tag

[Tag] Još jedan BF beauty tag :) - [stari post]

04:08 azzie 0 Comments


Ovaj post je prvi put objavljen 29.7.2013.

Zadnjih dana sam uživala u postovima u kojima su jače polovice beauty blogerica odgovarali na kozmetička pitanja. Pitala sam svoju dražesnu polovicu bi li se izložio tome, a pristao je bez previše razmišljanja uz postavljeni uvjet da ja jednom odgovorim na pitanja o nogometu, naravno (samo ne znam gdje jer ne piše blog :D).

Postavila sam mu pitanja po sjećanju, koja su se ponavljala u postovima. Pa ovako :D

1. SJENILO - nešto što se stavlja na oči, sto milijuna posto. Ne znam da li se stavlja samo iznad oka ili i ispod i iznad oka.


2. KOREKTOR - na neke stvari koje treba korektirat' stavljaš, na neki prišt ili nešto...

3. TUŠ - ne znam... A farba nekakva. A što farbaš? Obraze možda. (razmišlja) A šta nije tuš kad slikaš, za precizne kistiće (popraćeno mlataranjem ruke po zraku, imitacija slikanja tim kistićem :D)? Eee, to se stavlja na rub oka, je l' tako?

4. MAT - to pak stvarno ne znam! Nikad čuo za mat. (razmišlja) Idem si stavit malo mata... Mat, mat, maaaat, mat... Ne znam.

5. TOP COAT - najgornji sloj. Top - onaj koji je na vrhu. Ako imaš tri sloja, top je onaj zadnji. Vrijedi i za nokte i za sve drugo.

6. PRIMER - to je nešto što dolazi prvo, prije nečeg što dolazi drugo (no shit :D). Ide na lice. Prije nego si staviš svu onu žbuku na lice staviš primer.

7. SJAJILO - aaa, pa za usne! (pitam ja: a što je to?) Šta ja znam šta, *ebote. Pa da se sjaje.

8. SHIMMER - a stalno spominješ, al' ne znam šta je. Definitivno ima veze s lakovima, ali možda i s drugim stvarima. (razmišlja) Što neki lakovi imaju, a drugi nemaju? Šljokice. Sjaj nekakav ili neki vrag.

9. KONTURIRANJE - (razmišlja) kontura lica, oblik... (pokazuje na licu) Nešto vezano uz lice. Možeš mijenjat oblik lica, suzit da izgledaš uže ili promjena oblika očiju. Možeš smanjit ili povećat. (upalila se lampica) Usta! Usta isto. Pa to je glavna fora! Da si možeš usne napravit većima ili manjima.

10. MASKARA - jedna od onih stvari koje stalno čuješ, a nikad ne znaš što su. (razmišlja na glas) Malo ću se zamaskirat. Lice il' oči. Ne možeš usne zamaskirat. Maska. Ne možeš stavit masku preko usta. Masku staviš preko lica ili očiju. Maskara očito služi za maskiranje jednog od tog dijela. To je neka basic stvar. Možda za podočnjake.

11. BRONZER - čini ti tijelo brončanim, uz utjecaj sunca. Namažeš se tim i pobrončaniš. (misli na nekakvo mlijeko od Sun Dancea kog smo vidjeli u DM-u dok smo kupovali obično mlijeko za sunčanje, pisalo je na njemu bronze nešto :D).

12. KOMEDOGEN - kome-dogen. Nemam šta reć' na tu temu.

13. WATERLINE - (razmišlja) Što želiš da ti izgleda mokro? Hm? To kad želiš da ti lice izgleda mokro. Je l' to to? Kad ti je lice mokro? (opet razmišlja) Al' ne, to je samo jedna linija... (Kad sam mu rekla što je, odgovorio je: pa eto vidiš, rek'o sam da je to jedna linija (:D) - inače, kasnije smo pričali o tome i saznala sam što je mislio pod mokrim licima :D. Naime, kaže da neke žene izgledaju mokro - tj. one koje imaju masnu facu pa izgledaju mokro :D).

13. PILING - nešto s kožom. Pore otvaraš ili nešto.

14. BLENDANJE - postizanje nekakvih kontrasta (vodeći se teorijom o blendanju kao upozorenju na policiju :D)

15. HIGHLIGHTER - nešto što naglašava, očito.

16. BOCKALICA - bockaš se. Zašto? (razmišlja) Što dobivaš bockanjem? Ne pada mi na pamet nijedna svrha zašto bi si netko bockao lice.

17. KAMUFLAŽA - kad nanosiš žbuku koja će te stopiti s okolinom.

18. FIKSATOR - neki detalj na kojeg će svi fiksirati svoju pažnju. (LOL)

Hvala mom dragom momku :* :D

Nadam se da vam je bilo zabavno! Do tipkanja :D

You Might Also Like

0 komentari:

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.