Alverde,

[New in] #13 - 5/2014

19:48 azzie 25 Comments

Pozdrav svima! Na redu je još jedan New in post - ništa veliko, iako možda izgleda kao puno. Sve su to sitnice. Sve stvarčice su kupljene početkom mjeseca, a većina ih je putovala iz Južne Koreje.


Najprije moram napisati da sam opet fotkala mobitelom jer uporno zaboravljam napuniti baterije od fotića. Kad krenem fotkati ulovim tada priliku i jednostavno nemam vremena čekati par sati da se baterije napune (iz ovih stopa ih stavljam na punjač!). Iako ih dorađujem u PS, kvaliteta je nešto niža nego s fotićem, koji, ruku na srce, i nije ukorak s vremenom. Za mjesec i pol puni 11 godina! No, to sve i nije toliki problem koliko mi sam Blogger pije krv na slamku. Iz nekog razloga mi zadnjih par mjeseci smanjuje kvalitetu fotki kad ih "dignem" na blog. Danas mi je pak napravio urnebes od jedne fotke, vidjet ćete. Prestrašno. Stvarno mi nije jasno zašto je to počeo raditi. Morat ću što prije naći rješenje jer me to izluđuje. Potrudim se da fotke na nešto liče i onda mi ih unazadi. No, vjerujem da vas ovo ne zanima, pa hajdemo na novitete!


Ulazim u neke godine, koža mi se mijenja i postaje opuštena i dehidrirana iznutra. Znam da sad stvari idu nizbrdo i da se više ne mogu osloniti na svega par proizvoda za lice. To mi jednostavno više nije dovoljno. Prije par mjeseci sam u upotrebu uvela novu kategoriju proizvoda - serum. U ovom postu sam pisala o Baleinom Aqua serumu, koji me nije ostavio bez teksta jer osjećam da mora postojati nešto bolje, odnosno nešto što će mi više odgovarati, ali isto tako sad više teško mogu biti bez seruma. Poboljšava mi učinak kreme, pa makar i malo koliko to čini. Kako mi je Aqua serum pri kraju, naručila sam jedan Misshin, koji mi je izgledao interesantno.


Missha Time Revolution Immortal Youth Skin Rebooter - zakon ime, zar ne? :) Kao što vidite, kupila sam testere, njih 10 točnije. To mi je najbolji način za isprobati skuplje proizvode, za koje onda ne bih riskirala kupiti ih na blef. Platila sam ih 3$ na aukciji na eBayu, znači nešto manje od 18 kn. Ne znam koliko ima proizvoda u jednom testeru jer ne piše, ali meni se čini da su pakiranja od 1 ml. Znači, kupila sam 10 ml (po procjeni) proizvoda. Ovaj proizvod u punoj veličini dolazi u bočicama od 50 ml, a cijena mu je 44-55$ na Missha US stranici - na istom linku možete vidjeti nešto više o proizvodu. Na eBayu pak vidim svakakve cijene, od 12$ za bočicu od 30 ml, 47$ za 50 ml pa do 52$ za 130 ml. Da, očito postoje razne veličine ovog proizvoda.
Proizvod sam isprobala, koristila sam ga nekoliko puta i još uvijek se ima što iskoristiti iz jednog testera. Uspoređivala sam ga s Aqua serumom i ovako na prvu vam mogu reći da u koži osjećam sličan učinak, ali Skin Rebooter brže ulazi u kožu i ne ostavlja sjaj kojeg ostavlja Aqua serum, nego lice izgleda kao da ima zdrav čisti sjaj. Proizvod je rijedak i proziran. Razmazuje se kao od šale i brzo upija. Eto, to su mi prvi utisci. Više o tome kad potrošim sve ove testere. Mislim da bi mi to trebalo biti dovoljno za mjesec dana.
Na Misshinoj stranici piše da je ovo anti-aging serum koji revitalizira i regenerira kožu te da ima benefite koji utječu na bore i posvjetljivanje kože (ups :D moja bijela faca ne treba biti svjetlija :D). Također piše da se proizvod utapka u lice nakon nanošenja losiona. Ja sam ga stavljala prije kreme. Losion=krema? Hmm... Morat ću ovo malo istražiti da ne bi ispalo da radim neki krivi redoslijed.

Hrpu bočica koju ste vidjeli na drugoj fotki sam, također, kupila na aukciji na eBayu.  Radi se o ukupno 20 bočica, dvije vrste proizvoda. 10 bočica tonera i 10 bočica emulzije brenda Holika Holika. Piše da su bočice od 5 ml, što bi značilo 50 ml od svakog. Platila sam ih 5.10$, odnosno oko 30 kn, što mi se čini kao dobra cijena za tu količinu. Puna cijena ovog seta je, koliko vidim, 9.90$.


Dakle, što sam to kupila? :).
Holika Holika Prime Youth Intensive Toner - na Holika Holika USA stranici piše da je dio premium linije koja pruža učinke borbe protiv bora i obnove oštećene kože. Prirodno regenerira stanice kože s 81% premium fermented herb water - ovo nisam prevela jer ne znam kako da prevedem a da ne ispadne smiješno (fermentirana biljna voda? :lol:). Nanosi se nakon čišćenja lica. Na istoj stranici stoji da je cijena 55$ za 135 ml. Na eBayu je cijena duplo niža.
Holika Holika Prime Youth Intensive Emulsion - na Holika Holika USA stranici piše isto što i za gornji proizvod, osim da se radi o 62% te "čudne vode", te da hidratizira. Cijena i količina su iste. Proizvod se nanosi nakon čišćenja i tonera, laganim utapkavanjem. Na eBayu je cijena, također, ista kao i kod tonera.
Isprobala sam jedino toner. Ima lijep parfemski miris kog baš i nisam očekivala. Emulzija je daleko blažeg mirisa i prilično je gusta. Ne znam kako ću je vaditi iz ovih bočica jer su jako tvrde. Emulzija ne izazi niti naglim okretanjem bočice. Ako nešto i izađe, pola će se baciti. Glede toga sam malo zabrinuta. Morat ću je vaditi čačkalicom izgleda. Ova dva proizvoda sam odlučila staviti sa strane i najprije koristiti Misshin serum čisto da bolje vidim učinak pojedinog proizvoda.

Zatim imam tri sheet maske. Ovo su mi prve takve maske, a kupila sam ih jer sam dosta slušala o tim maskama s plahticama. Ne o konkretno ovima, nego općenito o sheet maskama. Poželjela sam i ja svoju kožu nahraniti i nadam se da će ove biti dobre.


Radi se o brendu Lus, iz Koreje. Prva je Collagen Essence maska, druga Hub Essence maska, treća Nutrition Propolis maska. Kupljene su u kompletu, ulovljene na aukciji za 1.79$, desetak kuna. Više o njima kad ih isprobam :D. Collagen i Propolis imaju uputstva na engleskom (i sastojke), na sreću. Sa Hub ću se ponašati kao i s ostale dvije.

Zatim je tu i jedna krema za lice, koju sam vidjela na listi aukcija (na eBayu naravno). Brend mi je posve nepoznati, niti ima baš puno informacija o ovoj kremi na netu. Na kutiji na engleskom piše o kremi, ali sastojci nisu na latinici. Vjerojatno je bilo glupo kupiti kremu pa onda ići čačkati o njoj, ali ovu i još 3 ovakve drugih vrsta sam stavila na watch listu i zaboravila na njih. Kad su isticale sam ih se sjetila i nisam stigla istražiti. Bidala sam ovu pa kud puklo da puklo.


Krema je došla iz Koreje, a brend je Echoice. Radi se o Ceramide kremi, Anti-Wrinkle system. Kako piše na kutiji, ovo bi trebalo biti savršenstvo za grubu i suhu kožu. No, vidjet ćemo. Isprobala sam ju najprije na ruci i ubrzo osjetila peckanje koje je trajalo kojih 15 minuta, bez crvenila. Pomislila sam da sam zabrijala pa sam ju isprobala i na vratu i, nažalost, to se opet dogodilo. Na sreću, nisu se pojavile iritacije. Sad me malo, iskreno, strah staviti ju na lice, ali pretpostavljam da je krema možda prebogata pa da reagiram na nju, odnosno da reagiram na neki sastojak. Peckanje kože sam jedino prije ove kreme imala s Balea Urea kremom za ruke, ali tad su mi ruke bile ispucale.
Kremu sam platila 5.53$, malo više od 30 kn. Količina kreme je 30 g. Nisam ih viđala na eBayu, osim komplet od sve četiri vrste za nekih 24$ otprilike.

Kopajući po kozmetici na eBayu u oko mi je upala i ova Clinique kremica. Radi se o Even Better City Block Anti-Pollution kremici sa spf40/PA+++, za sve tipove kože. Nabrzinu sam pročitala par recenzija, žene zadovoljne. Znam da sam već dosadna s tim "kupljeno na aukciji", ali što da vam kažem, volim tako štedjeti. Nisam sigurna da sam ovaj put išta uštedjela, ovisi kako se gleda. Platila sam ju 4$, količina je 7 ml. Znam, skupo za tu količinu, ali mislim da će mi biti dovoljno za ljeto za vrijeme kad sam na jačem suncu, a takvih slučajeva nema previše. Kupit ću si neku jeftiniju sa slabijom zaštitom za ostale upotrebe, tipa neku mini verziju u DM-u. Inače, buy it now ove kremice je oko 7$, ako kupite više cijena se smanjuje, pa tako za 12$ dobijete tri komada, što ispada po cijeni po kojoj sam ju ulovila. Doputovala je iz Tajvana.


Jedino me malo brine, a to sam vidjela tek poslije kupnje, da je napravljena za "azijsku" kožu. Krema je u boji, žućkasto-smeđa je. Ne znam u šta ovo spada zaista jer sam se prvi put susrela s kremom u boji koja ne bi trebala biti tonirana (?). Ima blagi miris tekućeg pudera, a iako djeluje tamno, ne boji kožu, bar koliko sam vidjela na ruci. Malo sam zbunjena... Jeste se susrele s ovakvom kremom? 
Pošto je mala i štedit ću je, pravu recenziju neću moći napraviti, ali ću se osvrnuti na nju u nekakvim "prvim utiscima" ili nečem takvom.

Sada slijedi proizvod čiju fotku mi je Blogger najviše upropastio. Molim vas, pogledajte te kričavozelene fleke! I ovaj neonski Alverde gore u kutu. Strašno!
Ajmo se probati fokusirati na ovaj divan proizvod na sredini slike...


Etude House Happy Essential Foam Collagen s 40% kreme - kupila sam ponovo na aukciji za 6.54$, 150 ml. Za tu cijenu bih tražila umivalicu i ovdje, za koju kunu manje vjerojatno, ali jako sam željela probati neku korejsku. Puna cijena na eBayu je od 7 i nešto pa na više dolara. Prilično je velika i trajat će mi sto godina :D.
Zadnjih skoro godinu i pol umivam se s L'Occitane sapunima. Volim te sapune, nježni su, ali ne dovoljno nježni za lice. Imam ful suhu kožu iznutra i skroz negipku. Nakon umivanja mi je taj osjećaj još jači, pa sam odlučila probati s nečin nježnijim. S ovom umivalicom sam se zasad umila samo jednom čisto da ju isprobam tako da ne mogu još donijeti sud. Mogu vam samo reći da je stvarno gusta i da je potrebno malo proizvoda. Zanimljivo je da je došla u tvorničkom celofanu, a na grlu tube je imala i zaštitnu alu foliju. Zaista, svaka čast!

U kategoriji čistilica imam i testere crnog blata za čišćenje pora. 10 vrećica po 6 g sam platila 1.68$ na aukciji. Sasvim odlična količina proizvoda za tu cijenu. Nadam se da će mi jedna biti dovoljna za jedno korištenje, što bi značilo da bih za desetak kuna mogla imati deset korištenja. Cijena ovog proizvoda je oko 8-9 dolara na Amazonu i eBayu (ima i za više, naravno), za tubu od 60 g, a u testerima tu količinu za buy it now možete kupiti za 2.99$, pa računajte što se više isplati :D.


Radi se o brendu Pilaten (kineskom, mislim) koji je pod Misshom, kako piše na poleđini. Vrećice su stigle iz Hong Konga. Ne očekujem čuda, ali vidjet ćemo. Gledala sam neke demoe na youtubeu i jedini strah mi je da si ne počupam kožu dok si to skinem s lica :D, a čini mi se da će poslužiti i kao vosak za depilaciju, haha.

Zatim su tu neki testeri koje sam dobila uz kupnje. Prva dva su došla uz Ceramide kremicu. Prvi tester je, čini mi se, ona ista krema koju sam kupila ali u kolagen verziji. Drugi je od brenda FromNature, a radi se o nekakvom serumu ili čemu takvom (sad vidim da sam naopako okrenula tester).


Treći je došao od Etude Housea uz kupnju umivalice. Nekakva krema sa spf50. Nadam se da je za lice jer je minijaturna :D. Ime joj je zakon. Sunprise :D.
I četvrti je došao uz Holika Holika testere u bočicama, a radi se o Holika Holika Naked Face Glow Base.

Imam još par stvari s eBaya. Debeli koso rezani kist je gust i mekan, ne smrdi i stvarno sam zadovoljna ovako na prvu. Nisam ga još isprobala. Ulovila sam ga na aukciji za smiješnih 1.04$.


Ostali su došli u kompletu, a radi se o tankim kistićima za nail art. Ulovljeni su na aukciji za 0.32$. Nisam ih koristila jer su morali čekati fotkanje. Prvo čekam da dođu iz Kine i onda moram čekati da se skupi za post, a onda moram pak čekati da se poklope razni drugi uvjeti :D. Koji test strpljivosti.

Danas mi je pak došla četkica za pranje lica, pa nije uslikana sa svime. Fotkanje sam obavila prije nego je došla. Malo se zdrobila u transportu. Platila sam ju 0.85$ (aukcije) i dugo sam je lovila. Jako su popularne ove četke. Puna cijena im je oko 1.20$ ako se ne varam, a baš sam htjela uštedjeti koju lipu :D.


Nisam sigurna hoću li prati s njom lice jer mi se čini gruba za taj dio. Eventualno ću je koristiti oko nosa, ali i to ćemo vidjeti. Vjerojatnije je da će poslužiti za pranje noktiju, što i nije loše jer mi treba četka za nokte.

I za kraj imam jednu mizernu DM kupovinu. Alverde šampona za osjetljivo i nadraženo vlasište ste se nagledali kod mene. Koristim i kupujem ga i dalje. Cijena mu je 16.90 kn.
Essence Studio Nails BTGN hvaljeni top coat, koji je koliko čujem povučen, sam našla u DM trgovini u Tower Centru Rijeka. Ne znam kako sam živjela bez njega :D. Kad se opet spustim sa svog brda do nekog DM-a uzet ću još jednog za pričuvu, ako ga nađem. Sve se nadam da zapravo ni nije povučen... Cijena mu je 22.90 kn.


I napokon sam došla do kraja ovog New in posta :D. Skroz se oduljilo s tim nekim proizvodima. Cijelo poslijepodne tipkam ovaj post. Prije nego se odjavim evo još jedne grupne slike. Sredila sam ju pa da se ne vejsta.


Što ste vi kupili zadnje vrijeme? Koristite li korejsku kozmetiku? Zanima li vas što od ovih proizvoda? :)

You Might Also Like

Broj komentara: 25:

  1. ovaj essence lak je nova verzija , koliko cujem nije ni do koljena starom . Ja jos nisam probala , posto sam pred izbacivanje stare verzije kupila 6 bocica u pola cijene pa sam sad na zadnjoj . Iduci uzimam taj, sta cu , kakav je da je

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. A to je novi? :D Stari nisam onda probala. Meni je ovo super proizvod, pogotovo nakon onog jednog brzosušećeg top coata kog imam i koji je užas. Lošiji ili ne, meni je ovo super :D

      Izbriši
    2. koliko inace slojeva laka stavljas , za koliko ti se osusi s ovim TC ?
      ja stavim bazu, 2 sloja boje ( ponekad 3 ) i TC . Taj stari mi osusi u roku 5,10 min povrsinu , a kroz pola sata sve . ( i to koje kakve frankene i jeftine lakove kojima treba 3,4 sata da se sami osuse :D )

      Izbriši
    3. Nisam mjerila vrijeme, iskreno.. Stavljam 2-3 sloja. Najčešće dva. Hm... Testirala sam jedino s deset različitih lakova i to sam mazala par sati pred spavanje, što inače nikad ne radim. Ujutro nije bilo nikakvih oštećenja. Imam jedan divni Opi lak koji je vjerojatno defektan. Kupljen je na popustu pa očito s razlogom. Uglavnom, taj lak se nije sušio i kad god sam ga mazala, pa i 14 sati pred spavanje, dizala sam se s upropaštenim noktima. Probala sam ga i s ovim TC i nije bilo problema ujutro. Ne znam da li drugi imaju takav problem prilikom spavanja, ali meni se jako često "skrše" nokti. Najčešće spavam na leđima pa si u snu guram ruke pod glavu, kosa mi je kao žica i mislim da ih ona satre :D.

      Izbriši
  2. Nisam isprobala ništa od korejske kozmetike, baš zato su mi zanimljive sve ove tvoje stvarčice. čula sam za Mishu i Holiku Holiku, za ostalo nemam pojma...ja sam tražila ovaj Essence BTGN po Zg ali ga nisam uspjela naći, kažu povučeno, pasadštajaznam :/

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. hoces reci da je i sad taj novi povucen ? pa ja ga vidim u sva 3 dm-a kod nas

      Izbriši
    2. Ja nemam pojma glede tih top coatova... U tom DMu gdje sam ga kupila bilo ih je dosta, a nešto mi se čini da sam ih mjesec prije vidjela i u Mulleru.

      Meni je uz Misshu i Holiku bio poznat i Etude, a viđala (viđala u kopanjima po ebayu :D) sam i From Nature i Pilaten, a ostale dvije su mi nepoznate.
      Puno hvale na račun korejske kozmetike :D.

      Izbriši
  3. Koliko divota :D Zanimaju me recenzije svih korejskih proizvoda jer su mi osim Mishe i Holike totalno nepoznati. Anketa je ispunjena, nadam se da će skupiti dovoljno za diplomski i super mi je tema za rad :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala! :* I ja se nadam da će skupiti. Zadnje javljanje je bilo da je na 110 anketa :D Tema mu je inače ponašanje kupaca (tako nešto), a DM je odabrao za rad jer su uvjeti rada, a i sam lanac na nekoj razini i koliko to utječe na ono što dobiju kupci. Da je odabrao Plodine sumnjam da bi bilo ikakvih iznenađenja jer je dućan zbrljan, cijene pobrkane, zaposlenici vode svoje male borbe preživljavanja...

      I sa zadovoljstvom ću pisati o ovim proizvodima :D

      Izbriši
  4. Takodjer sam ucestvovala u anketi i - sretno!
    A za fotke, jesi li mozda iskljucila opciju atocorrect ili tako nesto na svom google+ accountu? Potrazi u settingsu, meni je to pomoglo. Ljubim te! :*

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala <3 :*

      Hmm, ništa nisam dirala na Google+, ali ne bi me čudilo da su to stavili po defaultu. Idem pogledati!
      Našla sam i isključila. Hvala :D Nadam se da će se popraviti. Probat ću ponovo dignuti fotke.

      Izbriši
  5. Ženo ti si kraljica ebaya! Jako me zanimaju sheet maske jer me mameee. Alverde šampon ću svakako imati na umu jer znam imati periode kad me vlasište svrbi za poluditi. Kistovi za nokte me također zanimaju iako mislim da trebam čudotvoran alat da ja neš napravim na noktima:^O Malo sam šlampava.
    p.s. ispunila sam već anketu, ali ću je proslijedit nekim prijateljima;)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala <3
      Ma kakva kraljica :D Kako sam maloprije čula na YT ženu koja radi čuda s kuponima - to je kao igra :D Igra u kojoj se štedi, doduše.
      I mene zanimaju maske, ali još ih ne mogu koristiti jer si moram napraviti nekakav slijed korištenja proizvoda da mogu vidjeti što uopće radi i ako. Ali već vidim da ću imati problema s tom plahtom pošto imam malu facu :D
      Mene stalno svrbi vlasište, tj. sada povremeno. Ovisi o više faktora, stres, prehrana vjerojatno, koliko je prošlo od prethodnog pranja kose. Baš ne mogu znati... Kad mi je u gorem stanju umire ga malo uljane kure, kad je baš na vrhuncu (kad se skupi tog sebuma koji očito pranjem ne može posve otići) onda mi pomogne u ulje staviti palentu. Šećer se ne usudim staviti zbog guste kose. Strah me da se neće oprati i da će mi kosa ostati ljepljiva. Palenta ostane i nakon pranja, ali kad se kosa osuši (i ona skupa s njom), da se lijepo isčešljati. Mene to skrabanje izvlači.

      Izbriši
    2. To je kao piling tjemena? Čitala sam o tome i da je najbolja opcija za nas s masnom kosom, ali nekako se ne usudim jer me strah da će sve ostati. Iako smo ko djeca stavljali i pjesak na plaži u kosu, pa nam ništa nije bilo. Isto sam čitala da je najbolja opcija morska sol jer se najbrže rastopi i baš mi mogla probati! Mene već dugo nije svrbilo, ali primijetila sam da se to dešavalo kad bi odgodila pranje kose, ali vjerojatno i stres ima veze s tim. Gledala sam neku emisiju di su sestre skupljale kupone i cifru od 1000 dolara spustile na 64 :| To je ipak umijeće! <3

      Izbriši
    3. Pa da, trebao bi to biti piling tjemena. Nemam masnu kosu, nego suhu, ali imam blaži oblik seboreje koja mi stvara perut, svrbež, peckanje. I radi tih nekih okolnosti koje sam spomenula zna podivljati pa luči više sebuma što onda stvara te.. popratne sadržaje. Tako sam si objasnila. Ona je dobar razlog zašto mi se kosa prorijedila (iako je još uvijek imam dosta...) - to mi je dermatolog objasnio. Taj loj na glavi kog luči ta gljiva zatvara kožu oko dlake i korijen ne može disati i dlaka umire.
      Primijetila sam da mi taj piling dobro dođe kad seboreja divlja. Imam taj sloj, ali mi sama kosa nije masnija. Eto takva je priča kod mene.
      Morsku sol ili bilo koju drugu se ja ne bih usudila staviti. Bojim se da bi peklo moje osjetljivo vlasište :(. Ne znam.. Imam takav osjećaj. Palenta (naravno sirova) me uplašila prvi put jer sam mislila da ću nakon pranja morati opet prati kosu. Izgledala sam kao da me netko izbljuvao :D. Ali sušenje odmah po pranju, nije se razmičila, dobro sam počešljala kosu i to je sve spalo.
      Auuu, to se zove ušteda :D Ova koju sam gledala nije toliko uštedjela, ali sa 200 je pala na 100 dolara. Kozmetičke kupovine :).

      Izbriši
    4. Čitala sam ja isto dosta za seboreju jer sam mislila da sam ju dobila, na kraju je bilo nešto deseto. Iako, i meni se kosa prorijedila i još uvijek puno ispada:| I baš mi je specifičan slučaj kod tebe jer sam čitala da postoji masna perut i suha perut, ali sam nekako mislila da je seboreja samo kod masne kose, dobro da sam ovo pročitala:) Probat ću onda palentu :D Ovo je bilo u supermarketu sa svim potrepštinama, ali isto je fascinanto :)

      Izbriši
    5. Ne vjerujem da seboreja pogađa samo određen tip kože. Mislim, logično bi bilo to što kažeš, ali koliko znam da je uz nju povezana gljivica. Ne znam puno zaista. Nisam imala volje previše istraživati :/. Planiram pisati post o tome već godinu dana, počela sam ga, ali mi je toliko mrsko da je to strašno :D.
      Nadam se da će ti odgovarati palenta :D Neboj se ako ostane što zrnaca nakon feniranja. Otpadne to češljanjem :).
      A što se tiče kupona.. To je Amerika :D. Kod nas je baš nemoguće ništa blizu hc kupovini napraviti s tim akcijicama i ograničenjima da ne možeš kombinirati akcije s drugim popustima itd.

      Izbriši
  6. Mozda da probas sa pipetom vaditi onu emulziju? Neznam koliko je mali otvor, dali bi stala, ali ne kosta puno pa mozes probati :)
    Sto se tice top coata, ja ga nigdje ne nalazim, samo onaj u prozirnoj bocici, koji sam probala jednom i taj pravi mjehurice, a ovoga vreman svugdje, dm, kozmo, muller i nigdje ga ne vidim.

    Veselim se citati o svemu, pa makar i samo prvi dojmovi, totalno mi je azijska kozmetika tabu.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Mislim da bi ušla, ali nisam sigurna da li bi skupila štogod :/. U biti uopće nisam ni osjetila taj proizvod jer nije htio van :D. Pa sam ga odložila sa strane dok ne dođe na red pa ću onda mozgati :D.
      Stvarno ne znam što je s tim top coatom :/. Obavezno ću ga potražiti u centru Rijeke kad odem. Ne sjećam se da sam vidjela taj u prozirnoj bočici. Vidjela sam neke bazne i izbjeljivače (tako nešto). TC koji radi mjehuriće je noćna mora. Imam jedan takav i odletjet će u smeće čim ga spomenem na blogu :D. Ježim se na spomen mjehurića.

      Izbriši
  7. divni noviteti, holika holika stvarčice me zanimaju :)

    OdgovoriIzbriši
  8. Obožavam čitati postove s azijskom kozmetikom :D Toliko divnih noviteta i jedva čekam recenzije! Samo piši :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Jeej, baš mi je drago što ljude zanimaju Azijati :D Hvala! Pisat ću o svemu, što u recenzijama, što u prvim utiscima :))

      Izbriši
  9. pa ti si postala prava shopingholičarka ;)
    ja ti s ovom četkicom lice prala ne bi, meni to pretvrdo izgleda, moja je sasvim drugačija

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Prava ebay šopingholičarka prije :D. Čini ti se da je puno, većinom su testeri :D.
      Što se četke tiče, čak sam ju mislila samo na nosu koristiti, ali preagresivna je i za njega pa će mi služiti za pranje ispod noktiju.

      Izbriši

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.