Flormar,

[Recenzija/Swatch] Flormar Supershine Nail Polish #25

10:22 azzie 6 Comments

Ovo je post koji je ponovo objavljen. Prvi put je objavljen 2.4.2013.

Pozdrav! :)

Za danas imam jedan Flormarov lak za pokazati. Flormar lakovi su mi jedni od najdažih i nisam još naišla na loš primjerak. Svi koje imam su ili odlični ili zadovoljavajući.

Lak je fotografiran na dnevnoj svjetlosti, kao i swatchevi na noktima.




Na donjoj slici možete vidjeti kako izgleda na noktima u jednom, dva i tri sloja, a na onoj nakon kako izgleda s nanesena tri sloja na suncu.


Meni je ova nijansa jako lijepa i zato sam ju odabrala, ali nisam baš zadovoljna kako mi stoji. Ne paše mi baš uz moj ton kože. Mislim da bi bolje stajala nekome tamnije kože.

Kvaliteta ovog laka je vrlo dobra. Trajnost mu je dobra, bolja nego kod nekih drugih iz linije, a sušenje brzo. Četkica je dugačka i uska, a lak se lagano nanosi. Jedini minus mu je što je nešto rjeđi, što ste mogli vidjeti na swatchu. Bilo bi bolje kad bi barem u tri sloja dao potpunu prekrivenost. Na swatchu sa tri sloja na svim noktima slikanom na suncu, radi kuta fotografiranja izgleda kao da je gušći nego što se pokazao na swatchu prije.
Cijena laka je oko 15 kuna, a može se naći na displayu Flormar lakova u Plodinama (nisam sigurna drže li ih sve poslovnice) te dućanima koji drže samo Flormar kozmetiku (u Rijeci imate u prizemlju Robne kuće Ri i u ZTC-u).
Količina laka koju dobijete je 10 ml.
Proizvedeno u Turskoj.

Sviđa li vam se ova nijansa? :)

Hvala na čitanju!

You Might Also Like

Broj komentara: 6:

  1. Jao mnogo mi se svidja ideja da prikazes razliciti broj slojeva na noktima. Odlicno!

    OdgovoriIzbriši
  2. Slušam o tim lakovima već dugo, a nisam ni znala da ih ima u Plodinama :D Lak je divan!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hmm, u mojim Plodinama je stalak bio na jedno vrijeme maknut pa vraćen i dodat je i Maybelline. Sad kad razmišljam, nisam sigurna jesam li ga vidjela i u pulskim Plodinama, tako da ne mogu garantirati da ih sve Plodine drže. Editirat ću post :D

      Izbriši
  3. da znaš da nije loš, sviđa mi se taj diskretni duochrome efekt :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Meni se jako sviđa, ali mi nekako čudno stoji :(.

      Izbriši

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.