Eveline,

[Swatch/Prvi dojmovi] Eveline miniMAX #803

15:12 azzie 14 Comments

Pozdrav svima :). Za danas imam jedan lak za pokazati. Nedavno sam vam pokazala jedan mintić (klik), a sada slijedi drugi od dvojce mintova u mojoj kolekciji. Opet se radi o jednom "prljavom" mintu i stvarno mi treba svijetli ledeni mint, onaj mint kog vežete uz pastu za zube ili žvakaće, onaj od kojeg vam je hladno kad ga gledate. Ako znate za takav mintić, a da je povoljan, molim da to podijelite samnom u komentarima. Hvala! :D

A sad se bacam na dotičan minić, Eveline miniMAX u nijansi 803. Recenzija neće biti klasična nego će više izgledati kao prvi utisci, iako ovaj lak nisam prvi put lakirala, a i u mom posjedu je već skoro godinu dana.


Kako prikaz boje ovisi od monitora do monitora, opisat ću vam ju. Radi se, kao što sam rekla, o "prljavijem" mintu, sličnom kao Golden Rose kog sam vam pokazala u onom postu. Ovaj ipak ima više plave u sebi te je nešto hladniji, dok je Golden Rose topliji i više na strani zelene. 

Lak ima sitni srebrni i tirkizni shimmer, koji se na noktima jako slabo primijeti i izgleda kao da ga niti nema. Žao mi je radi toga jer bi izgledao baš super s vidljivim shimmerom.

Swatchala sam ga tako da ga možete vidjeti s jednim i s dva sloja.


Mislim da možete vidjeti da mu ne bi škodio i treći sloj. Lak je rjeđi i teže se maže. Vrlo se rado skupi na nekim dijelovima i pobjegne s drugih, tako da primijećujem da je bolje što brže obaviti lakiranje, bez previše potezanja četkice po noktima. Prvi i jedini put sam ga lakirala prošlo ljeto kada sam ga i kupila i ta aplikacija je bila stravična. Bile su vrućine i to nije jedini lak koji mi je to tad napravio (pogledajte spomenuti post s Golden Rose lakovima (klik)). Aplikacija sada je išla puno lakše, što vidite na slikama. Lak se na dodir suši dosta brzo. Rekla bih da je među bržima u mojoj kolekciji. No, desetak sati nakon pri spavanju lak se uništio. Drugi sloj laka sam stavila deblji zbog problema s mazanjem, a svejedno mu nedostaje treći. Ne želim znati kako bi to "preživjelo" spavanje.

Na donjoj slici sam pokušala uslikati shimmer. Šteta što se ne vidi dobro. U bočici se uživo lijepo vidi, dok na noktima slabo.


Lakić sam kupila u Kozmu za desetak kuna. Nisam sigurna koja drogerija ih još drži, ali recimo, viđala sam ih po blagajnama u dućanima prehranom. Nikad ne znaš kad ćeš naletjeti na njih :D. Nisam pala u napast da kupim još kojeg iako su mi se smiješili dok čekam red na blagajni radi fijaska s ovim lakom nakon kupovine, nakon čega ga više nisam imala volje lakirati. Ovih dana sam čitala pohvale na račun ovih lakova (i prije kupovine sam čitala te me tim više razočarao jer sam očekivala bolji lak) pa sam mu odlučila dati šansu i drago mi je. Nabavit ću još kojeg usprkos tom problemu s uništavanjem prilikom spavanja. Mislim da je dobar za namazati ujutro za nošenje poslijepodne. A što da se radi... Možda druge nijasne ne budu imale taj problem.
Nisam spomenula mililitražu laka. Dakle, za desetak kuna dobijete 5 ml laka, što je ok.

Znam da ženske hvale ove lakove, ali mene zanima jeste li se susrele s nekim miniMAX lakićima koje NE biste preporučile?

You Might Also Like

Broj komentara: 14:

  1. Za desetak kuna je super a i nijansa je lijepa :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Da, ipak nije loš za te novce. Po vrućini je neupotrebljiv :D Morat ću ga staviti u frižider prije lakiranja :D

      Izbriši
  2. Predivna je nijansa, ja imam sličnu! :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Znam da postoji jedna bez shimmera. Navodno je formula puno bolja :)

      Izbriši
  3. I meni je nijansa predivna. Super bi bilo naći istu nijansu s malo kvalitetnijom formulom:D Ali obzirom na cijenu, lak je odličan:)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Pa da, nije loš :D Još mi se više sviđa što je minić pa ću imati filing da ga trošim. Morat ću ga kombinirati s top coatom radi tog sušenja, ukoliko ga ne namjeravam skidati odmah drugi dan.

      Izbriši
  4. imala sam ovaj lak, i bila sam jako zadovoljna, ali onda mi se razbio. sad sam kupila b pretty mint lak i onak, ok je.
    Moje iskustvo s evelin lakovima je da su neki odlični, a neki preloši.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Meni se jednom razbio lak i nikad ga nisam prežalila, niti našla više takav lak. Kupila sam ga u kineskom dućanu, a lak je bio iz Italije ili Španjolske. Ne pamtim sad više. Bio je sivkasto-lila proziran, sa ljubičastim i srebrnim sitnim shimmerom. Možda je bilo i plavog, ne sjećam se jer je bilo pred kojih 12-13 godina. Mijenjale su mu se boje ovisno o kutu gledanja. I pao mi je u kupaoni. Rasuo se u sto komada :(. Više ih ne držim tamo od tada :D

      Izbriši
  5. super je nijansa.. ovo je onaj tip mintića koji bi se dao nositi i zimi :D
    nemam loša iskustva niti s jednim Eveline lakom, vjerojatno sam imala sreće pri odabiru nijansi :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Pa mogao bi da, slobodno :D Pogotovo što je zima mračnija, a lak je van jakog izvora svjetla ugašeniji nego na fotkama. Prilično je neupadljiv pod umjetnom rasvjetom.
      Bacit ću se na isprobavanje Eveline lakova! :D

      Izbriši
  6. boja mi je krasna *.*
    imam ih par i meni sasvim ok rade... doduše nakon swatchanja bez nadlaka, obavezno ga ipak stavim tako da ne mogu komentirati kako bi bilo nalakirati nokte pa ih nosit u krevet ;)

    OdgovoriIzbriši
  7. Ja imam par Eveline lakića - većinom holiće, i moram reći da sam zadovoljna.
    Kad ih nosim samostalne, treba im tri sloja ali ako ih stavljam preko nekog laka u boji onda je dovoljan i jedan sloj.
    BTW noktići su ti krasni :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala :* Morala sam ih skratiti jer su mi se jako ufrkali i još sam u šoku zašto se to dogodilo :/.
      Moram si i ja nabaviti još ovih lakića i to mislim ovog ljeta. Baš se veselim :D

      Izbriši

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.