Afrodita,

[New in] #15

19:50 azzie 27 Comments

Hello! :) Nije puno prošlo od zadnjeg New in posta, ali ispalo je da sam nakon svega dva dana boravka u Puli skupila dovoljno materijala za novi post s novitetima :D. Odličan detalj ovog New in posta je što sam potrošila stvarno malo para jer sam iskoristila neke kupone i dosta toga dobila na poklon. Fotke sam "odradila" pomoću mobitela u ne baš najboljim uvjetima. Malo sam ih taknula u PS, pa što je je.


Stvarčice s donje slike su iz Mullera. Neki dan mi je bio rođendan i momak me odveo u Muller da "iskusim" relativno novu pulsku poslovnicu i odaberem si lak za nokte i još neku stvar. Mogu vam reći da je pulski Muller pre. Nalazi se na čak četiri etaže (nemojte pasti u nesvijest, nisu jako velike etaže :D). U njemu nije gužva kao u riječkom jer je "naš" riječki u trgovačkom centru i uvijek je kaos zbog obitelji s djecom. Iz nekog razloga ljudi radije odvedu djecu u šetnju u trgovački centar i dućane nego u park. U pulskom su ugodnije prodavačice i nema mahnitih slagačica polica koje nose jedan po jedan čaj u ruci i preskaču preko leđa kupaca (istinita priča iz riječkog Mullera).

Čim sam ugledala Maybelline Colorama lak u nijansi 26 to je bila ta boja koju sam željela i kakvu nemam. Radi se o nježnoj svijetloj neutralnoj pink nijansi. Lak sam isprobala i nešto je kompliciraniji za nanošenje jer se rado skuplja na nekim dijelovima i odlazi s drugih. Colorama lakovi su po 20 kuna, a trenutno su u Mulleru sniženi na 15.


Aldo Vandini kremice za ruke su mi odmah upale u oko i nakon surfanja po Mulleru odlučila sam se vratiti onome što me odmah privuklo, a i teško da ću si u bliskoj budućnosti kupiti paket od tri minikremice za ruke :D. A baš volim takve kremice :)). U paketu su tri tube od 30 ml, tri različita mirisa. Comfort (žuta) njegujuća krema za ruke s mirisom Tahiti vanilije i makadamije, Pure (lila) hidratizirajuća krema za ruke pamuk i bijela magnolija, Sensual (roza) mirisna krema za ruke tamarind i đumbir. Kremice sam isprobala jer me zanimalo kako mirišu i mogu vam reći da mirišu predivno :). Cijena paketa je oko 55 kn.

U košari su se našle i M-lady Mullerove trakice s voskom za depilaciju. Danas sam ih isprobala i rade posao sasvim dobro. Ovo su prve takve trakice koje sam koristila, osim jednih koje sam davno isprobala. Nisam bila pretjerano optimistična glede ovog tipa voska. Mekše i duže dlake skidaju odlično, s tvrđima imaju nešto problema. Iskoristive su više puta i sasvim su dobar proizvod za putovanja. Za temeljito čupanje u mom slučaju najučinkovitiji je ipak pravi vosak ili električna čupalica. Cijena trakica je oko 26 kn, a u paketu je 10x2 trakice. Znači ukupno 20 komada. Uz njih dođu i 4 njegujuće maramice za čišćenje voska s kože.


U Konzumu sam htjela iskoristiti neke kupone koje smo dobili zbog sakupljenih bodova na Multiplus kartici, a usput sam kupila još neke "neplanirane" stvari.

Trebala mi je nova četkica za zube, a vidjela sam da Vademecum pasta za zube (75 ml) dolazi sa četkicom gratis pa sam uzela to. Cijena paste s četkicom je 11,99 kn. Mogu vam odmah reći da je četkica rijetka i mekana i uopće nemam osjećaj da perem zube :D. A što očekivati od besplatne četkice :D.

Nivea Pure&Sensitive anti-perspirant je bio na sniženju pa sam ga uzela jer će mi trebati ovog ljeta. Nisam ga još isprobala, a cijena mu je bila snižena na 15,99 kn. Inače je oko 22-23 kn.

Beauty UK lak za nokte sam kupila jer sam imala kupon za popust na jedan lak iz ove linije, a kako nemam nijedan lak od ovog brenda učinila mi se kao dobra prilika za probati. Odabrala sam nijansu Under the Heather, ako sam dobro shvatila da je to ime nijanse :D. Platila sam ga oko 16,99 umjesto 24,99 kn.

Nisam planirala tada kupiti još jedan lak, ali u prolazu sam ugledala Eveline miniMAX lak u nijansi 902, koji je presavršene upadljive žive tamnoroze boje. Cijena mu je 9,99 kn.

I šećer na kraju, Afrodita 100% Spa maslac za tijelo. Planirala sam si odabrati nešto što si ne bih tako lako kupila zbog cijene. Imala sam u kuponima popust od 29 kn, a odluka je pala na ovaj maslac. Isprobala sam ga na ruci i divno miriši! Cijena mu je 44,99 kn za 200 ml, a mene je izašao umanjen za 29 kn. U biti, cijeli račun mi je bio umanjen za taj iznos, ali ja sam si odlučila da si tako preračunam, kao popust na ovaj proizvod. Uglavnom, račun u Kozmu mi je bio 107,95, a platila sam još sa jednim kuponom sa 10% popusta na kupnju ukupno 60,95 kn.


Od momkove mame sam dobila neke Avonove i Oriflameove proizvode koje je kupila sebi, ali ih nije nikad koristila. Dakle, još su upakirani :D Jedino što nekih proizvoda nema više za kupiti ili su promijenili ambalažu u međuvremenu. 

Avon Care Renewing Moisture krema za ruke, anti-age, 100 ml. Dugo nisam imala Avon Care kremu, a bile su mi baš dobre. Avon Foot Works, 100 ml, sprej za stopala hladna višnja. Za osvježenje umornih stopala. Avon Solutions Body Instant Tone sprej za učvršćenje kože, 150 ml. Avon Solutions Cellu Break anticelulitni losion, 150 ml.
Zatim dekorativni dio, lakovi za nokte Oriflame French Manicure u nijansi Soft Peach i Avon Color Trend u nijansi Minimalistic Peach. Prekrasna Avon paletica s četiri sjenila u nijansi Fresh Cut Greens i duo sjenilo Oriflame Visions u nijansi Peach Melba. Oriflame olovka Eye Brights u nijansi Green Gleam te dvije maskare Avon Super Extend i Avon Color Trend Great Lengths, obje u crnoj boji. Dugo nisam imala Avon maskaru pa se veselim ponovno isprobavanju :).

°°°°

I to je to! :D 
Što ste vi šopingirali? :)))

You Might Also Like

Broj komentara: 27:

  1. Ne šopingujem! :P super izgleda Vandini set i jako mi se sviđaju nijanse u Avon paletici :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hehe, ni ja ne šopingujem :P :D Vandini set je precute i boje u paleti su baš moje :).

      Izbriši
  2. Ove Aldo Vandini kremice izgledaju primamljivo Jesu one to u metalnim tubicama ili mi se samo čini? Inače su mi prefora takva pakiranja, a oni baš imaju super mirisne proizvode :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hmm, teško je opisati te tubice. Podsjećaju na one L'Occitane. Kao da su gumasto metalne ili metalno gumaste, kako okreneš :D. Kako se stišću ostaju u tom položaju. I ja padam na takve tubice. Baš su me opčinile :D. Od ovog brenda sam probala samo jedan gel za tuširanje i to davno. Bio je super. Sigurno ću si povremeno priuštiti još ponešto od njega.

      Izbriši
  3. Lijepo si se ponovila :P Baš me zanima kakav je Afrodita maslac jer ga već dugo planiram kupiti, a ove kreme za ruke su mi jako privlačne :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Jesam :D. Afrodita maslac sam samo isprobala na ruci, a prvi dojam je da je moćan :D I miriši za past u nesvijest.

      Izbriši
  4. Moram pronaći Afrodita maslac i piling za telo! :D Samo što ga ovde nisam vidjala. :/

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Po blogovima se hvali taj šećerni piling, ali meni je prevagnuo maslac baš zato što mislim da za nešto višu cijenu od njega ipak ima više koristi. Mada i piling me jako zanima. Nadam se da ćeš ih pronaći :/. Baš mrzim kad nešto jako želim a toga tu nema... kao i svi, pretpostavljam, tako da suosjećam.

      Izbriši
  5. Afrodita maslac je za pojest! Obožavam ga :) I dobri su mi ti mali Eveline lakići.

    OdgovoriIzbriši
  6. nisam znala da smo sugradjanke :P ja u muller idem samo u jutarnjim satima bas zbog guzve koja se stvara popodne :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Oh :D Super! Drago mi je što ima nas Riječanki u blogosferi :D Vidiš, još nisam bila ujutro u Mulleru, samo poslijepodne i predvečer i poludim svaki put :D. Jedino na području parfumerije se stignem odmoriti :D.

      Izbriši
  7. baš mi je slatki ovaj set Vandini kremica, super je nekom i za poklon :)
    mislila sam da će barem Vademecum četkica za zube biti malo kvalitetnija..
    ovaj Eveline lak sam i ja škicala u loklanoj trgovinici, i bio mi je prekrasan,ali su ga prodali :/

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Da, Vandini set je baš cool kao poklon. Lijepo je upakiran i nekako sami sebi ne kupujemo takve stvarčice, barem ne često :). A čuj, Vademecum četkica koja se prodaje zasebno je sigurno dobra, ovisi o cijeni naravno. Iako je ova besplatna uz pastu, iznenadila sam se koliko je loša. Ipak na njoj piše Vademecum i nisam mislila da će biti takav šrot.
      Nadam se da ćeš naći ovaj lak jer je prekokrasan!

      Izbriši
  8. Kremice su preslatke ♥
    A Afrodita maslac mi treba i kupujem ga čim potrošim neku mazalicu :)

    OdgovoriIzbriši
  9. Imam GreenGleam olovku iz oriflamea i nisam nesto zadovoljna sa njom :) Vandini set izgleda primamljivo:)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Nisam još koristila ništa slično ovoj olovci pa ne znam ni što očekivati, a još nisam imala prilike isprobati. Nove stvari najprije volim doma istestirati da ne bi bilo nekih sramota vani :D

      Izbriši
  10. http://2.bp.blogspot.com/-gvjS3mlH3OQ/Ub107387-YI/AAAAAAAABG8/3bpbyPDTmDQ/s1600/alverdeclear.jpg Ima li ovog proizvoda u BiH dmu ja u Mostaru mislim da nisam na ovo naisla .Jeste vi ?Hvale ovo .

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hm, ne bih znala... Možda se javi netko iz BiH :)

      Izbriši
  11. Ja ciljam na neki veliki Avon shopping, sad si mi dala još više ideja što da kupim.

    OdgovoriIzbriši
  12. Krasan new in, meni su u oko upale Vandini kreme za ruke, baš podsjećaju na Loccitane-ove a paleta sjenila s bojama koje jedino koristim. Super!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Je, i mene podsjećaju na L'occitane. I materijal im je gotovo isti :).

      Izbriši
  13. Ova Avon paletica s četiri sjenila na prvi pogled baca na Chanelove ;stvarno je prekrasna :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Da, i mene podsjeća :D Jako su mi lijepe ove njihove palete.

      Izbriši

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.