Alverde,

[New in] Kupovine u proteklih pola godine - [stari postovi]

12:53 azzie 1 Comments


Pozdrav svima!

Željela sam da postovi s bloga Azziella blog budu zabilježeni na jednom mjestu skupa s novim postovima koje ću pisati, tako da ako tko bude pretraživao stare teme to ne mora raditi na Azziella blogu, a, također, Azziella blog bih željela držati u okviru tema za taj blog.

Imam dosta postova na temu kupovine pa sam ih odlučila sve staviti u jedan post, jer ipak nisu aktualni, osim možda onih koji su nedavno objavljeni. Neke tekstove ću obrisati, koje nema smisla stavljati. Pa krenimo :)

°°°°°°

New in #1 - 2.3.2013.




Na gornjoj slici sam sve dobila pa ne znam cijene.
- Avonovi proizvodi: moj dragi Reflection gel za tuširanje od pola litre (sad imam dvogodišnju zalihu :D ) - cijena mu je 29 kn, mislim, a kupiti se može preko Avonovog kataloga; Mystique tekući sapun od 300 ml - koristila sam ga i prije, a imam i gel za tuširanje u istom mirisu - cijena mu je 20-tak kn.
- Dove proizvodi: mlijeko za tijelo i krema za tuširanje Reichhaltige Pflege
- Playboy proizvodi: komplet Playboy Vip deo i gel za tuširanje - viđala sam te komplete oko blagdana za 50 kn, ali iskreno ne znam ima li ih još
- L'Occitane ekstranježni sapuni: lavanda, citronovac, kozje mlijeko


Playboy komplet je došao u kutiji.


Početkom siječnja sam ostala bez kreme za lice, a kako mi je koža postala strašno suha, a i dolazim pomalo u neke godine, odlučila sam zaobići svoj prvi izbor (gel-kreme - to si puštam za ljeto) i uzeti nešto "jače". Pa sam uzela Balea Q10 + Omega kremu. Cijena joj je oko 25 kn.
Posjetila sam i naš Muller napokon (jeej) i, iako imam punu bočicu odstranjivača laka, morala sam uzeti Aveo Mandel jer je toliko strašno popularan :D. Cijena mu je 3,90 kn.
Uzela sam i jedan 'prirodni' Aveo sapun s biljem Provanse.


I za kraj Balea regenerator za obojanu kosu. On je sam jer je kupljen neki dan, dugo nakon što sam pofotkala one stvari od prije. Cijena mu je 8,90, ako se ne varam, i dobijete 300 ml. Ajme, kako dobro miriši!

I za kraj se moram pohvaliti nagradom koju sam osvojila na blogu Beauty & Sweets u sklopu božićnog darivanja :))


Na FB stranici bloga mogli smo upisati svoje želje, pa se nekima posrećilo - kao meni npr :D. Jako sam siromašna kistovima, pa sam bila sretna što sam izabrana :D



°°°°°°

New in #2 - 8.3.2013.



1. Balea Dark Glamour losion za ruke - zapravo sam htjela kupiti Balea Q10 kremu i uzela sam zadnju s police, a onda sam vidjela ovaj limited edition losion. Ne znam kad je došao, ali prije mjesec dana kad sam kupovala kremu za ruke ga nisam vidjela, pa mislim da je nov. Uz to, nije bilo ni cijene na polici pa sam zaključila da su ga tek stavili. Ako netko zna kad su zaista stigli, molim napišite u komentare :D. Cijena mu je 13,90 kn, 300 ml.

EDIT: proguglala sam, ti losioni postoje već par mjeseci :D

2. Olival čičak šampon protiv opadanja kose i suhe peruti - Asebon mi je pri kraju pa sam željela isprobati nešto novo. Cijena mu je 28,90 kn, 300 ml.

3. Balea Sensitive Extra Mild sapun - čačkam u potrazi za dobrim povoljnim sapunom koji mi neće toliko isušivati ruke. Cijena mu je 2,90 kn, 100 g.

°°°°°°

New in #3 - 22.3.2013.


Nemam niti jedan Catrice lak za nokte, a vidjela sam nekoliko nijansi na blogovima koje sam si stavila na wishlistu, pa sam morala nabaviti jedan. Plan je bio počastiti se s par lakova za sezonu tek u svibnju, ali nije mi vrag dao mira. Odabrala sam nijansu 820 Pimp My Shrimp. Kupila sam ga u Kozmu za koju lipu preko 20 kn.

Pogled mi je odlutao na Essenceov display. Tražila sam jedan Colour&Go lak koji mi je na wishlisti (imam samo jedan C&G lak i nisam se baš usrećila njime, ali sam im odlučila dati još jednu šansu), ali sam onda vidjela njihove Special Effect Topper lakove pa sam zgrabila nijansu 12 holo topping, please!, a cijena mu je oko 16 kn.

Bila sam kod dermatologa na besplatnom testiranju vlasišta u ljekarni i kupila šampon koji bi mi mogao riješiti problem s vlasištem. Ali o tome u mom velikom postu o peruti, kojeg spremam malo po malo. Radi se o Fidiketozol šamponu. Kupljen je u ljekarni, a cijena mu je 79,26 kn.

°°°°°°

New in #4 - 3.5.2013.

Imam par novih stvarčica za pokazati. Pale su neplanski, pošto sam u prošlu subotu išla u Trst kao društvo prijateljici (pa je pao neki mini šoping), a onda sam u četvrtak ponovo išla u Trst kao pratnja i kao neki navigator rođacima. Pa je i tu palo nešto. Dva puta u tjedan dana u Trst i nije da se žalim :D.

Ovaj new in post će biti kratak, s malo stvari ali sladak i baš sam nekako sretna s njima. Za sada :D. Vidjet ćemo kakve će se pokazati u toku korištenja.




Subota:
I provenzali bademov sapun za tijelo. Kupljen u drogeriji Tigota u blizini željezničkog kolodvora, a vidjela sam ga i u drugima u četvrtak. Također, od ovog brenda ima i drugih vrsta sapuna, kao i druge kozmetike iz ove badem linije. 250 g, 2,20 € (16,72 kn).

Četvrtak:
Tesori d' Oriente white musk tuširalica. Ovo sam isto viđala na više mjesta, i u supermarketima. Jednom davno sam ga imala priliku isprobati i mirisao je božanstveno. Trebalo mi je da ponjušim sapun u drogeriji da se prisjetim ove tuširalice. Vratih se s njom <3. Kupljena je u drogeriji Acqua&Sapone. 250 ml, 1,99 € (15,12 kn).
Dva Sinful Colors laka za nokte. Moji prvi SC lakovi. Gledam ih na netu neko vrijeme, a kod nas ih nisam vidjela (možda ima pa nisam vidjela?), a još su bili na sniženju :D. Uzela sam nijanse: 395 Folly i 1106 Cinderella. Kupljeni su u parfumeriji u prizemlju Upima. Cijena im je 3,70 €, a bili su sniženi na 2,90 € (22,04 kn) po komadu.
I, vjerovali ili ne, moj prvi Opi lak! Jednostavno se nikad nisam mogla prisiliti da lak za nokte platim skoro sto kuna. Volim jeftine lakove, dobri su, malo koštaju. Ako me i razočaraju, nije velika para. Opi lakovi su u parfumeriji Upima bili 15 €, malo preko čini mi se. Znači oko 115 kn. Bolesno. Kod nas sam ih vidjela za 95. Zaustavili smo se u bivšem Duty Free Shopu, sada Kompas, na granici Italija-Slovenija, a tamo je bilo sniženje 50% na određene Opi nijanse. Rekoh si, sad ili nikad :D. Uzela sam si nijasnu Can You Tapas This?. Puna cijena im je 13 € (98,80 kn), a platila sam upola manje, znači 6,50 € (49,40 kn) po tečaju 7,60 kn za 1 €, čisto da se zna :D.

°°°°°°

New in #5 - 11.7.2013.




Balea losion za ruke sa shea maslacem i uljem argana - prošli tjedan sam svratila u DM po hranu za zečeve i kremu za ruke za mamu (ona jako voli Balea maslina kremu) i dok sam uzimala kremu oko mi je automatski odletjelo na ovaj losion. Zgrabila sam ga bez razmišljanja :Đ Meni je posve nepoznat (zapravo sam se pokušavala sjetiti jesam li ga vidjela možda kad sam kupila prošli LE losion, ali ništa mi ne dolazi u glavu), tako da ne znam je li ovo nov proizvod ili ga samo kod mene nije bilo. Cijena mu je 13,90 kn za 300 ml. Miriši jako lijepo i asocira me na ljeto i na mene kako ležim na masažnom stolu na terasi bungalova na Baliju dok slušam žubor umjetnog potočića. Eto, sad znate moje maštarije :D. Već vidim kako će ovaj losion biti u mojim favoritima. Nešto je rjeđi od Dark Glamoura, manje masan, ali jači od onog LE od ananasa.

Balea Young Soft&Care mini gel kremica za lice, spf10 - kupila sam ovu kremicu za ljeto jer mi treba nešto jako lagano. Ok, ovo je malo i prelagano za mene. Kupila sam mini pakiranje od 8 ml za 5,90 kn da ne riskiram s velikim i ne bacim novce (veliko je od 50 ml za oko 18 kn), pošto baš više i ne spadam u tu 'young' kategoriju. Kremica baš lijepo voćno miriši, a iako ju moje lice proguta u roku keks, nekako mi se sviđa. Drugi put ću uzeti non-gel verziju iz iste linije.

Čupko vosak za hladnu depilaciju - ovo čudo je uvijek dio moje kozmetičke postave. 270 g u staklenoj teglici koju kasnije iskoristim za homemade kašice :D, cijena 27-28 kn. U paketu dolazi i 10 traka (to nikako nije dosta), plastična špatula i 2 tester verzije aloe gela za umirenje iritacija (gel je odličan!).

Essence express dry drops - ovo čudo ste mogli  vidjeti u mojoj kolekciji lakova, a vidjet ćete idući put i u favoritima, pa neću sad o tome previše pisati. Kupila sam jer sam pročitala pozitivnu kritiku na blogu Makeup Arena. Cijena mu je 17,90 kn.

Golden Rose Jolly Jewels lak u nijansi 115 - ovaj lak sam dobila kao utješnu nagradu kod Coffee Break. Baš je kjutić! To je moj prvi JJ lak. Kad su bili najavljeni u prosincu, poludjela sam za njima. Htjela sam ih barem trećinu kupiti, ali uzbuđenje je splasnulo kad sam saznala cijenu. Odvagala sam i zaključila da mi je pametnije upotpuniti kolekciju najprije s nečim 'nosivijim'. No, sad kad sam ga vidjela uživo i kad sam vidjela kako se lijepo maže, javila mi se ona stara želja da si upecam zlatni i crno-crveni, pa će se to zasigurno naći kod mene tamo negdje na jesen. Stvarno su pravi mali dragulji :D. Cijena im je, inače, 34 kn.

Born Pretty holo lakić u nijansi 01 - osvojila sam ga u nagradnoj igri Born Pretty Storea, kao i mnoge druge blogerice. Ujedno je i moj prvi holo lak. Isprobala sam ga i baš je lijep. Negdje tokom ljeta će biti swatchevi. Bočica je jako mala, kao što vidite, 6 ml. Cijena laka je 10-12 dolara (stravično!), a trenutno su u pola cijene. Zbog takvih cijena ne bih ga nikad kupila jer ima većih bočica za manje ili isto novaca od drugih proizvođača.


°°°°°°

New in #6 - 24.7.2013.


Najprije dekorativni dio. O Golden Rose lakovima sam već pisala da sam kupila i da nisam nešto prezadovoljna bojama. U dućanu je bilo loše svjetlo. Mislim, ok su, pogotovo breskvasta, ali izgledali su drugačije eto. Isprobala sam plavi i breskvasti i breskvasti mi se loše nanosio. Ostavio je nakupine, povlačio lak, a ja se još nisam povratila i u toku ispita i sada kako nemam savršen mir, osvjetljenje i tako to, jednostavno ne znam više mazati nokte. Radila sam vrlo malo zaprljanja, a sad se sva umackam, a još me više živcira što mi se ti lakovi odjednom očajno mažu :D. Nadam se da ću doći sebi. No, plavi se dobro maže, 'ajde. Nijanse Golden Rose Paris lakova su:

- 131 - plavi
- 235 - breskvasti
- 236 - mint

Cijena tih lakova je 15 kn.


U Puli sam bila u Kozmu jer sam tražila Catrice maskaru. Kupila sam Catrice Allround Waterproof maskaru i sad si mislim da sam možda trebala uzeti nevodootpornu, lol. Ne moram pričati kakav pain in the ass je oprati to. Danima mi izlazi stara maskara s trepavica, a nemam baš nešto učinkovito za pranje, osim sapuna (pomažem se kremom). Ali no, uzela sam vodootpornu jer sam računala ako zaplačem jer su mi oči osjetljive ili ako se počnem preznojavati (iako ne znam kako bi to utjecalo) - nemam pojma :D. Samo znam da me gnjavi, lol. Ali dobra je. Mislim da će biti bolja kad se malo zgusne jer radi nepažnje si znam tako trepnuti da preslikam trepavice na podočnjak. Cijena maskare je 28,90 kn.

Na blagajni su stajali Eveline lakovi i bez razmišljanja sam zgrabila ovaj shimmerasti mint u nijansi 803. Em patim da probam ove lakove, em patim za ovakvim mint lakom. No, kad sam ga sva sretna krenula mazati oplahnuo me hladan tuš. Očajno se mazao, ali zaista očajno. Nokti su mi bili na pruge, a svaki sloj je bio još gori. Namazala sam i skinula odmah te ostavila za bolje dane :/. Cijena 9,99 kn.

Preparativni dio i naočale za sunce. To je isto preparativa, barem u mom slučaju :D. Napokon sam kupila naočale za sunce jer više nisam mogla gledati i sad sam baš zadovoljna. Mogu van s podočnjacima do poda bez da izgledam krajnje izmučeno 8-). Kupila sam ih u DM-u, a cijena im je 79,90 kn. Iskoristila sam popust od 25% na jedan proizvod i još 15% na cijelu kupnju pa sam ih dobila za nekih 40-tak, malo više kn.






Probala sam ovaj put proći s nekom jeftinom varijantom šampona pošto mi oni nešto skuplji, a opet u nižoj cjenovnoj kategoriji ne rade neki posao. Odlučila sam ne uzeti ništa proziv peruti za pranje nego sam jednostavno uzela blagi šampon za osjetljivo vlasište, i to Alverde Sensitive šampon za nadraženo i osjetljivo vlasište - s ekstraktima breze i kadulje. Kaže da njeguje kosu, umiruje vlasište i sprječava njegovo perutanje. Miriši nježno, kao bebi šampon. Oprala sam kosu jednom i za sada se čini ok. Barem ga mogu dobro isprati i ne masti mi kosu. Vjerujte mi, jako je čudno kad mi od šampona kosa izdrži biti čista dva dana bez mašćenja, a inače mogu izgurati po šest dana. Cijena šampona je 16,90 kn, 200 ml.

Iz DM knjižice s 50% popusta sam iskoristila popust na Subrina Recept losion protiv peruti koji se nanosi na vlasište nakon pranja. Iskoristila sam ga nakon Alverde šampona. Uplašio me miris jer miriši jako biljno, ali baš jako, a koristila sam ga prije izlaska u subotu pa me malo panika uhvatila da ću morati opet prati kosu :D. No, miris je ishlapo. Koliko je učinkovit, teško je reći, ali osjećam se bolje i manje me svrbucka i peruta se nakon korištenja ovog čuda i Alverde šampona nego nakon korištenja onog Olivala kojeg sam pokudila u jednom od prošlih postova. Cijena mu je 30,90 kn za 200 ml.

Iz iste knjižice s popustima iskoristila sam kupon i za Balea Proffesional regenerator za smeđu kosu. Kaže da ima pigmente boje i da se mora odmah oprati ako vam padne na odjeću. Isprobala sam ga. Čini se ok za sada. Ono što je bitno, oprao se s kose. Ono manje dobro, nije ju nešto omekšao. I jako fino miriši. Cijena mu je 17,90 kn za 200 ml.

Sun Dance sam uzela da ne izgorim na relaciji stan-praksa-stan pa sam poslije zaključila da mi ujutro rano zapravo i ne treba, a za natrag bih se trebala filovati o wcu pa eto, stoji :D. Koža bude dugo vlažna nakon njega, masnjikava, ali ne ostavlja bijele tragove. Miris mu je onako, nije me baš oduševio. Željela sam retro tropski miris, ali to je valjda više nemoguće naći :D Cijena mu je 38,90 kn.

Garnier Mineral deodorant InvisiProtect sam kupila u onom pohodu na Kozmo i zaista je odličan. Jedino što je pun pudera pa ne smijem disati dok se ne slegne :D. Cijena mu je oko 25 kn, a kupila sam ga na popustu za 16,99 kn.

Neki drugi dan sam otišla do DM-a (praksa mi je blizu DM-a, što ne sluti na dobro) po kremu za ruke, jer je ona moja dražesna L'Occitane preslaba za ove moje iz nekog razloga presahle ruke. Naravno, uzela sam Baleu LE Beautiful Berries. Krema je neloša, a miris je onako. Nije me nešto imresionirala. Bila je miljama bolja ona mango iz prošloljetne LE. Cijena je 7,90 kn.

Usput sam morala uzeti i jedan ljetni losion za tijelo, popularni Balea LE Summer Glam. Jedva sam našla tubu koja nije bila ispackana, da bih vidjela ovo:


...kad sam došla doma. Puklo me takvo razočaranje. Baš ne razumijem to otvaranje i testiranje. Počinje me biti strah kupovati kozmetiku za poklone da se ovo ne dogodi. Stavila sam ga sa strane i nisam ga imala volje ni gledati skoro tjedan dana :(. Sinoć sam se namazala njime i baš je fin. Odlično miriši, kao spoj čokolade i tipičnih tropskih mirisa s decentnim shimmerom. Naravno, prije korištenja sam očistila ovo sranje. Cijena mu je 12,90 kn i drago mi je što sam ga kupila.
°°°°°°

New in #7 -  8.8.2013.



Radox Milk & Berries shower cream - Znate ono kad prema nekom proizvodu osjećate odbojnost? E pa, mene je glede Radoxa odbijalo njegovo ime. Nisam mogla zamisliti tuširati se proizvodom koji ima naziv koji bez problema može stajati i na sredstvu za pranje wc-a. Iz tog razloga nikad te proizvode nisam ni gledala. Nekoliko Radox vrsta tuširalica je bilo u pola cijene. Prvi dan kad sam to vidjela, nisam se i dalje mogla oteti tom dojmu imena proizvoda pa nisam kupila. Kasnije mi je bilo malo krivo jer je to bila dobra prilika za dati mu šansu. Za dan-dva kad sam se vratila police su bile dobrano očišćene, a bilo je za birati samo između ovog kog sam kupila (ostala zadnja dva) i nekog cvjetnog. No, da ne duljim više... Miris mu je baš nježan i voćno sladak, i miris se ne osjeti pretjerano na koži nakon tuširanja. Ostane blago. Jako mi se sviđa osjećaj na koži, nježan je i nemam osjećaj isušene kože nakon. Nije mi potrebno nikakvo mastilo nakon tuširanja. Eto, imate primjer osobe s predrasudom :D, koja je ispala skroz neutemeljena. Platila sam ga samo 4,90 kn i već sam išla po onaj cvjetni makar ne volim baš takve mirise, ali nema više te ponude. Kmek.

Balea Young Soft&Care gel-krema, mini verzija - jednu sam potrošila, pa sam odlučila uzeti opet mini verziju jer mi je prethodna dugo trajala. Ovo mi je samo za ljeto pa mi sasvim odgovara ova mala tubica. Cijena 5,90 kn. Znam da se ne isplati u odnosu na veliko pakiranje, ali što se može. Nekako mi se ne da da mi stoji do idućeg ljeta.

Nivea Stress Protect anti-perspirant - navodno protiv stresnog znojenja ili znojenja uzrokovanog stresom :D. Riješimo prvo uzrok, a ne posljedicu, lol. No, što god. Deo je baš dobar i baš lijepo miriši. Malo me gnjavi taj puder unutra jer mi se kiše od njega, ali što se može, je li :D. Kupila sam ga po promo cijeni od 15 kn, inače je oko 25 kn.

Balea dezodorans u spreju za cipele - uzeli smo ga momak i ja da si osvježimo tenisice. Svježina se kratko osjeća i trajnost mu nije jača strana. Nisam sigurna isplati li se uzeti ga ponovo. Možda u zimskom periodu. Cijena mu je 9,90 kn, ako se ne varam.

Lolete blazinice 85 kom - redovna potrošna roba :D. Nisam ove još imala jer uzimam Lidlove koje su mi dobre. Iskoristila sam kupon za popust pa su me došle nekih 6 kn i nešto.. Inače su 8,90 kn, mislim. Kažu na pakiranju da su za osjetljivu kožu. Ubijte me ako razumijem u čemu je stvar :D.

Rosal Classic s bademovim uljem za suhu i osjetljivu kožu - kupila sam ju mami, ali stavljam ovdje jer ću je i ja isprobati. Cijena 39,90 kn - iskoristila sam kupon od 50%.

Rosal Classic okoloočna kremica s kolagenom - eto, vrijeme je da se počnem baviti svojim okoloočnim područjem jer me živciraju te borice škiljice koje sam dobila, pa se nafilam prije spavanja. Za preko dana mi je premasna. Još nemam stav o njoj, ali pisat ću vam kad ju budem dulje koristila. Cijena 43,90 kn - iskoristila sam kupon od 50%.

Garnier Men 72h Non-stop Neutralizer anti-perspirant - momak se žalio na svoje Old Spice i Axe da mu ništa ne drže, te da se mora prati pet puta dnevno pa sam mu uzela čudo koje i sama koristim, u muškoj verziji. Bio je skeptičan jer je mislio da je izgubljen slučaj, ali uvjerili smo ga u suprotno :D. Ah ti muški :D. Uglavnom, miluje svoj Garnier i ljubi ga - moram li reći da mu drži svježinu jaaaako dugo (psst, testirao ga je: čak dan i pol bez ikakvih intevencija na tom području uz izlazak i puno znojenja, bez dodatnih aplikacija, a oprao se jer je osjećao da mu je vrijeme, a ne iz nužde). Odličan proizvod. Jest da je pun kemije, ali za ljeto ne možeš drugačije. Cijena oko 23 kn. Trenutno su sniženi na 19,90 kn.

Ebelin odstranjivač laka za nokte s acetonom - iako radije posežem za odstranjivačima bez acetona, acetonski mi bolje sređuju pogreške oko noktiju, a kako nisam doma ne da mi se imati dva. Ionako već više nemam mjesta za te sve svoje bočice. Još malo pa ću momka iseliti iz vlastite sobe :D. Inače, odstranjivač se čini dobar, za sada. Cijena 7,90 kn, čini mi se.

Balea dvofazni odstranjivač za vodootpornu šminku - i tako, na kraju sam radi vodootporne maskare morala kupiti i čudo koje će ju skinuti pošto mi je već zaista postala tlaka struganja očiju i izlaženja ostataka maskare na podočnjake svaki put kad taknem oko nakon čišćenja šminke. Ovo čudance ju skine vrlo lako i ja zadovoljna. Cijena 15,90 kn.

Essence kist za gel eyeliner -  u prolazu sam vidjela da su ovi kistići sniženi na 9,90 kn (ok, ni puna cijena im nije puno viša :D), a kako još nisam vidjela ove kistiće jer su uvijek bili rasprodani kada sam ih tražila, zaustavila sam se, vidjela da je ostao još jedan i ćopila ga. Jupi! :)

Balea antibakterijski gel za ruke - nemam još želju isprobavati neki drugi antibakterijski gel. Ovaj mi je sasvim dobar, a cijena mu je odlična :D. Cijena 6,90 kn.

Balea Dark Glamour losion za ruke  - još jedna "kanta" ovog losiona. Više od pola svoga sam ostavila roditeljima, a neki dan mi je majka rekla da kupim novi jer su ga potrošili. Skužili su da je savršen za ublažavanje svrbeža od uboda komaraca pa ga sprašili :D. Cijena 12,90 kn. Inače, dio je limitirane edicije pa ne znam koliko će još biti dostupan, ali nalazim još uvijek više toga iz spomenutog Dark Glamour LE.

Ovog ljeta mi je kosa strašno suha. Prije ljeta sam izblajhala pramenove i par vršaka kose. Ti dijelovi su mi suhi kao žica za ribanje suđa i strašno se upetljavaju. Ostatak kose mi je kao metla. Mislim da me sunce upropastilo jer mi se kosa svaki dan prži, ne dugo, ali očito dovoljno. Morala sam naći nešto da ju omekšam i malo nahranim, pa su tako kupljena iduća dva proizvoda.
Balea mango+aloe hidratantno mlijeko za suhu i oštećenu kosu - kremasto mlijeko koje se nanosi na mokru opranu kosu i ostavlja. Ima isti miris kao i moja draga mango krema za ruke iz limitirane edicije, pa mi ga je ugodno nanositi. Ima jak miris koji kasnije ispari pa nećete mirisati naširoko kao sladoled od manga. Cijena 14,90 kn.
Gliss Ultimate Repair maska za izrazito suhu i oštećenu kosu - potrefilo se da su baš Glissove maske za kosu u knjižici 50% popusta od lipnja i srpnja, koja vrijedi do kraja ovog mjeseca, pa sam za 17,45 kn kupila ovu masku za jako suhu kosu. Miriši zaista ugodno. Podsjeća na Balea Dark Glamour, ali nije tako intenzivan miris. Cijena 34,90 kn.
Oba proizvoda sam iskoristila jednom i to zajedno (jedan za drugim), tako da ne znam koji od njih radi učinak ili pak oba. Moja žičana kosa je bila mekša, ne puno, ali se osjetila razlika. Više o njima u nekoj recenziji kad budem duže koristila te proizvode.

Ebelin gumice za kosu, 12 kom - jer sam postala kratka s gumicama. Kupila sam i momku paket tankih, ali ne mogu se pohvaliti kvalitetom. Tanke pucaju nakon par dana. Ako ne vidite na fotki, to su one koje imaju onu metalnu spajalicu. Imala sam Ebelinove bez toga i te gumice su stvarno dobre i dugo su mi trajale, ali u paketu dobijete više raznih, a neke od njih su mi nenosive. Npr. neke s glitterom su jako krute da ih ne mogu staviti na svoju grivu. Na kraju će ispasti da se više isplati kupiti malo skuplji paket radi nekoliko gumica koje će mi trajati možda i duže od 12 kom ovih sa metalnom spajalicom. Cijena 9,90 kn.
 °°°°°°

I to je to od starih New in postova! Nastavljam s prebacivanjem sadržaja sa starog bloga :)

You Might Also Like

1 komentar:

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.