Aldo Vandini,

[Favoriti] 2014. godine

17:25 azzie 10 Comments

Pozdrav svima :))

Znam da debelo kasnim s ovim postom i nadam se da vam favoriti 2014. već ne izlaze na uši i da imate prostora za još jedne :D. Odabrala sam 15 proizvoda koje sam "otkrila" u 2014. godini, koristila s užitkom i kojima ću se vraćati i ubuduće. U listu nisam uvrstila proizvode koje sam počela koristiti na samom kraju godine jer ću njih uzeti u obzir za favorite 2015.

1. Etude House Happy Essential Foam, Collagen - nježna i ugodna umivalica o kojoj sam nedavno pisala. Recenziju možete pročitati na ovom linku. Naročito sam ju počela cijeniti kada sam skupa s njom počela koristiti i jednu Avonovu, Liiv Botanicals Rejuvenating Cleanser (Etude House mi je doma, a Avonovu sam koristila kod momka). Razlika u osjećanju suhog lica nakon umivanja je enormna! Mislim da je moja sretna pjenica s kolagenom postavila visoke standarde :).


2. Holika Holika Prime Youth toner i 3. Holika Holika Prime Youth emulzija - dva proizvoda iz Prime Youth linije koja su me oduševila. Toner sam koristila kao i serum, direktno na lice utapkavanjem, nisam ga "vejstala" na vati. Nevjerojatno je koliko je hidratizirao kožu. Emulzija je rijetka i lako ulazi u kožu. Često sam ju nosila samostalno jer je dovoljna. Ono što cijenim kod nje je što mi je često služila kao krema, ali nije samo "sjedila" na koži. Recenzija je na ovom linku, a kupnju proizvoda ću jednom svakako i ponoviti.


4. Avon Solutions Maximum Moisture noćna krema - vrlo ugodna krema za lice koju sam s užitkom koristila, ne samo jer mi je odgovarala nego ima i miris kog sam obožavala. Ima miris koji me na nešto podsjeća, na nešto lijepo, ne mogu si dozvati na što, ali znam da me umiruje i da je s njim bilo lijepo zaspati.  Tekstura kreme je laganija, mekana i lako se nanosi. U aktualnom katalogu je nema. Ne znam niti kad je bila u ponudi jer mi se čini da je ovo stara verzija ambalaže. Uglavnom, ako se pojavi nešto ovog naziva, kupujem!


5. Missha M Perfect BB krema - ova BB krema nije bezveze toliko popularna. Prekrivanje joj je sasvim solidno (ukoliko imam prištić, moram ga prekriti nečim jačim), upravo mi lijepo ujednači ten da izgleda ljepše, a opet prirodno. Uopće ju ne osjećam na licu, što mi je bitno. Imala sam taj problem s Niveinom (totalno sam zaboravila da ju nisam recenzirala), koju sam doslovno osjećala da mi leži na koži poput maske i kao da mi koža ne može disati. Misshina BB krema se na meni suši polumat, a za sada izdržim, ovisi koliko je toplo i što sam stavila ispod nje, više sati bez da se malo zasjajim. Koža mi je suha. Recenzija slijedi uskoro, a krema će se ponovo naći u mojim new in postovima, vrlo skoro vjerujem.

6. Wet n Wild Coverall kremasti puder - slično mi se ponaša kao Misshina BB krema, osim što je nešto sušlji i ipak ima jače prekrivanje. Zadnje vrijeme sam ga kombinirala s BB kremom. Puder sam nanosila na kritične dijelove i podočnjake (ne, ne prekriva podočnjake, samo ih ublaži; koristim njega jer još nisam pronašla odgovarajući korektor), a BB kremu na ostatak lica. Recenzija se nalazi na ovom linku.


7. eBay ravni koso rezani kist - koliko sam shvatila iz postova na raznim blogovima, s ovim kistovima se nikad ne zna što će se dobit, očito ovisi koje i kada određeni seller ima za prodaju. Ovo spominjem jer mi je pomalo glupo hvaliti upravo ovaj kist kad ga netko sad može naručiti i da je lutrija hoće li valjati. Ako sam u krivu glede toga, ispravite me. Čak i da ne valja, zapravno, nije neka šteta jer se ovi kistovi trenutno mogu naći za čak manje od 2$ u buy it now cijeni. Ja ću si kupiti još jedan. Što se kista tiče, jako je gust, dlačice su nešto kraće i nanošenje pudera s njim je lagano i jednostavno. Puno više mi se sviđa od onih s dužim dlačicama jer je precizniji i nema toliko "manevriranja" s dugim dlakama.

8. Eveline Big Volume Lash 5D false definition maskara - maskaru sam hvalila u ovom postu. I dalje mislim da je odlična. Jedini problem koji sam primijetila kad je ostarila je da mi se znala umrljati na donjim kapcima. Po meni je ona best buy (napominjem da popularnu Essence nisam isprobala) i kupit ću ponovo.

9. Macadamia Healing Oil - sreća moja što sam ga dobila uz Macadamijinu četku i imala se čast upoznati s njime. Nisam bila zainteresirana za ulja za kosu zbog lošeg iskustva s jednim kog "pokušavam" potrošiti dosta godina, smučio mi je ulja :D. Ovo Macadamijino savršenstvo mi ne ostavlja kosu masnom, ne leži na njoj nego mi izgleda kao da se lijepo uvuče u dlaku (radi li to doista manje je važno, glavno da ne izgleda kao da sam se zalila uljem za prženje), kosa ne djeluje masno, divno miriši i naprosto ga obožavam. Štedim ga kao zlato, ali kad ode svakako ga kupujem.


10. Macadamia No Tangle četka - savršenstvo radi kojeg mi češljanje više nije tolika noćna mora. Ako nemam jako učvoranu kosu (pod tim podrazumijevam plakanje dok se rasčešljava običnim češljom), uopće ne čupa. Ako sam pak dobila koju "budžu", dred, tad malo čupne, ali sasvim podnošljivo. Primijetila sam da mi i puno manje kose ispada prilikom češljanja, što je i logično uz tako lijepo rasčešljavanje. Čak ju je i momak odobrio, a nije vjerovao da ne čupa :D.


11. Aldo Vandini - set od tri kremice za ruke: Comfort njegujuća krema za ruke Tahiti vanilija i makadamija, Pure hidratizirajuća krema za ruke Pamuk i bijela magnolija, Sensual mirisna krema za ruke Tamarind i đumbir - rođendanski poklon od momka. Volim kreme za ruke, a ovakve minijaturne daju baš poseban osjećaj pri korištenju. Nisu mi za kupi-troši-baci kao bilo koja obična krema koju koristim jer moram, nego mi predstavljaju neki poseban gušt. Ovo su laganije kreme, meni pogodne za preko dana, a mirisi su im jako lijepi. Istakla bih srednju, pamuk i magnoliju, koja mi najljepše miriši, nježno i cvijetno. Nju malo šparam za proljeće. Tamarind i đumbir mi je iduća. Miris joj je topao i ugodan. Vanilija i makadamija je isto dobra. Ona je nešto masnija od drugih (ipak lagana pritom), miris joj je ugodan, ali nije za pamćenje.
Set je bio limitirano izadnje, ali mislim da je ove kreme moguće naći u velikom pakiranju. Čini mi se da sam neku od njih vidjela u verziji kreme za tijelo (tuba). Svakako bih se jako željela ponovo dokopati ove srednje.


12. Essence 6u1 u nijansi 06 soda pop & candy shop - lak za jačanje noktiju, kog ne koristim za jačanje (jer za to imam Eveline 8u1), nego kao lak. Jako mi se sviđa kako nokti s njim izgledaju, doista ih proljepša. Trajnost na noktima mu je i više nego dobra, a kako sam jako zadovoljna ovim, namjeravam kupiti barem još jednu nijansu iz ove linije. I ovo je bio momkov poklon :D i time mi je još draži. Swatch i recenzija.


13. M Lady trake za depilaciju - ovo ljeto sam prvi put kupila trake za depilaciju. Nikad nisam vjerovala da to može biti učinkovito na mojim dlakama, no prevarila sam se. Probala sam samo ove i nemam potrebe isprobavati neke druge, za sada. Najprije sam ih koristila samo za "mekše" dlake, ali nedavno sam ih isprobala i na "najtvrđima". Rade! Kad sam vidjela rezultat, naprosto sam ih skoro zagrlila. Naravno, sam vosak je uvijek isplativije rješenje i najbolje u mom slučaju. Trake ipak ne skidaju tako dobro, ali imajući u vidu njihovu praktičnost, neću cjepidlačiti jer ostave pokoju dlaku neisčupanu.


14. Parfemi  Tesori d'Oriente White Musk i 15. Tesori d'Oriente Hammam - odlični dosta trajni parfemčići za malo novaca (oko 5 €), a količina im je čak 100 ml. Kupila sam ih u Italiji, ali znam da ih se zna naći i kod nas - ako se upustite u igru detektiva. Za sada imam ova dva, koja obožavam, a čim budem u prilici kupujem i treći (već znam koji). Odlični su za ubaciti u torbu i nosati sa sobom jer su im bočice metalne. White Musk mi je pogodniji za topliji dio godine. Jako često sam ga nosila do jeseni, kad sam kupila Hammam. Hammam mi je baš jesensko-zimski miris.


Eto to je bilo mojih 15 odabranih proizvoda. Moglo je tu biti još ponešto, ali treba se ipak ograničiti. Pokušala sam ići na deset komada, bezuspješno :D. 

Jeste li koristili neke od ovih proizvoda? Ako niste, je li vam koji privukao pažnju? :)
Do tipkanja! :)

You Might Also Like

Broj komentara: 10:

  1. Divne favorite si izabrala :D Imam Macademia četku i obožavam ju te ne znam kako sam se prije češljala dok nisam nju kupila :D Aldo Vandini kremice mi se baš sviđaju, gdje se one mogu nabaviti? Slažem se što si napisala za ebay kistove, iako sam ja imala sreće i dobila sam odlične setove kistova koji se nakon puno pranja još drže :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala :D To i ja mislim glede Macadamia četke. Ako kojim slučajem ostanem bez nje neću se češljati dok je ponovo ne kupim (ili nešto slično) :D. Mrzila sam se češljati, do sada.
      Ni ja nisam do sada imala problema s eBay kistovima. Do sada me nijedan nije razočarao.
      Kremice su iz Mullera, to je bio LE paketić. Zadnji put kad sam bila nije ga više bilo, morat ću prozujati idući put među kremama da vidim imaju li veća pakiranja, na komad ili za tijelo u tim mirisima. Iskreno, izgbjegavala sam te dijelove trgovine da ne bih nešto vidjela i kupila :D.

      Izbriši
  2. volim macadamia ulje :) imam tangle teezer cetku ali svejedno ne moze rascesljat normalno moje slucajne dredove i svejedno me cupa, mislim si nabavit onu iz bipe jer ima duze zupce od tt pa mozda ona bolje upali :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. I mene malo čupne u tim slučajevima, ali to ni ne zovem čupanjem u odnosu na ono što mi radi češalj :D. Imam dosta kose i lako uspijevam rasčešljati, ali moram i od ispod i od gore češljati. Nijednu drugu ovog tipa nisam probala. TT sam vidjela uživo u usporedbi s Macadamijom i Macadamijini zupci su duži.

      Izbriši
  3. Morat ću ove godine probat tu ili bar neku Eveline maskaru, čujem da su super, a ova tvoja ima preludu četkicu :D A momak ti zna odabrat lak, baš mi je lipa nijasa essenca, a ja san tolike sriće da kad god odem u Dm ili ljekarnu nail candies lakovi uvik rasprodani eh :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Da, skroz čudna četkica i meni se jako jako svidjela :)). Kad sam kupovala tu maskaru bile su izložene četkice i jednostavno sam nju morala uzeti baš zbog čudne četkice.
      Hm, ja sam Candies poslije uzela i za nećakinju i imala sam sreće. Bilo je svega :D.

      Izbriši
  4. Ovaj Essence lakić imam i ja i slažem se da baš proljepša nokte! :D A Macadamia četku imam i volim, tek nedavno sam skužila koliko sam razmazila kosu njome kada sam se išla na brzinu počešljati češljem... Nikad više... Macadamia četka u <3 :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Baš :D. Tko nije probao ne zna što propušta :D

      Izbriši
  5. makadamijinu četku obožavam, ista stvar i missha bb kremicom <3
    kod mene je eveline maskara volumix fiberlast favorit već dugo, uopće se ne trudim probati neku drugu :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. :D Ja ću si ovu ponovo kupiti, ali prije toga me zanimaju neke druge Eveline maskare :)) I ona slavna od Essence :).

      Izbriši

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.