Catrice,

[Swatch] Catrice Ultimate Nail Lacquer - 820 Pimp My Shrimp - swatchevi

08:34 azzie 13 Comments

Ovaj post je ponovno objavljen (sad preveden). Prvi put je objavljen 3.4.2013.

Imam vam za pokazati jedan divni proljetno/ljetni lak za nokte cool naziva - Pimp My Shrimp, by Catrice. To je ujedno i moj prvi Catrice lak.

Fotografiranje ovog laka je bilo zaista zanimljivo. 3. mjesec prošle godine, a dan je bio topao i sunčan. Fotkanje se odigralo na pulskim plažama, a uz zabavu fotkanjem bila sam zanimljiva i šetačima :D.


Upravo kad sam 'odrađivala' gornju fotku, mala Njemica je otišla od mame i htjela je k meni vidjeti što to gledam u pijesku, nešto jarke boje :D Mama ju je jedva dozvala, a od te crtice u sjećanju nam je ostalo to njeno dozivanje. Sad ću vam na svom grozomornom njemačkom napisati: "Antoniaaa....., Antoniaaa...! (nešto, nešto) ...nagelak fotografiren...." :D. I danas kad se momak i ja dotaknemo Njemačke, često ne kažemo Njemačka nego Antoniaaa :D. Uglavnom, simpatična crtica :D.

Iduće dvije su mi najdraže. Lovila sam valiće dok mi onda jedan veći nije posve prekrio bočicu laka, ali ništa mu nije bilo :D: Jedino mu se naljepnica od soli i ležanja na suncu dok sam fotkala zamutila pa više nije lijepa bistra kakva bi trebala biti (to ćete vidjeti na slikama swatcheva).


Napravila sam gomilu fotki, ali sam odlučila ne pretjerivati (što je bilo teško). A sada se uozbiljimo i krenimo sa swatchevima :).

Na donjoj slici se može vidjeti kako izgleda s jednim, dva i tri sloja, slikano na dnevnom svjetlu, djelomično na suncu.


A ovako izgleda na dnevnom svjetlu u hladu:


Lak baš i nije najsretniji za nanošenje, a na kažiprstu možete vidjeti i zašto. Tekstura mu je gušća i lak se zna povući s mjesta kako ga razmazujete. Ako ga želite popraviti, našla sam da to samo pogoršava stvar jer se skuplja svugdje osim tamo gdje treba. Iz tog razloga ga baš i nisam previše nosila jer me nervira kad prilikom lakiranja moram pojedine nokte brisati i ponovo lakirati. A mislim, koga ne? Zato prije posežem za lakovima čija je aplikacija jednostavna.

Još malo sunčanih slika:


A na idućima je pod umjetnom rasvjetom, s korištenjem blica.


Nisam više sigurna da li je ova nijansa povučena iz ponude jer sam nedavno vidjela da dosta lakova odlazi, a zamjenjuju ih novi. No, vjerujem da ju se još može naći. Svog sam kupila u Kozmu za 20 kn, 10 ml.

°°°°°°

I na zadnja dva (prvi drugi) ponovno objavljena posta s Flormar lakovima ste mogli vidjeti kako su mi notki kratki i kako se kažiprst i tako kratak frče. U tom periodu sam se mučila s noktima. Pucali su, frkali se, listali... Ne pamtim tako lošu epizodu s njima još od teen dana. Problem je trajao nekoliko mjeseci i prestao velikim dijelom jer sam nokte počela tretirati Eveline 8u1 lakom za rast i jačanje. Znam da ne odgovara svima i da nije baš najzdraviji, ali meni su nokti prorasli. Koristila sam ga kako je pisalo u uputstvu, odnosno nisam ga nastavila koristiti kao bazu. Par puta sam namazala nokte tokom godine kad bi bilo naznaka da bi im se moglo nešto dogoditi. Eto, to sam samo htjela napisati :D

Hvala na čitanju! :))

You Might Also Like

Broj komentara: 13:

  1. Obozavam narandzasto, koralno i sve sto vuce na takve boje. Mucis nas sa morskim slikama!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Meni nisu bili lijepi prije, ali odjednom se to preokrenulo. Sad mi je to predivna boja za nokte :). Nemam nijedan narančasti :D Moram to promijeniti :D

      Izbriši
    2. Kakav sam ja bedak... Ipak imam narančasti lak :D. Smetnula sam ga s uma jer je prljavo narančasti i vrlo čudan pa ga ne nosim.

      Izbriši
  2. Koraljne i narančaste nisu baš my cup of tea, ali fotke su ti odlične, trebala si stavit još koju!!!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala, možda ipak jesam :D.
      Nisam ni ja voljela koraljnu, ali odjednom me puklo i sad mi se baš sviđa :D Da nije blogova i YT možda ju još ne bih doživljavala.

      Izbriši
  3. Prelijepe fotografije <3

    Ja sam totalni fan koraljnih lakova i zato samo uzdišem :))

    OdgovoriIzbriši
  4. Predivan lak, a fotke, joj mami me more :) I da, imaš lijepe nokte.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala :D A ne žalim se... Osim tada kad je slikano. Užasno su me frustrirali.
      I mene ove fotke mame na more. Više na to proljetno nego ljetno. Ljeti te plaže više ne izgledaju primamljivo :/

      Izbriši
  5. nije baš moja boja... ali drago mi je da ti je eveline 8u1 pomogao, i meni je spasio nokte i već sam mu duuugo vjerna :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Je, od tada nisam imala većih problema :D Sad mi se opet jedan 'skršio' pa su otišli svi na duljinu noktiju sa slika u ovom postu. Dugo sam imala dugačke. Brzo će narasti :D

      Izbriši
  6. moja boja! ali definitivno bolje izgleda s 3 sloja.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Da, baš mu trebaju tri :/ A čak i s tri sloja katkad pokaže loše prekrivene dijelove. Imam love-hate odnos s ovim lakom.

      Izbriši

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.