Novi proizvodi na wishlisti,

Novi proizvodi na wishlisti #1 + update liste

12:30 azzie 8 Comments

Pozdrav svima :))

Dugo nisam dopunjavala wishlistu na blogu, a "nagomilalo" mi se želja i željica pa sam ju odlučila kroz postove popuniti. Sviđa mi se da mi je sve na jednom mjestu, a kako oko slaganja stvarčica u jednu ili više slika iziskuje vremena, to ću morati rascjepkati u nekoliko postova. Nadam se da će vam biti zanimljivo jer polazeći od sebe, zanimljivo mi je gledati takve stvari kod drugih. Moja blogovska wishlista se nalazi ovdje - sve što budem kroz postove pokazivala ću prenijeti i u spomenutu listu.

Najprije moram spomenuti stvari koje sam u zadnjih par mjeseci "skinula" s liste. Prvo sam riješila Missha M Perfect BB kremu u nijansi #21. Odlučila sam se za manje pakiranje od 20 ml za probu te za nijansu #21 iako sam u wishlisti zapisala i #13 te #23 jer nisam bila sigurna koju ću naručiti. #13 ne vjerujem da ću naručivati jer mi #21 savršeno paše sada (bojim se da bi mi #13 bila presvijetla), a #23 planiram naručiti za ljeto. Ako bude pretamna, miješat ću s nijansom #21.

Macadamia Natural Oil No Tangle četku sam također "skinula" s liste, iako službeno nije bila na blogolisti. Ista stvar je bila i s Narsovim rumenilom u nijansi Deep Throat. Našla sam ga u nešto manjem pakiranju za prihvatljivu cijenu i to računam pod riješenim. Dugo će to meni trajati :).

Zadnji proizvod kog sam riješila je Dove Purely Pampering tuširalica od kokosa i nju ćete vidjeti u idućem new in postu.

I to je to što se tiče "odrađenih" proizvoda, a sada se bacam na nove-stare stvari koje službeno objavljujem na svoju blogolistu. Na idućoj slici ćete vidjeti samo azijsku preparativu (malo sam pretjerala sa količinom stvari na jednoj slici, ali sam ih htjela stisnuti da ne gomilam slike u wishlisti). Moram napomenuti da sam napravila jednu "kompilaciju" prije ove pa promijenila jer sam zaista pretjerala s količinom proizvoda za istu namjenu, npr. umivalicama. Jedna mi dugo traje, nemam namjeru kupovati ih nekoliko istovremeno, pa bi mi neke umirale na listi čekajući red. Tako sam stala i promislila pa na listu stavila ono što mi je najnapetije. Ipak želim da to bude u kako-tako "normalnom", realnom tonu. U budućnosti mogu objaviti i postove s proizvodima koji čekaju red za listu, pošto ih imam gomilu i to uglavnom azijskih :D.

Eto što sam odabrala za ovaj post :).


1. Shiseido Perfect Whip Foam - iako ima i interesantnijih umivalica (npr. Misshina kremasta čokoladna umivalica - njam!), ova mi je upala u oko onda kad sam kupovala Happy Essential Foam od Etude House i dvojila sam između njih dvije, a kako mi je još uvijek napeta, odlučila sam se za ovu. Piše da dobro uklanja sebum i čisti pore te da ima sastojke koje vlaže kožu. Ovo zadnje me privuklo jer računam da ne bi smjela biti preagresivna i isušivati kožu.

2. Tony Moly Broccoli Sprout Cleansing Cream - ova kremasta umivalica mi je davno upala u oko i mora biti na listi. Nisam pretjerano luda za ovakvim pakiranjima, ali ova biljka mi je neodoljiva. Priznajem, oborila me :D. Nisam posve sigurna jesam li dobro shvatila namjenu ovog proizvoda, a ono što sam zaključila je da je to krema kojom se "izmasira" lice, čisti pore, čini kožu ljepšom, bla bla, i onda ju se opere drugom umivalicom s lica.

3. Skinfood Black Sugar Cleansing Oil - ovaj proizvod je zapravo sličan prethodnoj brokuli. Stavi se malo ulja na suhe dlanove, skine make up s lica i potom opere s umivalicom. Eto drugi proizvod iste namjene na listi, oba su mi jako napeta i ne mogu se odlučiti koji me više zanima. Hm, možda ipak ovaj za trunku!

4. Skinfood Black Sugar Mask - nanosi se na mokro lice oprano toplom vodom, zatim se maska nakvasi, umasira i ostavi stajati 10-15 min. Oprati toplom vodom i lice namazati kremom. Izgleda kao kakav čokoladno karameličast puding i priznajem da je to glavni razlog zašto ovo želim :D.

5. Tony Moly Latte Art Cappuccino Cream In Scrub - još jedan piling. Piše da se drži na licu i opere kad promijeni boju. Kao ljubitelj kave... Ne moram ni nastavljati zašto me ovaj proizvod privukao :D.

6. Missha Speedy Soultion Anti Trouble Patch (12 kom) - flasteri koji bi trebali pobrzati izliječenje kože nakon prištića. Ima ih 12 u paketu, raznih veličina. Zalijepe se na određeno mjesto i drže 10-12 sati, čini mi se.

7. Purederm Collagen Eye Zone Mask (30 sheets) - sheet maske za podočnjake. Navodno bi ih trebale ublažiti, otečenost i posvijetliti ih. Hidratiziraju i utječu na borice, naravno. 30 komada, znači za 15 korištenja. Ovaj proizvod sam više puta lovila na aukcijama. Dosta je popularan, tako da mislim da ću odustati i jednostavno kupiti u buy it now cijeni. Dođe 4-5 dolara, što je razumno.

Slijede maske za lice. Tu sam si dala oduška jer su jednokratne i lako trošive.

8. Etude House It's Real Mini Pack Sea Kelp - podsjeća na maslinovo ulje s peršinom s čim volim namazati tost i gore staviti kriške paradajza. Rekoh da biram proizvode koje bih pojela :D. Ova maska bi trebala umiriti i ovlažiti kožu, poboljšava isušenu i umornu kožu.

9. Etude House It's Real Mini Pack Broccoli - anti-oksidans učinak. Ova i prethodna maska trenutno nisu dostupne, ali ove i još tri verzije It's Real maski postoje u većem pakiranju od tri (It's Real Pack je naziv), tako da možda jednom naručim i to veće pakiranje, ako manja ne budu dostupna.

10. Etude House I Need You Face Mask Pack Honey i 11. Etude House I Need You Face Mask Pack Yogurt - simpatične maskice, 4 izvedbe od svake. Meni su neodoljive <3. Pogotovo me jogurt podseća na nešto što bih pojela :D, a pošto mliječne proizvode jedem svake prijestupne jer ne smijem, pa neka se moja faca veseli.

12. BRTC 7 Days Vitamin & Stemcell Mask Program - ovo je proizvod kojeg sam vidjela na kanalu Eva Unlimited, jedna mi od dražih "jutuberica", ali nažalost iz nekog razloga je sve videe stavila na private. Ona me najviše zaiteresirala za korejsku kozmetiku. Ugavnom, ovaj 7-dnevni program maski sam vidjela kod nje i nahvalila ga je (uz njega je bila još više oduševljena jednom drugom maskom, čije sam ime zaboravila i sad ne mogu do njega). Fora je da se svaki dan na lice stavlja po jedna maska.

Na idućoj slici je preparativa općenito, odnosno ono dostupno ovdje (mada je po neke Tesori d'Oriente prozvode potrebno potegnuti preko granice).


Kvačicama sam obilježila ono što sam kupila. Ostalo neću posebno opisivati jer su nam svima ovi proizvodi poznati. Što se tiče grupne fotografije Cottage bočica i Fruttini loga, nisam se odlučila za jedan određeni proizvod nego ću to odlučiti na licu mjesta. Ono što znam je da bih željela isprobati nešto od tih brendova.

Na idućoj slici je dekorativa. Lista je napravljena pred neko vrijeme (cca godinu dana), kad i veći dio one s prethodne slike.


Obilježila sam koje sam nijanse pudera i BB kreme kupila. Kao što sam na početku napisala, Missha BB kremu sumnjam da ću kupiti u nijansi #13 jer mi je #21 identične nijanse kao koža, a #23 ću kupiti za ljeto. Moram napomenuti da Holika Holika BB kremu vjerojatno neću ni uzimati u obzir dokle god sam na relaciji Rijeka-Pula iz praktičnih razloga. So, kad se skućim kupujem :D.

Nadam se da vam je ovaj post bio interesantan. Malo sam ga oduljila, ali željela sam ipak nešto napisati o azijskim proizvodima jer su ovdje još dosta nepoznati umjesto da ih samo nabrojim.

Imamo li štogod zajedničko na wishlisti?
Hvala na čitanju i komentiranju :)).

You Might Also Like

Broj komentara: 8:

  1. kamo si nasla wnw coverall u 815 fair nijansi? u dm-u je najsvjetlija 816 fair/light :(

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Na tren sam pomislila da sam pogriješila pa sam išla provjeriti :D. U DM-u sam ga kupila, prošle godine u veljači. (DM u Rijeci u RK Ri)

      Izbriši
    2. hehe, a kvragu ja u koji god pogledala svi imali samo 816 kao najsvjetliju (isto ri dm-ovi) a trebala bi mi 815 :D

      Izbriši
    3. Auu, nadam se da nisu odustali od najsvjetlijih nijansi. Ja bih svakako ponovo kupila ovaj puder kad ga potrošim. Jedva sam našla nešto svijetlo u našim drogerijama :/

      Izbriši
  2. U pa dosta sminke sa tvoje wl imam. Odlicne ai stvari izabrala da stavis na listu. Mishu imam i eco trosim poslednje kapi. Imam i california rumenilo i wnw rumenilo, kabuki i sve odlicno :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Sjećam se da imaš Californiu :). Tko god spominje Misshu samo riječi hvale ima (ili ja ignoriram bilo koji loš komentar :D).

      Izbriši
  3. Odlična lista, puno fantastičnih proizvoda :). I sama si želim Physicians Formula maskaru, a i Missha bb kremu.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala :). Evo i ja mogu potvrditi da je Missha BB krema odlična!

      Izbriši

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.