Balea,

[Recenzija] Balea Perlenzauber losion za tijelo

09:55 azzie 16 Comments


Danas sam pripremila još jednu recenziju. Radi se o proizvodu iz Baleine ovojesenske limitirane edicije, "perlastom" losionu za tijelo. Kupila sam ga prije dva tjedna i koristila nekoliko puta, pa mislim da je vrijeme da napišem koju o njemu da si ga možete potražiti, ako ga još niste vidjeli i ako vas zanima, naravno :).

Losion je dio ove kolekcije:


Nažalost, kod nas svi ovi proizvodi nisu dostupni. Vidjela sam samo losione za tijelo, losion za ruke i gelove za tuširanje sam tražila, ali ih nije bilo. Deo i sapun nisam tražila. Razočarana sam što su od osam proizvoda uvezli samo dva (ok, dva nisam ni tražila, ali  moje šesto i pol čulo* mi govori da ih ne bih ni našla). Želim se otuširati bijelim gelom :/.

Vraćam se losionu kojeg imam, plavom perlastom.


Sastojci (moram ih pisati jer se ne daju lijepo uslikati):

agua, glycerin, ethylhexyl stearate, helianthus annuus hybrid oil, pentaerythrityl distearate, cetearyl alcohol, butyrospermum parkii butter, phenoxyethanol, glyceryl stearate, parfum, benzyl alcohol, sodium stearoyl glutamate, tocopheryl acetate, carbomer, sodium hydroxide, linalool, citronellol

Količina: 200 ml.
Cijena: 9,90 kn, DM trgovina.

Što mislim o ovom proizvodu?
Ovaj losion mi se sviđa. Otprilike je sličan kao i drugi Balea losioni koje sam probala (iz limitiranih edicija), ali od četiri isprobana čini mi se da se ovaj najteže utrljava u kožu. No, kasnije nema problema s njim nego ga samo nešto duže treba razmazivati jer kako utrljavate leti po koži i ostavlja bijeli trag, ali par poteza više i nestaje.


Iako ne njušim proizvode u trgovini nego kupujem doslovno na "lijepe oči", tj. koliko me sama ambalaža privuče, te se obično ne zagledavam u proizvode u plavoj ambalaži jer nisam plavi tip i ne povezujem plavu s nečim mirisnim, ovaj me iz nekog neobjašnjivog razloga privukao. Kad sam ga kasnije pomirisala, odahnula sam :D. Stvarno lijepo miriši! Miris ostaje dosta vremena na koži ako se dobro nafilate. Ako ste štedljivi i imate usku odjeću, ne očekujte da ćete i nakon par sati mirisati po njemu.

Kad sam već spomenula ambalažu i miris koji mi odgovara, nije mi jasno zašto su se odlučili da ambalaža bude plava :D. Mislim da većina nas povezuje perle s nečim svijetlim, perlastim, nježnim. Čak je i miris nešto jači od perlastog. Ne miriši mi baš na perlu :D. No, s obzirom da je sve tako nešto atipično, razumijem plavu ambalažu.

Moram vam još spomenuti da ovaj losion i onaj "dijamantni" imaju ekstrakte perle i dijamanta, kako je izjavio netko iz DM-a na facebooku. Zaista nisam znala da postoje takvi ekstrakti o.O :D. Tim više što je ekstrakt dijamanta u proizvodu od deset kuna :D. Čovjek svaki dan sazna nešto novo...

Eto, toliko od mene za sada. Za kraj ću još napisati da ću kupiti i ljubičasti "dijamantni" losion jer sam pročitala da ima shimmer :cerek:, a od ostalih proizvoda, kad bi bili dostupni i ovdje, kupila bih i bijeli gel za tuširanje, a vjerojatno i losion za ruke.

Jeste li već kupili ovaj losion? Planirate li?

*čitajte Dylana Doga! :D

You Might Also Like

Broj komentara: 16:

  1. nisam ga kupila,iako sam ga ogledala :D presudio je razum jer trenutno imam barem 6 mazalica za tijelo :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ja sam malo "bolja" od tebe, imala sam samo 4 mazalice kad sam ga kupila :D I meni je razum prvi put kad sam ga škicala rekao da mi ne treba, a onda kad sam se ponovo našla u DMu sam ga ipak kupila jer sam zaključila: što je jedna mazalica više? :D

      Izbriši
  2. Kako lijepo izgleda vjerujem da bih i ja kupila, još samo da miriše kako meni odgovara :) Plave ambalaže obično povezujem sa svježim, laganim mirisom, a ponekad se samo tako prevarim :) Nisam primijetila da je došao u moj dm.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Nije baš svjež. Više je kremasto parfemski :D
      I ja plave povezujem sa svježima, ali svijetloplave :D. Ovako tamnije me asociraju na Niveu :D Zimi baš i nisam od svježih mirisa. Nadam se da će stići i u tvoj DM. U našem velikom sam ih prvi put vidjela krajem prošlog mjeseca, a u malom nisam gledala.

      Izbriši
  3. jao... meni nikad dosta mazilica, a opće se puno ne mažem XD mažem se samo kad imam malo teže probleme tipa kad baš full osjetim suhoću kože ili nakon depilacije..uglavnom ŽELIM DA VRATE U DM BALEA MAZILICU SA BADEMOM!!!! najgore je kad se zaljubiš u limitirano izdanje i onda ga nakon nekog vremena više nema, doma ju imam a štedim jer obožavam i taj miris i što je malo uljasta meni to odgovara, a miris bome ostaje dugo dugo na koži...volim ga utrljat na ključnu kost pa mi miriš prije spavanja :D super postić :*

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala :*
      Baleu od badema sam kupila prošli mjesec prvi put i lijepo miriši. Najbolje od svih njihovih LE losiona koje sam koristila. Nije vrag da sam ga ulovila zadnji čas :/.
      Ni ja se nisam redovito mazuckala, rijetko štoviše, ali neizrečeno obećanje samoj sebi da ću se redovito mazati tako da mogu kupiti mazalicu me natjeralo da se sad mazuckam :D
      Tako sam si štedila i rastezala Volare mazalicu od Oriflamea. Jedna od najmirisnijih kremica. Savršenstvo. Nije baš da je lako doći do tog Oriflamea.

      Izbriši
  4. hmm kako miriši perla? :D

    Budući sam početkom mjeseca obečala sama sebi, da ovaj mjesec neću trošiti na bilo kakvu kozmetiku (jer jednostavno svega imam previše), nisam vidjela ovu liniju, al sumnjam da bi se upustila u kupnju iste, jer mi je koža suha i osjetljiva pa izbjegavam ovakve proizvode :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Kako miriši perla? :D Pa... zamišljam ju nježnu, kremastu s tačom vanilije, kapljicom badema, oprašenu nekim svježim bijelim cvijećem :D Eto :D
      Onda bolje nemoj, ne bih ni ja da sam osjetljiva jer mi ne izgleda kao neki senzitiv proizvod :)).

      Izbriši
  5. Ta kako to misliš ne šnjofaš proizvode u trgovini?! Pa kako to misliš?!?!?? :D
    Ja se oslanjam na čulo mirisa i na lijepu ambalažu. Ali nema te lijepe ambalaže ako meni ne miriši fino :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Znam, blesava sam :D. Strah me da mi ne izleti, pogotovo kod proizvoda koji stoje naopako. Grozno bi bilo da procuri, a smrdi pa moram svjesno kupiti smrdljivi proizvod. Bolje ovako, faktor iznenađenja, kinder surprajz :D Treba malo uzbuđenja u životu :D

      Izbriši
  6. Ja sam tek nedavno otkrila Balea losione i mlijeka, jer do sad s Baleom nisam imala neka presretna iskustva. Međutim, ova dva mlijeka koja imam su me toliko oduševila da uskoro pišem post o njima. :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Eh, ne bih ni ja kupovala Baleu da mi je prvi susret bio s onim proizvodima koji mi se nisu svidjeli. Srećom, probala sam njihove dobre proizvode prije nego sam naletjela na loš. Većina proizvoda im je dobra, neodgovarajući su im u manjini, što se mene tiče :).
      Baš me zanima koja su mlijeka o kojima ćeš pisati :D

      Izbriši
  7. Ja konstantno kupujem mazalice za tijelo a uopće se ne mažem :D

    Balea mi ima neke genijalne mazalice a neke malo manje. No voljela bih i ovu isprobati :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Haha, a kad ih je gušt kupiti :D Meni su oduvijek bili napetiji gelovi za tuširanje, ali pomalo me i mazalice 'kupuju' :)

      Jeste, ima. Evo imamo jednu doma koja mi je očaj (ona njihova obična plava u stalnoj postavi). Ne vidim nijednu pozitivnu stvar glede tog mlijeka, osim da je velik i povoljan. Radi njega sam skeptična prema drugim njihovim mazalicama u onim bocurinama od pola litre. Osim toga smara me tolika količina jednog proizvoda. Nikako potrošiti.

      Izbriši
  8. Haha, iz posta je očito da ne voliš plavu boju. Kod mene je obrnuto, volim plavu boju, a uzela sam ljubičastu mazalicu iz ove kolekcije i zadovoljna sam. Ni u mom DMu nisam vidjela proizvode iz ove kolekcije, osim plave i ljubičaste mazalice i baš mi je žao jer mi izgledaju privlačno.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Nisam baš plava, ne :D Volim ja nju katkad. Recimo, suđe, ukrasne jastuke... Imam čak jednu pravo plavu majicu :D.
      Bojim se da ostale stvari iz kolekcije neće ni doći kod nas :(.

      Izbriši

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.