Avon,

[New in] #16 - jedan mali kolovoški new in :)

21:32 azzie 12 Comments

Razmišljala sam da s objavljivnjem ovog posta još malo pričekam. Planiram sredinom mjeseca otići do Bipe i DMa, a i naručila sam neke proizvode iz Koreje koji će stići otprilike u to vrijeme, no kako je sad zaista napokon došla jesen, nakon što je zezala cijelo ljeto (kod mene je manje od 10 stupnjeva npr.), mislim da moram odvojiti ovaj kvazi ljetni new in od idućih. 

Među proizvodima na donjoj slici ipak se nalazi jedan kupljen još u srpnju, ali kako je putovao iz Koreje nije mi stigao do objavljivanja prethodnog new in posta.


Avon Solutions Night Maximum Moisture - noćnu kremu za lice sam dobila od momkove mame (bome me ovog ljeta opskrbila Avonovim proizvodima :D). Počela sam ju koristiti neki dan, nakon što sam pokupila ostatke sa svoje prethodne kreme. Još je prerano da mogu išta više reći osim da se lijepo razmazuje i da ima jako lijep miris koji mi budi uspomene i volim ju osjetiti na licu. Više o njoj nekom drugom prilikom.

It's Skin Aloe Soothing Gel 90% - kupila sam ga preko aukcije na eBayu. Htjela sam gel od aloje da si mogu umiriti iritacije nakon čupanja dlaka, pošto sam bila zadovoljna aloja gelom koji se može dobiti uz Čupko vosak. Ovaj gel je rjeđi i brzo se upija, a taj Čupkov je gušći i na koži ostavi nešto kao film kad se osuši. Kakav je ovaj u odnosu na Čupkov po pitanju umirenja, nisam posve sigurna. Čini mi se kao da je Čupkov ipak učinkovitiji i da brže ublaži upale, ali It's Skin ipak moram bolje isprobati. Čupkov (žao mi je, ali zaboravila sam točno tko ga proizvodi, Biofarm čini mi se) sam koristila sigurnih desetak godina uz kupnju Čupkovog voska.
Uglavnom, It's Skin, kako piše na poleđini tube, bi trebao omogućiti vlaženje i umirenje kože lica i tijela. Koristim ga po potrebi, katkad ga stavim na lice prije kreme, a umiruje i nesnosan svrbež od uboda tigrastih komaraca, što npr. Synopen ne čini u mom slučaju (ali čini ubodima običnih komaraca). Gel dolazi u tubi od 75 ml, a platila sam ga oko 25 kuna.

Balea Teint Perfektion duo*, dnevna krema za ujednačavanje tena i matirajuću krema, je paket kojeg sam dobila od DMa u svrhu isprobavanja i recenziranja. Dnevnu kremu koristim zadnjih par dana, a matirajuću kremu još nisam isprobala. Živo me zanima kako će se ponašati na mojoj suhoj koži. No, nikad ne isprobavam više novih proizvoda odjednom nego radije uvodim jedan po jedan u rutinu. Nažalost, u pismu s opisom proizvoda, koji je došao s njima u paketu, nije napisana informacija o cijeni pa ću morati provjeriti idući put u DMu. Recenziju možete očekivati za neko vrijeme kad dobro isprobam proizvode.

SebaMed Every-day Shampoo - blagi šampon za kosu. Preko godinu dana sam kosu prala isključivo Alverde Sensitiv šamponom, a negdje na proljeće sam počela razmišljati da bih trebala povremeno uzimati nešto drugo jer me strah da mi se glava ne navikne, ali to nisam učinila jer mi je smor tražiti novi šampon. U Mulleru su imali sniženje na ove šampone te šampone protiv peruti, sniženi sa 37 na 25 kuna, pa sam odlučila da je to pravi čas za isprobati nešto novo. Usput mi je moj Alverde bio na kraju. Dvojila sam koji od ta dva SebaMed šampona uzeti, ali uspoređujući sastojke sam vidjela da onaj protiv peruti ima SLS, kojeg više ne želim stavljati na svoju glavu i da mi bolji učinak rade blagi šamponi. Dotični šampon koristim i jako sam zadovoljna njime :).

Garnier Mineral Protection 5 u mirisu Cotton Fresh - protiv neugodnih mirisa, znojenja, iritacija, bijelih fleka (na odjeći) i žutih mrlja (pretpostavljam na pazusima). Ovo mi je prvi roll-on nakon desetak godina. Nisam imala dobra iskustva s roll-onovima i otpisala sam ih. No, vidim da se ovi roll-onovi jako hvale pa sam im odlučila dati šansu umjesto da kupim anti-perspirant u spreju. Mogu reći da sam dosta zadovoljna ovim mališanom i da sam nepravedno otpisala proizvode ovog tipa. Anti-perspirante i "nezdrave" preparate trošim preko ljeta ili u iznimnim slučajevima u ostatku godine jer mi treba jača zaštita pa prelazim preko toga. Inače radije posežem za blažim preparatima. Ovo malo čudo sam kupila u Plodinama na akciji. Bio je između 16-17 kuna, inače dođe oko 22-24 kn.

Za kraj imam tri laka za nokte. Kao što možda znate, Kozmo je nedavno imao 30% popusta na lakove za nokte (Kozmo srijeda), a ovaj put sam i ja iskoristila tu akciju :-Đ. Prije ulaska u dućan plan je bio kupiti dva laka, no nakon ulaska vrlo brzo sam ih u košarici imala bar šest. Dozvala sam se pameti, udahnula i povadila sve osim dva Catrice laka da bi na blagajni stajala košarica s Manhattan proizvodima u pola cijene. Odavno želim probati Manhattan lakove pa nisam ljuta na sebe što sam izašla s tri komada, a ne planiranih dva. Realno, situacija je mogla biti i gora :D.

Lakovi koje sam odabrala su: Catrice 420 Dirty Berry (ljubičasto-sivi šljokičasti), Catrice 52 Where Is My Ferrari (crveni sa sitnim shimmerom) te Manhattan Quick Dry u nijansi koja se možda zove 25G, a možda i ne. Baš je leeeejm nemati imena :/. Nosila sam samo prvi spomenuti i jako sam zadovoljna njime.

Za kraj, evo kako to izgleda "iza kamere" :).


I od malog new in-a sam uspjela napraviti kobasicu. Strašno mi je prifalilo pisanje, a i imam problem :D. 

U pripremi imam osvrt na "ljeto" 2014. na nekozmetičkom blogu, a na ovom minirecenzije, recenzije par korejskih proizvoda i možda ljetni favoriti, mada s obzirom na to kakvo je vrijeme, nisam sigurna da više i ima smisla. Rujan je uvijek bio ugodan i uživancija mjesec što se temperature tiče, kasno ljeto. Ove godine je rujan bio dva mjeseca ranije. Mislim da ću se radije usmjeriti na jesenske favorite :D.

Lijepo vas pozdravljam!

*PR proizvodi

You Might Also Like

Broj komentara: 12:

  1. lakovi ♥
    nisam još ni ja počela koristiti Balea kremice i sad sam se sjetila da ih nisam ni stavila u zadnji new in *tupko*
    a iza kamere je posebno lijepa scena :)))

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Zaboravni smo katkad, dešava se :D.
      Baš je lijepa scena, slažem se. Ljepša od lakova samih čak :D.

      Izbriši
  2. Zekaaaan :D Predivan je! Nadam se da ti neću sad baciti bubu u uho, ali meni ovi Garnierovi mineralni dezići nikako ne odgovaraju..jako sam se znala usmrdit s njima. Jedva čekam da vidim što si to naručila iz Koreje :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Zahvaljujem se u Bepovo ime :)). A čuj, deo me za sad još nije osramotio, ali istina je i da ni uvijeti nisu bili neki kao na kojima sam testirala prethodne, jelte. Treba mi jedan topao dan i cijeli dan negdje na putu pa budemo vidjeli koliko ću se puta trebati osvježavati :D.
      Malo sam se zeznula glede Koreje. Naručila sam jednu stvar iz Koreje, a drugu iz Tajvana :D. Missha BB kremu (napokon!!!) i nekakvu noćnu hranilicu za facu od Clarinsa (testno pakiranje). Sad si kopam, tražim, važem i lovim nešto za ispod kreme. Pozornost mi odvlače stvari koje mi trenutno ne trebaju, naravno.

      Izbriši
  3. Zekonja, glavna zvijezda ovog posta :D Dobila sam također Balea duo, dok sam matirajuću kremu (kako ju oni zovu, iako bi ju ja prije nazvala bazom) imala priliku prije isprobati i bila mi je dobra, ali samo kao baza za make up, ni k od kreme :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Jeste :D
      Hm, ja sam ju isprobala na ruci nakon fotkanja, a iako nikad nisam imala/koristila bazu, pretpostavila sam da tako izgleda. A budemo vidjeli kako će na meni izgledati :D.

      Izbriši
  4. ajme zeko, kako uživa :) ja imam dva :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. :)) I mi smo do prošle jeseni imali dva, ali nas je Sonja napustila...

      Izbriši
  5. fora New in :)
    posebno me zanimaju Balea Teint Perfektion duo proizvodi :D :D i Garnier Mineral Protection 5 :)

    OdgovoriIzbriši
  6. ajde neka si nam se i ti vratila :*
    presladak je zekonja <3

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala u Bepovo ime :)
      Više nas je izbivalo preko ljeta, je l'? :D

      Izbriši

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.