tag,

[TAG] Potroši 5 do 5.5.

09:40 azzie 10 Comments

Pozdrav svima!

Evo me i s drugim tagom, kojeg sam najavila u prošlom postu. Najprije sam mislila napraviti samo jedan tag, ali se nisam mogla odlučiti za jedan, pa... Tko ih šiša, napravit ću oba :D. Tag Potroši 7 do proljeća se nalazi na ovom linku. Proizvode sam birala po istom principu kao i u prošlom tagu i evo što sam odabrala:


1. Tesori d'Oriente White Musk krema
2. Rosal Milk&Honey lip balm
3. Avon Onyx Luster lip gloss - Night Violet
4. Oriflame Eye Artist Palette - Browns & Olives
5. Avon Passion Dance edt

Ne znam imate li vi taj "problem", ali ja kad kupim nešto što sam malo više željela i što mi se više sviđa imam tendenciju čuvati te proizvode i trošiti sve ostalo. To mi se dogodilo i s Tesori d'Oriente White Musk kremom za tijelo. Kupila sam ju prije prošlog ljeta. Jako sam ju željela, imala sam ju na wishlisti i morala sam čekati odlazak u Trst da bih došla do nje. Kupila sam ju, koristila možda tri puta, ako ne i dva, jer stalno trošim ostalo što mi se manje sviđa, jeftinije je i lakše dobavljivo. Teškom mukom stavljam ovaj proizvod u tag, ovako pomalo nasilno, ali bit će gore ako mi se pokvari čekajući da stalno trošim nešto drugo. Eto, lupila sam šakom o stol kao Kolinda. Na donjoj slici možete vidjeti da je skoro puna. Nije punjena do vrha posude zbog dubokog "podpoklopca".


Rosal Milk&Honey lip balm će biti pravi izazov. Ne podnosim ga. Ovo je jedan od proizvoda kog ću staviti na craplistu kad ju napravim. Zaštita nula, postojanost nula, napucan bojom i mirisom od čega mi čak i voda koju pijem mijenja okus, a guljenje usana uz korištenje ovog da i ne spominjem. Proizvod je skoro pun i zaista ne znam trebam li ga uopće koristiti ili ga baciti u smeće, ali ajmo ga pokušati potrošiti.


Avonovo sjajilo stavljam u tag jer ga imam već neko vrijeme i bojim se da će se pokvariti. Nisam osoba od sjajila jer sam našla da me često peče grlo od njih, a i nikad mi se nije sviđao osjećaj na usnama. No, ovaj sam dobila i svidio mi se. Zapravo, dosta mi se svidio. Proizvoda ima još dosta (zaboravim to nositi jer uglavnom stavljam sam lip balm).


Idući proizvod je Oriflameova paleta koju imam sto godina i mora otići jer će propasti. Radi se o kremastim sjenilima. Nažalost, zelena i zlatna su već promijenile miris tako da njih ne uvrštavam u tag, a nijansa u sredini označena s upitnikom mi je sumnjiva. Čini mi se da je počela mijenjati miris. Tako da u tag uvrštavam samo dvije nijanse i možda treću, ako shvatim taj problem oko mirisa. Zlatnu i zelenu ću ukloniti iz palete.


Zadnji proizvod je Avonova toaletna voda Passion Dance u bočici od 50 ml, bez pumpice. Uz ovaj, imam još jedan ovakav, edp čini mi se, u klasičnoj bočici (znači, dva ista mirisa). Oba sam dobila od momkove mame, a pošto ga ona nosi, momak ne želi da mirišim kao njegova mama :D. Meni miris nije jedan od najdražih i uvijek koristim neki koji mi više paše, pa eto tako stoje malo potrošeni :/. Ovu kuglu nije praktično koristiti jer nema raspršivač, ali potrudit ću se riješiti ju do 5. mjeseca.


Eto, to su proizvodi koje sam odabrala. Napisat ću update na kraju drugog i trećeg mjeseca i onda početkom petog objaviti rezultate. Za ovaj tag sam si dala malo veće izazove i zaista ne znam kako će na kraju ispasti, ali zato će biti i zabavno :D, za razliku od Potroši 7 do proljeća, koji ću vjerojatno u potpunosti riješiti. Vjerojatno sam luda što sam se odlučila za dva dekorativna proizvoda jer se rijetko šminkam, ali želim da mi to prijeđe u naviku, pa se nadam da će mi ovaj tag u tome pomoći. Što se Rosalovog balzama za usne tiče, njega se još i najviše užasavam i zaista se nadam da ću se uspjeti prisiliti da ga potrošim.

Nadam se da su vam ovakvi postovi zanimljivi :) Poželite mi sreću :D.

Kakve su vaše prognoze, hoću li pasti na ovom ispitu?

Do čitanja!

You Might Also Like

Broj komentara: 10:

  1. Obozavam tesori tusiralice i kreme. Godinama sam koristila crnu s mirisom maka, pa se prebacila na felce i kad sam je se ponovo zazeljela, tusiralicu jedva nasla kod nas, a kreme vise nema tako da razumijem u potpunosti problematiku :D

    Ni meni nije drag rosal, ni taj ali ni drugi njihovi mi nisu nesto posebno. I ja sam primjetila da mjenja okus picu. Fuj.

    Uh, ne volim dobivati mirise na poklon, pogotovo ako nije konzultirano s mojim ukusom :/ A momka ti razumijem potpuno :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Vidjela sam u Kozmu svega par Tesori tuširalica u tubi i čini mi se da je to to. Načula sam da je nešto bilo i u Plodinama, ali nisam to vidjela. Baš šteta što su njihovi proizvodi kod nas tako slabo zastupljeni... Ma čak i u Italiji ne možeš sve naći na jednom mjestu nego što nađeš. Npr. zadnji put kad sam bila i planirala uzeti kremu i kupku za poklon, kupki je bila gomila za biranje, a kreme samo dvije vrste :D Megaizbor! :D
      Obožavala sam Rosalov shine nekoć, a sad me strah da su ga ukakali pa ga radije neću ni isprobavati. Neka mi radije ostane u lijepom sjećanju.
      Što se mirisa tiče, imala sam i pogodaka i nepogodaka. Passion Dance mi je lijep ali više mi se sviđa na nekom drugom :D.

      Izbriši
  2. haha tako i ja isto nesto sta jako zelim i napokon nabavim i onda ne zelim trositi koliko mu se divim nego koristim ostalo xD

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Eto, ima nas :D Takav odnos imam i s hranom. Riješi se najlošijeg i uživaj kasnije. Nema veze što nećeš pretjerano uživati jer ćeš biti sit od onog manje dobrog :D (ili u slučaju kozmetike, kad se počne kvariti :D)

      Izbriši
  3. Želim ti sreću i s ovim pothvatom. Sve mi se više i više sviđaju ovi potroši tagovi, čini mi se da ste me zarazile. :D Možda i ja napravim upravo ovaj. :))

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. The more the merrier! :D Napravi ovaj tag! :))) I hvala :D

      Izbriši
  4. Moram priznati da sam i ja takva :D Konačno kupim proizvod koji sam si jako htjela i onda mi ga bude žao trošiti haha :D Nego, držim fige da uspiješ! ;)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ima nas :D. Ja ću se pokušati potruditi da promijenim tu "naviku" :D.
      Hvala!!

      Izbriši
  5. meni se čini da će ovo bit težak izazov, izabrala si stvari koje ti baš nisu napete ;)
    svejedno, držim fige :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Neki više neki manje :D. Ne znam, nekako mi je smisao ovoga trošiti i ono što nam se baš i ne da :D
      Hvala :)))

      Izbriši

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.