Labello,

[Recenzija] Labello Lip Butter - Vanilla&Macadamia i Raspberry Rose

19:59 azzie 22 Comments


Hello :)

Danas ću pisati o Labello Lip Butterima. Jeste ih isprobali? :D




Godinama nisam koristila Labello balzame za usne. Zapravo, otkad se pojavio Rosal, jer sam se bolje pronašla u tim balzamima. Labello balzami su mi bili presuhi i to mi nije odgovaralo. Kad su se pojavili ovi lip butteri izgledali su simpatično, ali nisu me privukli tako da ih odem kupiti. No, kako je u DM-u bila akcija 1+1 gratis odlučila sam im dati priliku. Kupila sam oba dostupna mirisa, Vanilla&Macadamia i Raspberry Rose. Po sastavu su jednaki.


Labello Lip Butter (vrijedi za oba):
Hidratantna formula Labello Lip Butter sa Hydra IQ sadrži shea maslac i bademovo ulje te pruža intenzivnu hidrataciju i dugotrajnu njegu usana. Njegujuća formula s aromom (vrijedi za oba) ostavlja senzacionalno meke usne, te daje lagani sjaj vašim usnama. Podnošljivost za kožu dermatološki dokazana.

Sastojci:


Pogled unutra:



Količina i pakiranje: 16,7 g/19 ml u limenoj kutijici
Cijena (u DM trgovini): Raspberry Rose 16,90 kn; Vanille&Macadamia 18,90 kn.

Ovi maslaci za usne su masni, vlažni i osjećam da mi omekšaju usne te mi gotovo eliminiraju osjećaj zatezanja. Također sasvim im je dobra postojanost na usnama. Iako obično posežem za balzamima u stiku radi lakše aplikacije, ovi lip butteri se sasvim lako nanose na usne 'bez prstiju' (barem sad u početku dok se nisu istrošili) jer su mekani pa se usnicom može pokupiti sasvim dovoljno proizvoda i razmazati.


Što se mirisa tiče, vanilija i makadamija mi je ugodniji i više mi se sviđa. Malina me na prvu nije dobila, ali kad sam ju nanijela, sprijateljila sam se s mirisom. Svejedno, opet bih kupila vaniliju i makadamiju. Malinu nekako sumnjam jer, osim što mi prvi bolje odgovara što se mirisa tiče, primijetila sam da malina ima neku agresivniju aromu koja me pecka za grlo.


Masniji ruževi i sjajila me jako često peku za grlo. Nažalost, sličnu stvar osjećam i s ovim Raspberry Rose lip butterom. Ne vjerujem da je samo stvar u sastavu jer bi mi smetao drugi, već da je problem u aromi ili boji čak. Ne mogu biti sigurna. Još mi nijedan balzam za usne nije to radio. To što meni smeta, ne mora značiti da će i vama. Nemojte zato odustati od njega jer uzmite u obzir da meni smetaju i drugi proizvodi koji su široko u upotrebi, ruževi i sjajila.  Malinu nastavljam koristiti i dalje, za sada. Vidjet ćemo koliko ću dugo moći podnositi tu nelagodu u grlu. Šteta :/.

Što vi mislite o ovim Labello Lip Butterima? :)

You Might Also Like

22 komentara:

  1. obožavam Labello lip butter, imam i ovaj od maline i ovaj od macadamie, draži mi je ovaj od macadamie :)

    OdgovoriIzbriši
  2. I ja imam od macadamie, nije mi nešto wow ali ga volim.

    Lijepe fotke :)

    OdgovoriIzbriši
  3. I ja sam odmah primijetila lijepe fotke, posebno ove prve dvije :) Vanilija mi se sviđa ali šteta što je u tubici, nikako nije higijenski i nanosila bih samo dok sam kući, tako da više volim u stiku. Avon ima sa vanilijom pa prvom prilikom kupujem :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Puno ti hvala :)) I ja tako mislim o ambalaži. Kad sam vani nema šanse da se diram po ustima. Izbjegavam doticaj s licem uopće. Zato ova dva čudesa držim na stolu ;D Nisam probala Avonova mastila :).

      Izbriši
  4. Jao, odmah mi je u uči upao paraffinum liquidum i to je još drugi po udjelu u proizvodu. Ovo me totalno odbija od kupovine i zbog toga nema šanse da ga kupim. Šteta, jer ideja je fora, mirisi mi se sviđaju i pakiranje je preslatko. :/

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. I ja bih trebala pripaziti na sastojke tih maziva za usne jer ih trošim naveliko. To mi je proizvod broj jedan. Lakše podnesem suhe ruke nego suhe usne :D.

      Izbriši
  5. Nemam ni jedan, ali imaju kolegice i tako finooo mirišu :D Jedina stvar koja me odbija od kupnje je ambalaža :/

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Da, malo je tlaka :D. Zato godinama nisam imala mastila u kutijicama.

      Izbriši
  6. Vidim da svima smeza ambalaza a meni je bas ona odlicna. Nikad prstom ne ulazim u nju, niti prstom razmazujem. Otvorim kutijicu, prislonim na donju usnu i lagano prelazim po usni. Kad pokupim dovoljno s dpnjom usnom, na nju spustim gornju i razmazujem... eto :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Tako i ja radim, ali ipak po doma :D Mada ne znam koliko dugo će mi to ići. Imam mala ustašca :D

      Izbriši
  7. Ja takva samoprozvana ovisnica o mazalicama, a nisam isprobala ove. Srećom nisam naišla na akciju 1 gratis :D Ali svakako više volim mazalice u stiku. Imam Baleinu ovako u kutijici, od lubenice, i jako ju je teško otvoriti i zato mi stoji nekorištena, jer ne da mi se! :p

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. :D Ove se lako otvaraju, kao one minijaturne Niveice. Ipak bi bilo lakše da je na navoj, ali to onda nije to. Plastična kutijica se ne može mjeriti s limenom :D

      Izbriši
  8. Nisam ih još isprobala, ali čula sam da prkrasno mirišu. Nije mi problem ni ambalaža, nego nikako da dođu na red.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Doći će :D Vanilija je preeedivna! Baš mi se sviđa.

      Izbriši
  9. ambalaže mi je prvi razlog zbog kojeg ih nikad neću kupiti, mrzim kopati prstima pa to stavljat na usne... a i taj tekući parafin mi nije napet ;)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Lakše je koristiti stik :D Ovako za po doma mi je i ovo ok, ali stik je ipak lakše (brže) otovriti i mogu ga otvoriti s jednom rukom dok za ovo treba ciljati s obje. Malo kompliciranije, ali nije mi žao :D

      Izbriši
  10. Imala sam oba, ali mi je dečko uzeo ovaj od vanilije jer mu se sviđa :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Moj mi, srećom, neće uzeti :D Da je s mirisom kokosa bih se zabrinula.

      Izbriši
  11. Super su za usne, ali je ambalaža katastrofa.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Malo su nezgodne kad se potroši pola proizvoda.. Ali su mi super za nešto spremiti unutra kad se potroše :D Recimo koje sjenilo.

      Izbriši

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.