Aveo,

[New in] #9 - listopad/oktobar

21:31 azzie 24 Comments


Protekli mjesec nisam puno trošila. Ok, teoretski jesam jer sam u prošli new in post uvrstila stvari koje sam kupila 1.10, ali to smatram pod rujnom :D. Evo što sam nakupila tokom mjeseca :)


Krajem mjeseca mi je napokon došao momak i onda me kao svaki dobar momak odveo u Muller :D. Muller ne posjećujem jer mi je skroz van ruke, a kao netko tko ovisi o javnom prijevozu, nije mi ga baš jednostavno posjećivati (ista stvar je i s Kozmom i DM-om u TC Rijeka (on je bitan za spomenuti jer, koliko znam, jedini je DM koji ovdje drži Catrice kozmetiku)).

Iako sam si sama stavila ban na kupovinu novih gelova za tuširanje, maknula sam si ban radi Mullera i činjenice da Dusch das gelove nemam prilike gdje drugdje kupiti, pa sam se počastila s dva komada da ih napokon isprobam. Uzela sam mirise koji mi se najviše sviđaju u hladnijem dijelu godine, miris vanilije i badema. Svaki dođe 11-12 kn.
Iskoristila sam priliku da kupim dražesni Aveo Mandel odstranjivač laka s acetonom, makar mi trenutno ne treba, ali trebalo je iskoristiti priliku. Cijena oko 5 kn.


Ugrabila sam i Aveo sapun s biljem Provanse. Njega sam već koristila i bio mi je baš dobar. Za cijenu od 5,90 kn je baš dobar. Morala sam kupiti i Lux sapun jer me ulovila nostalgija. Lux sapune već dugo nisam vidjela. Ne znam drže li ih supermarketi još uvijek jer uglavnom gledam što ima u DM-u :D. Luxova cijena je 3,90 kn.

I zadnja sitnica kozmetičke prirode iz Mullera je bijela Halloween boja za lice. Planirala sam napraviti par Halloween lookova, tj. barem pokušati, ali na kraju nisam stigla. Neću čekati ni maškare ni idući Halloween nego ću se lijepo poigrati. Oslikavanje i maskiranje lica mi je postalo jako zanimljivo (makar sam oduvijek bila fascinirana time), tako da mislim da mi ne treba povod da se poigram. Cijena boje je oko 22-24 kn.

U DM-u u TC Rijeka sam vidjela retro kremu za ruke 48, pa sam iskoristila priliku i kupila jer sam ju početkom mjeseca tražila u DM-u u centru. Cijena joj je nekih 6-7 kn za 50 ml.


U Metrou sam našla intimne maramice na rasprodaji. Radi se o Metroovoj marki Fine Dreaming, s alojom i kamilicom. Cijena je sa 6 i nešto kn bila spuštena na 1,89 radi isteka roka. U paketu dolazi 20 kom.

U DM-u sam sredinom mjeseca kupila Biobaza gel za intimnu njegu. Imali su (imaju do 15.11.) 25% popusta na prirodnu kozmetiku s navedenim brendovima na njihovoj FB stranici i webu. Mislila sam da se popust odnosi na svu kozmetiku označenih brendova jer nije bilo drugačije naznačeno pa sam se iznenadila kad popust nisam dobila, a ni prodavačica nije znala o čemu pričam. To sam im lijepo iskomentirala na FB stranici, čisto da im javno napišem da su im letak i ta objava nejasni, pa sam dobila c/p odgovor: (Ime), popust se odnosi na: ...., ...., ...., .... i tako dalje. Sigurna sam da nisam jedina koja je iz ovoga: U razdoblju od 16.10. do 15.11. 2013. svim kupcima darujemo 25% popusta za sve proizvode prirodne kozmetike! - propustila shvatiti da se radi o par proizvoda koje su odredili i stavili na određenu stalažu na kojoj piše prirodna kozmetika. Hvala DM! Cijena Biobazinog intimnog gela je oko 22 kn i super mi je :).

°°°°°°

I za kraj imam jedan proizvod koji bi trebao spadati pod 11. mjesec (da, nekako sam počela skupljati nove proizvode po mjesecima, osim ako se ne zadesi neki veći shopping), ali kako neće biti kupovine ovog mjeseca radi iznenadnih troškova, stavit ću sada.

U nagradnoj igri na blogu Beauty and Mess bila sam tolike ogromne sreće da osvojim jedan predivan parfem. Radi se o Lancome La vie est belle, edp legere od nevjerojatnih 75 ml. Još uvijek ne mogu vjerovati da sam osvojila ovaj parfem :D. Divno miriši i baš je pravo ženstven. Jako mi se sviđa i sav mi je nekako divan :)). Još jednom hvala blogu Beauty and Mess!


°°°°°°

I to je to! Malo stvari, kao što rekoh :D.

Što ste vi upazarili zadnje vrijeme?

You Might Also Like

24 komentara:

  1. Kakva je ova krema 48? Nekako je nenametljivog pakovanja, a opet ne prođe nezapežano ali nisam probala nikad :) Ne tako davno, imala sam sreće sa nagradnim igrama ali me nekako napustila u posljednje vrijeme :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. To je jedna prastara krema koju proizvodi Ilirija. Sjecam je se otkad sam bila klinka (jako davno) :D Nesto je masnija, ali onako vise vostano nego masno. Jos ne znam koji mi je stav jer ju nisam dovoljno koristila, ali ovako na prvu mi se cini da napravi film na kozi koji se drzi neko vrijeme. Ne znam gdje se sve moze naci... Eto u mojim dmovima nije bilo nego samo u jednom vecem. A mama mi kaze da ju je vidjela u lokalnom ducanu. Nedavno su je imali u Lidlu u sklopu retro tjedna pa mozda imaju jos nesto. Recimo jos imaju Fax helizim u starom pakiranju pa baci oko ako imas Lidl u blizini :))

      Izbriši
    2. Ja sam ju znala viđati u Dm-u :)

      Izbriši
    3. I kod mene je bila i u manjem DMu pa ju nisam našla pred mjesec dana. Na kraju sam kupula Balea Med. U velikom DMu (bar se meni čini najvećim) je ima. Valjda su makli iz ponude iz manjeg :)

      Izbriši
  2. kakva ti je ova halloween boja? drago mi je da si zadovoljna parfemom <3

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Naravno da sam zadovoljna kad je divan <3 :*
      Boju još nisam isprobala, ali se nadam da neće biti presuha. Mada izgleda mi sasvim dobro. Jednom davno sam imala nekakvu boju za klaunove i bila je suha poput betona. Kad isprobam negdje ću javiti utiske :D Vjerojatno kad objavim taj look, ako ne bude čisti fijasko, lol.

      Izbriši
  3. Kremu 48 i ja nisam odavno videla nigde, a bila je fenomenalna :)
    Inače, sjajni noviteti :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala :D. Eto, valjda se rijetko nalazi... Drago mi je što je još ima :D

      Izbriši
  4. Jaooo, noviteti su fantastični ali Lancome <3

    OdgovoriIzbriši
  5. mene sad živo zanima da vidim što ćeš napraviti s halloween bojom, jedva čekam :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. I mene, a objava će ići ako ne bude fijasko :D Da se ne sramotim :D

      Izbriši
  6. Super svašta nešto kod tebe...ove Muller tuširalice bih mogla isprobati kada se napokon zasitim svog Dove-a. A za maškaranje ne treba Halloween, ja bih voljela da imam više vremena preko vikenda za to ali za sada dosta ideja stoji u glavi i čeka neka bolja vremena, bit će nadam se uskoro...a od tebe hoću čut kako si iskoristila ovu bijelu boju! ...i osvojila ti parfem, ha? Sretnice! ;)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ove dvije tuširalice su baš fino kremaste i ugodne za tuširanje. Predivno mirišu, ali miris slabo ostaje na koži, barem kod ovih mojih blagomirisnih. Dove je po tom pitanju mega. I ja ga volim jer mi nakon njega uopće ne treba losion. Koža nije suha i još miriši neko vrijeme.
      Tako i ja imam u glavi neke lookove, a nemam pojma hoću li ih uopće uspjeti izvesti. Nije da imam iskustva a bome ni previše materijala :D Nekako mi je lakše crtati na papiru. No vidjet ćemo :D

      Izbriši
  7. Kad vidim kremu za ruke 48 sjetim se djetinstva :) Jel još uvijek isto miriši? Vidim da se ambalaža nije ništa promijenila :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Joj, nemam pojma kako je mirisala jer ju prije nikad nisam koristila. Sjećam je od djeda. On ju je imao kad sam bila klinka i nisam imala pojma za što je, ali sam ju zapamtila. Ista je :D.

      Izbriši
  8. Jao parfem, zavidim ti :D Nisam znala da Aveo ima i sapune (silly me :D), dobro, ništa čudno jer znam samo za Aveo odstranjivač :D Krema 48, nisam ju duuugo imala, ali sasvim je dobra i jeftina :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Aveo ima i sapune (krute i tekuće), kreme za ruke, tuširalice... :D Jedna krema mi je zapela za oko. Nekakva intenzivna za suhe ruke. Bila je oko 13-14 kn, ali sam se suzdržala jer ih trenutno imam previše. Od sapuna sam probala samo Provansu jer miriši baš na bilje.
      Krema 48 je stvarno jako jeftina, da. Baš sam se iznenadila :D

      Izbriši
  9. Imam tu Duch Das marku gelova, dobila na poklon, nisu uopće loši, podsjećaju me na Palmolive i Dove tuširalice.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Joj, nisam sto godina imala Palmolive tuširalicu. Mene više vuče na Palmolive jer je Dove nekako kremastiji :D Palmolive shea butter tuširalica mi je jedan od najdražih ikad, ali mislim da ga više nema :(

      Izbriši
  10. Oho, pa čestitam na parfemu! :D
    A momak ko momak, mora e vodit di poželiš! ;)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala :D
      Nije da mora nego mi je lijepo rekao da će me odvest u Muller jer stalno nešto kukam kako je predaleko :D

      Izbriši
  11. Draga, nešto za tebe je na stranici http://fantazija-ja.blogspot.com/2013/11/liebster-award.html
    :D

    OdgovoriIzbriši

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.