Flormar,

[Swatch] Flormar Super Neon Colors #N004

23:09 azzie 6 Comments

Ovaj post je ponovo objavljen. Prvi put je objavljen 10.5.2013.

Hello everyone!

Imam jedan lakić kojeg sam dobila na poklon prije pola godine i red je da i njega pokažem. Radi se o Flormar Super Neon Colors u nijansi N004. Koliko je zaista neon ne mogu suditi, ali meni ovako laički nema ni N od neona :D. Radi se o prljavo narančastoj boji, koja mi je sama po sebi dobra. Sviđa mi se, ali lak je zaista čudan, što možete vidjeti na iduće tri fotke gdje sam pokazala kako izgleda s jednim, dva, tri i četiri sloja.

fotografirano na suncu

Kao što vidite, proziran je čak i s četiri sloja. Nije da patim od toga da se ništa ne smije vidjeti kroz lak, ali ovo je zaista previše.

fotografirano u hladu / photographed in the shade

Kako sam ovaj lak dobila na poklon, ne mogu vam dati informacije o cijeni i mjestima koji ga prodaju. Neon Flormar liniju nisam nigdje vidjela pa ne želim nagađati. Nije da je nije bilo na tim mjestima, nego ne pamtim da sam to vidjela jer sam uglavnom samo gledala supermatte ili supershine lakove.

Količina laka kojeg dobijete je 11 ml.

Ovaj lak nisam nikad nosila samog jer je nenosiv, ali se može kombinirati s drugim lakovima. Na idućim slikama možete vidjeti kako izgleda premazan preko nekih drugih lakova:
 • Golden Rose Charming Classics 58
 • Catrice  820 Pimp My Shrimp
 • Rapsodi Pacific 02
 • Gabrini Elegant 330
 • Flormar Supershine 25
Navedenim redoslijedom su i slike postavljene.


Kao što vidite, da se lijepo iskoristiti. Znam da je ovaj problem samo do ove nijanse (možda nije jedina s problemom), jer sam vidjela na internetu swatcheve nekih lakova iz ove linije koje su bile normalne gustoće.

Ovaj lak mi je jedan od onih wtf, tj. da sam njega prvog isprobala od Flormara, ne znam bi li kupovala više njihove lakove. Sva sreća što nisam :).

Lijepo vas pozdravljam!

You Might Also Like

Broj komentara: 6:

 1. very colorful :) i like it

  http://prettypurple92.weebly.com/

  OdgovoriIzbriši
 2. Ja baš gledam koji ružan lak, a ove kombinacije s njim su mi odlične :) Našla si mu dobru svrhu ;)

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. Lol, da baš je neka čudna boja. Kao sok od trulih marelica :D
   Je, ima novu svrhu u životu, ali nije još služio od tog fotkanja pred godinu dana :D

   Izbriši
 3. na prvu je bilo ajme majko, ali kad si ga složila preko drugih izgleda super :D
  pozitivno iznenađenje... ali kupnju bih svejedno preskočila ;)

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. Da, totalno se ne isplati :D. Najčudniji lak kojeg sam imala/imam. Vidiš, nikad ga nisam testirala s kolko slojeva bi dao puno prekrivanje. Možda to i napravim... Možda mu se razina počne smanjivati :D Predviđam 16 premaza. Trebat će mu više slojeva za potpuno prekrivanje od klasičnog bezbojnog laka, bojim se...

   Izbriši