Hugo Boss Orange, edt, 30 ml - kojeg sam dobila za Božić, a šogorica ima nos za mirise i moj ukus. Savršeno pogođen miris! Već nakon drugog nošenja sam poludjela za njim i popeo mi se među najdraže mirise ikad. Opisivanje mirisa mi ne ide, ali ovako ugrubo i totalno neuko: mirs je nježan, cvijetni, blago puderast, blago sladak. Podsjeća me na ciklame, ali ne onako da udara u glavu kao kad naberete buketić divljih ciklama i zabodete nos u njega pa dok vam koljena klecaju osjećate kako vam oči odlaze vidjeti što ima u prostoriji iza. Meni miriši kao napudrane ublažene ciklame pomiješane s nečim što ne mogu dokučiti, ali nema veze. Pomirišite ga ako vam bude pod ruku <3. Šprickala sam se njime dok se nisam priključila Potroši tagovima: do proljeća, do 5.5., i sada trošim mirise iz tih tagova. Barem mi ruka ne leti na Boss Orange :D. Neka on potraje još malo, a bome ću si ga sama kupiti kada ga potrošim. Predivnoća jedna.

°°°°

Nadam se da ste uživali u ovom postu. Od ovih proizvoda namjeravam recenzirati Ziaja okoloočnu kremu, L'Orealovo ulje i Baleinu kremu za ruke. Dove tuširalice će vjerojatno u jedan grupni post o Dove tuširalicama (jer one to zaslužuju!).

A sada mi recite, jeste li koristili neke od ovih proizvoda i koji su vaši utisci? :)
Lijepo vas pozdravljam!

You Might Also Like

Broj komentara: 12:

  1. Divni noviteti ♥
    Mene ovo Loreal ulje jaaaako privlači, ali pošto imam 3 otvorena ulja i još jedno koje čeka na testiranje, zasad preskačem :(
    Sve smo poludile za ovim Balea retro kremicama :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala :D Neće pobjeći L'Oreal ulje, ima vremena :D Teško je ne poludjeti za Baleinim kremicama, kad su tako lijepe :))) Stvarno si daju truda s tim njihovim ambalažama :D.

      Izbriši
  2. Boss orange sam imala i mrzila. Kupila sam ga pokusavajuci se utjesiti od soka koji sam dozivjela kada sam dosla kupiti najvoljeniji boss intense, a prodavacica me docekala s recenicom ne proizvodi se vise.
    Sa suzama i u delirijumu trazila nesto slicno, nasla njega i polusretno krenula doma jer eto ipak imam parfem i mirisi slicno, ali se razvija skroz drugacije, na narancu naravno hahaha.
    Kad sam ga potrosila mi je cak doslo da ga kupim ponovo, to je jedna od onih situacija kada nesto toliko mrziis da ne zelis priznati da ti je ustvari drago :D

    Ajmo dalje, Depend lakove jako volim, i da je mene spopao takav popust, valjda bi pokupovala sve bocice, no tvoj razumni odabir mi se moram priznati jako svidja. Sto se trosenja na ocigled tice, moram napomenuti da taj dio jako volim, i za razliku od smart girls get more ove lakove nije problematicno trositi od pola bocice pa do kraja, a i cetkica je skroz solidna.

    Zainteresirale su me Schaebens maske, pogotovo okoloocna/usna kao i okoloocna, jer trenutno nisam zadovoljna ovom koju koristim pa zeljno iscekujem recenziju neke povoljne drogerijske, a do tada bjesomucno trosim ovo sto imam.

    Genijalna mi je ideja kupovanja malih baleihin pakiranja, neznam kako se nisam toga nikada sjetila <3
    Sto se retro kremica tice, koliko god su mi kutijice preslatke, toliko me mirisi odbijaju pa ih ustvari uopce ne zelim probati :D Kamo srece.

    Biobazin dezic imam i to bas ovaj miris, iskreno od mirisa sam vise ocekivala recimo da mirisi a ne da cmudi, ali stiti odlicno, pa cu kada potrosim ovaj uzeti onaj bez mirisa ili neki koji mirisi :D

    Kisti izgleda jako kvalitetno, kinezi su se jako poboljsali u kvaliteti, na bolje!
    I za kraj, avonov set, kako luksuzno djeluje *_*

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hehe, nemam potrebu kupovati nešto što sam mrzila, ali imam se imam potrebu izlagati stvarima koje me nerviraju (npr. reklame :D) tako da mogu čupati kosu i režati kako to mrzim :-Đ.
      Nisam probala Smart girls, uvijek me odbije ta zdepasta bočica i kratak čep. A čuj, vjerojatno bih uzela još koji Depend da mi se svidjela još koja nijansa :D (nije ih bilo puno na izbor). Iz prethodnih iskustava više ne kupujem štagod samo zato što je jeftino i onda umirem gledajući u to u ladici i nerviram se što će me smoriti da to potrošim, a baciti nedajbože :D.

      Skroz je dobra ova Balea lavanda i ruža :-Đ. Priznajem! :D. Što se Biobaza dea tiče, super je što imaju više mirisa na odabir. Sigurno ima nešto "svježije" :D.

      Izbriši
  3. Stvarno divnih stvarčica si kupila :D L'oreal ulje imam i super je. Što se tiče cijene u Mulleru, lako moguće, primjetila sam da imaju i po desetak kn skuplje proizvode nego u DM, tako da neke stvari uopće ne kupujem tamo

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala! :D Oči su mi ispale kada sam vidjela cijenu ulja u Mulleru pa ni sama svojim očima ne vjerujem. Ima Muller i jako povoljnih stvarčica :D

      Izbriši
  4. Koristim Ziaja kremu tu i tamo, kad vidim da mi je koža oko očiju jadna. Dobro mi ojača kožu tj. podeblja ju malo pa mi se ne vidi ljubičasti krug ali nije mi dosta hidratantna za zimu. Balea 2 u 1 kremu masku sam kupila čim sam ju ugledala i očekivala puno ali nije baš nešto kao maska za ruke, mama veli da ju peče a ona ima jako oštećene. Dobra je ko krema, niš spektakularno.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Mene je pekla Balea Urea kad sam ju tek počela koristiti, imala sam ispucale ruke, ali prestalo je nakon par korištenja. Što se Balee 2u1 tiče... Ne znam :/. Nije me nešto oduševila za sada.
      Ziaju kratko koristim pa još ne znam što mislim o njoj, ali definitivno nema pomaka na bolje s podočnjacima, a imam baš lijepe tamne masnice :D

      Izbriši
  5. HOULY SHEET. Koji bombastičan newin :D Ja jedino imam balea retro kremicu, super mi je :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ma i nije toliko bombastičan :D. Uvijek može bolje 8-) Lakše je izbrojati one koji nemaju barem jednu Baleinu retro kremu :D

      Izbriši

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.