tag,

[Tag] Potroši 7 do proljeća

09:24 azzie 12 Comments

Pozdrav svima! 

Evo mene s jednim tagom. Vjerujem da ste primijetile popularne tagove Potroši 7 do proljeća i Potroši 5 do 5.5. i ja sam im se odlučila priključiti. U ovom postu ću vam pokazati što sam odabrala za prvi, Potroši 7 do proljeća.

Već sam si zadavala slične zadatke, i iako sam se više-manje držala plana, s nekim stvarima sam jako otezala jer si nisam zadala vremenski period za trošenje. Ovakvi zadaci napravljeni kao tag mi se čine jako zanimljivima jer se svakih mjesec dana pokazuje kako napredujemo i sve skupa je puno zabavnije kad je više sudionika. 

Ne znam koliko su ovi tagovi zastupljeni na blogovima (znam da su popularni u balkanskoj YouTube beauty zajednici). Pošto ne snimam videe, a želim sudjelovati, to ću odraditi u pisanom načinu i nadam se da će vam biti zabavno :)).

Evo što sam odabrala za trošenje do proljeća:


1. Vidal Argan Oil gel za tuširanje
2. Badedas kremasti gel za tuširanje s đumbirom i shea maslacem
3. Avon Rich Moisture glicerinska krema za ruke
4. Labello Classic lip balm
5. Shea maslac
6. Avon Passion Dance rolette
7. Avon Little Black Dress edp

Zadatke ovog tipa vidim kao dobru priliku za trošenje proizvoda koji mi se baš i ne sviđaju, proizvoda koje iz nekog razloga zapostavljam iako mi se sviđaju, proizvoda koje imam dugo i bojim se da će se pokvariti i proizvoda koji pripadaju onoj grupi proizvoda kojih imam dosta. Iz tog razloga nisam odabrala one stvari koje koristim svaki dan, kojih imam jedan i koje bih ionako potrošila jer mi to nije izazov :D.

S obzirom da možda već, barem neki od vas, znate da volim gomilati gelove za tuširanje i iako sam prestala s ludostima da koristim njih 13 istovremeno, odlučila sam u tag staviti dva komada. Vidal sam koristila dva puta, a Badedas koji put više. Dakle, oba su skoro puna. S njima nemam problem da ih ne volim, sviđaju mi se, ali evo, Badedas imam čak godinu dana, a Vidal mi ima zimski miris i ako ga ne potrošim, morat će čekati iduću zimu.


Trenutno sam dobra što se krema za ruke tiče, znači nemam cijelu vojsku. Imam samo dvije "ozbiljne" (ne računam lagane minikremice) kod sebe i jednu kod momka. Za tag sam odabrala ovu koja mi se manje sviđa, pa da ne zastranjujem i ne trošim onu bolju, ova mora prva otići. Još joj je i čep raskliman i ne može se dobro zatvoriti. Nedostaje je otprilike jedna četvrtina.


Nisam previše entuzijastična glede trošenja Labello lip balmova sad kad imam svoje "zdrave" balmove, ali treba i ovo potrošiti. Proizvod je posve nov i nekorišten. Super je što imam ovakva dva nova novcata. Jeeej, baš sam sretna...


Shea maslac sam kupila za uljne kure. Miješala sam ga s maslinovim uljem i umasiravala u vlasište. Dugo ga nisam koristila jer mi stanje s vlasištem nije onako kritično kao prije, lijena sam to raditi i bojim se da će mi se pokvariti, što bi bilo šteta, pa ide u upotrebu. Posudica je od 100 g, Kemig, a ima ga otprilike trećina posudice.


Ovu roll on mirisnu tekućinu imam dosta vremena i krajnje je vrijeme da se potroši. Nisam pretjerano luda za ovakvim tipom proizvoda. kao što vidite, skoro je puna. I radi se, kao što sam gore napisala, o Avonovom Passion danceu.


I za kraj imam još jedan (čak treći) Avonov proizvod, Little Black Dress edp u bočici od 30 ml. Nije moj savršeni miris, ali sviđa mi se. Isto ga imam već dugo i nekako sam postala zabrinuta da će mi se te moje vodice početi kvariti pa ih se zato želim malo po malo rješavati. Sporo ih trošim, jako ih volim imati na polici, ali bilo bi mi užasno krivo da mi se pokvare, a nije da mi se to već nije dešavalo.


Eto, to su proizvodi koje sam odabrala. Napravit ću update krajem idućeg mjeseca i onda rezultate krajem trećeg mjeseca. Uglavnom, mislim da sam si realne zadatke postavila. Labella se jedino "bojim" radi situacije s usnama. Napokon su se počele oporavljati uz ove nove "zdrave" balmove koje sam počela koristiti. Inače mi slistiti tubu lip balma u tri tjedna nije problem. Valjda neće ići nizdbrdo :D. I mislim da mi se baš i neće pretjerano dati raditi uljane kure, makar znam da bih trebala.

Što vi mislite, jesam li bila realna ili sam si dala prelake zadatke? :)

Ako pišete blog, a priključili ste se tagu, molim vas da mi ostavite link na svoj post. Rado bih vidjela što ste odabrale :). Ako se niste priključile tagu, bilo bi super kad biste se priključile :D.

Lijepo vas pozdravljam!

You Might Also Like

Broj komentara: 12:

  1. Nisam se priključila TAG-u, ali imam post o dekorativi koju planiram potrošiti do 6.mjeseca, pa škicni ako te zanima..
    http://makeupfandra.blogspot.com/2015/01/dekorativa-koju-planiram-potrositi-u.html

    Uvjerena sam da ćeš uspjeti sve potrošiti do proljeća.. Jedino se ovi parfemi u rolleru sporo troše..

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Škicnula :D
      Hajde, i ja mislim da ne bi trebalo biti problema. Počela sam jako cijeniti mirisne vodice s raspršivačem... :))

      Izbriši
  2. Priključila nam se i Azzie :D Mislim da ćeš to bez problema potrošiti, tako da ćeš bez problema ispuniti zadatak :D Moju ekipu za trošenje si vidjela :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. A morala sam kad me mamite sa svih strana :D Hmm, vjerojatno hoću, ali čekaj da vidiš što sam odabrala za Potroši 5 do 5.5, haha :D

      Izbriši
  3. Sretno ti bilo. :) Ja se nisam uključila jer sam ljenčina kaj se tiče takvih stvari, mada mi zabavno zvuči, baš me zanima update. :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala :)) Možda ti se jednom bude dalo :D. Sad su postali popularni u našoj zajednici pa ih je zabavnije i raditi.

      Izbriši
  4. Nisam se priključila ovom tago no odradila sam onaj Potroši 6 do Božića i sve u svemu nisu bili loši rezultati :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Taj sam propustila. Ma uopće nije bitno da se doista sve potroši, jer nešto će skroz otići, nešto dobrim dijelom. Glavno da se troši :D.

      Izbriši
  5. Sretno s trošenjem i provođenje discipline, hehe ;). Nadam se da ćeš uspjeti potrošiti Labello ;).

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala :D Počela sam trošiti Labello i moram priznati da je bolje i postojanije od Hydro Care, kog sam koristila i prestala. Samo da mi se ne izljuskaju usne i bit će dobro :D Tako da mislim da će mi to biti najlakši dio na kraju :D

      Izbriši
  6. Meni je nemoguće priključiti se tagu jer moram puno toga isprobavati a za tebe ne sumnjam da ćeš uspjeti, sve super proizvodi koji idu od lake šale.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Šteta. Možda možeš probati pa da vidiš do kuda si stigla :D. Ako koristiš gro sličnih istovremeno, onda razumijem. Eto tako imam tuširalice stare po godinu dana, korištene naravno, a one su od onih trošljivijih proizvoda.

      Izbriši

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.