Okoloočna njega,

[Recenzija] Rosal Classic aktivna krema za njegu kože oko očiju

07:11 azzie 6 Comments


U ovom postu napisat ću svoje utiske o Rosal Classic okoloočnoj kremi. Koristim ju od početka osmog mjeseca prije spavanja, te kao podlogu za korektor. Imam suhu kožu s nešto sitnih borica oko očiju.



Što proizvođač kaže o ovoj kremi:

Rosal Classic aktivna krema za njegu kože oko očiju - Dubinska njega protiv bora + kolagen, za sve tipove kože, za zreliju kožu.

Kombinacija aktivnih tvari i kolagena djelotvorno štiti kožu, hrani te joj vraća vitalnost. Osjetljivu kožu oko očiju obnavlja i učvršćuje, vraćajući joj blistavi izgled. REZULTATI: Ublaženi su tragovi umora i usporeno nastajanje bora. Dubinski i intenzivno vraća vlažnost. Potpuno zaštićena koža, ponovno postaje nježna, glatka i elastična. UPOTRBA: Nanesite svakodnevno, ujutro i navečer, na očišćenu kožu oko očiju. Savršena podloga za make-up. Dermatološki provjereno. Hipoalergeno.

Sastojci:


Količina:15 ml, u plastičnoj posudici.
Cijena: oko 44 kn. Vidjela sam ju za kupiti u DM-u, Bipi i Plodinama, ali vjerujem da ju možete naći u mnogim drugim trgovinama. Od ljeta do sada je već dva puta bila u pola cijene u DM-ovoj knjižici od 150 bodova. Prošli tjedan se mogla naći i u Plodinama u pola cijene, a trenutno ju možete kupiti i na popustu od 30-40% i u Bipi (to vrijedi do kraja prosinca), ako ste član Bipa kluba (tj. imate njihovu karticu).

Na donjoj slici možete vidjeti koliko je malena ta posudica, te kolika je stvarna veličina prostora u kojem je krema. Krema doseže otprilike do ove crne linije, a dolazi napunjena do vrha, zaštićena aluminijskom folijom. Prostor ispod crne linije je prazan.


Krema je prilično gusta, ostavlja masnu kožu, pa ne znam kako bi odgovarala ljudima s masnom kožom. Meni se sviđa iako mi više 'leži' na koži jer mi omekša područje oko očiju i služi mi kao baza za korektor (u stiku, koji mi je bez nje jako pucao na koži i izgledao kao da ću ga baciti). Začudo, slažu se odlično. Korekor sa ovom masnom kremicom mi ne radi nikakve probleme. Dapače :).

Na donjoj slici možete vidjeti da sam potrošila pola kremice, a koristim ju, kao što sam na početku rekla, od 8. mjeseca gotovo svakodnevno. Jako malo kreme je potrebno jer je izrazito masna.


Prošli tjedan sam ju zamalo kupila u Plodinama na popustu da si napravim backup, ali nakon skoro tri mjeseca korištenja potrošila sam tek polovicu. Iz razloga što mislim da će biti još nekoliko puta na akciji dok ju potrošim, nisam htjela gomilati :D. Možete zaključiti da mi se kremica sviđa i da ću je opet kupiti.

Kad sam ju tek počela koristiti bila sam skeptična radi takve masnoće i činjenice da ostavlja masnu kožu. Ni miris mi nije baš najbolji. Ima starinski krema-miris. No, pokazala se baš dobra, a miris time ignoriram :D.

Jeste li isprobale ovu kremicu? :)

You Might Also Like

Broj komentara: 6:

  1. Imam i ja nekoliko sitnih borica oko očiju, a kako je koža suha to se ponekad baš istakne. Je li bar malo umanjila borice?

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ma kakvi :D. Vide se, samo mi se čini da je kožda možda trunku gipkija pa nisu toliko vidljive prilikom micanja lica, iz osmjeha u normalno. Vidljive jesu, ali izgleda mi kao da su bez kreme jače vidljive pri povrata tih mišića radi suhe kože.
      A za stalno umanjenje uopće ne vjerujem da ikoja krema tu može pomoći, možda odgoditi. Zato sam počela njegovati taj dio jer su mi se praktički preko noći pojavile :/, a čini mi se da je uzrok tome suha koža. Ok, imam koju godinu i dosta sam škiljila, pa eto, moralo se dogoditi.

      Izbriši
    2. Baš šteta, nadala sam se da će bar malo pomoći :) Čekala sam ovu recenziju jer si nekad davno objavila new in i bila je ova kremica, a tad nekad sam počela da šnjuham oko krema za područje oko očiju da vidim šta ima za mene. I još nisam našla, a mislila sam ovu kupiti ali eto, čekala sam da vidim šta ćeš reći. Strpljiva sam :D Suha koža i bore idu ruku pod ruku, a kod mene zna biti užasno suha pa kada je u takvom stanju primijetila sam linije na sve strane i zabrinula se :D Uvijek kažem, šteta za ove moje nježna 23 godine :D

      Izbriši
    3. Ajoj, načekala si se :D Ali barem sam ju dobro istestirala :D Ma, ako te zanima potraži na nekom popustu pa onda nećeš puno izgubiti. Mislim da je dobra kremica. Nisam ni očekivala čuda nego samo da mi nahrani to područje, a pokazala se super kao podloga za korektor, pa mi je time i draža.
      Svatko je kritičan na drugi način. Možda sam ja kritičnija, možda ćeš ti vidjeti više od mene, ali ono.. te bore su tu i ništa ih neće maknuti. Možda su moje dublje od tvojih. Imam 30 god pa uzimam to kao veliku mogućnost :D

      Izbriši
  2. zanima me je li ti što smanjila borice oko očiju,ili podočnjake ako ih imaš? :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Nije :). Samo mi se čini da mi je koža gipkija kad ju nosim pa nisu toliko izražene pri micanju mišića vamo tamo. Ono što mi se napravilo ne bude otišlo :(
      Podočnjake nemam izražene, osim kad sam pospana. Moji podočnjaci su samo jaaaaako tamni.

      Izbriši

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.