Alverde,

[New in] #11

13:30 azzie 8 Comments


Pozdrav :))

Kroz prošli mjesec sam skupila par stvarčica, njih 5 od 6 kojih ću vam pokazati, a jedna mi je došla ovaj mjesec. Na donjoj slici je ulov kupljen u DM-u početkom veljače. I kao što možete vidjeti, sve ukupno malo se pazarilo, a to je iz razloga što i dalje provodim ono "kupujem samo ono što mi je nužno".


Od stvarčica na gornjoj slici kupila sam samo Wet n Wild puder jer me mama počastila sa šamponom i serumom, a i vodicom za ispiranje usta. No, nju ćemo obje koristiti.

Dontodent antibakterijska vodica za ispiranje usta, metvica, 500 ml - nismo još isprobale jer se još troši Colgateova. Nadam se da će biti blaža od nje jer nam je Colgate malo prejaka. Razlika u cijeni je ogromna. Colgate je duplo manji, a osjetno skuplji :D. Cijena oko 15 kn.

Balea Aqua serum se napokon našao u mojoj kupaoni. Toliko dugo čitam o njemu da je bilo krajnje vrijeme da ga isprobam. Ovo je prvi serum kojeg imam, priznajem, a kako mi se svidio moći ćete vidjeti u idućim minirecenzijama. Cijena oko 24 kn, 30 ml.

O Wet n Wild Coverall kremastim puderima sam pročitala par recenzija i zaključila da bih možda mogla riješiti svoj problem s puderima. Kupljen je prije nego sam si sredila plaćanje na eBayu pa ga zato i imam jer bih inače vjerojatno naručila neku BB kremu i sad mi je jako drago što se tako posložilo pa ga ipak imam jer mi se za sada sviđa, a najviše me oduševljava izbor nijansi za nas blijede - što mi je do sad bila nemoguća misija po našim drogerijama. Moja nijansa je 815 Fair/Clair. Cijena je oko 38 kn.

Alverde sensitiv šampon s ekstraktima breze i kadulje za nadraženo i osjetljivo vlasište, 200 ml - ovo mi je peta bočica, ako se ne varam, i razmišljala sam da ih više ne pokazujem u ovakvim postovima, ali dobro je pokazati ono što iznova kupujem. Cijena 16,90 kn.


Krajem mjeseca sam bila u Puli i posjetila Kozmo (neplanirano, časna riječ :D). Zaustavila sam se kod Eveline displaya pošto mi je ta kozmetika teže dostupna. Po blogoima je jako hvaljen njihov tuš, a pošto mi već pomalo treba nova maskara odlučila sam se pouzdati u hvalu tog jednog proizvoda i nadati se da su im i maskare dobre. Onda je uslijedila dvojba koju uzeti :D. Odluka je pala na ovu vrlo čudne četkice, koja je dugačka i uska i ima kuglu na vrhu,  a kaže i da je kao 5D False Definition. 5D? :D Što, kao peta dimenzija? Ja neuka, neka mi netko objasni koja je peta dimenzija, lol! No, zasad mi je maskara prilično dobra! Možete očekivati recenziju kad ju još malo isprobam te usporedni test s Catrice Allround Waterproof maskarom. Cijena 34,99 kn u Kozmu.

Jučer mi je stigao kistić s eBaya, piše kist 222. Iznenadila sam se koliko je mekan i ugodan, no još ga nisam isprobala. Oprala sam ga, ispala je dlaka-dvije i to je sve, ali on više nije ovakvog oblika nego se dosta raširio. Na slici na eBayu izgleda tanko, a sad mi je jako drago što nisam uzela deblji jer mi je i ovaj na granici da bude predebeo. Nadam se da će biti dobar! Možete očekivati i recenziju kad ga isprobam. Platila sam ga ispod 6 kn.

I to je to! Koliko ste bile "poduzetnije" od mene što se šopinga tiče? :D 
Imate li za preporučiti neki dobar Eveline proizvod, koji nije ova maskara i 8u1 tretman za nokte? Taj Eveline se čini kao da ima dosta dobre proizvode dobrih cijena pa bih željela isprobati još ponešto.

You Might Also Like

Broj komentara: 8:

  1. Super noviteti! Najvise me zanima Eveline maskara. Vjerojatno cu i sama kupit :-)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala. Nakon kratkog korištenja mogu reći da sam zadovoljna :D

      Izbriši
  2. Dm-ova antibakteriska vodica je odlicna, uvjek ju iznova kupujem i svakodnevno koristim.
    Probala sam i ovu, ali mi je ona prozirna za osjetljive zube i desni draza.
    Malo je okus cudan dok se ne naviknes, a poslije ga ni ne primjetis.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ah, sjećam se te za osjetljive zube, ali mislim da nije imala vidljivo (ili dovoljno veliko) napisano da je antibakterijska pa sam nabrzinu uzela ovu. Probat ću i nju :D

      Izbriši
  3. Lijepo si se ponovila :) Volim Aqua serum :) Baš me zanimaju tvoji dojmovi WnW pudera.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Malo ali slatko :D. Aqua serum voli većina blogea, koliko sam primijetila :))) Ja sama još ne znam što da mislim. Sviđa mi se, samo još ne znam koliko :D

      Izbriši
  4. nadam se da i tebi balein serum pređe u naviku, ja sam toliko oduševljena njime da mi je broj 1 u svakodnevnoj rutini <3
    aj složi nešto s tim w'n w puderom da čujemo kakav je... puder mi je kritično pri kraju i trebam kupiti novi, a nemam pojma šta da gledam uopće :(

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. A navikla sam se već.. Koristim ga skoro pa redovito :D
      Može, sklepat ću nešto, pokušati fotkati ujutro pa ga pratiti kako se drži tokom dana. Samo da me uvjeti i fotić ne izdaju. Inače, u bočici ti puteri izgledaju puno tamnije. Kad sam ga vidjela uživo na polici bila sam skeptična dok ga nisam swatchala.

      Izbriši

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.